2010 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, Pamfilya79+, kontes26, melisesra+, mezime+, Dark, simge_wxyz, yarican+, cirrus007, duduu, cimbomlu, balum+, emine kaya, fragola, ekimm

herkese selam nasılsınız bakalım
çok şükür ben bugün uykunun tadını çıkardım bölük bölük oldu ama olsun
rahat rahat işimi görürüm temzilkik günüm
kızlar benim sağ tarafta sanırım kuyruk sokumunun sağ tarafı resmen batıyo kramp giriyo eğilip kalkamıyorum yürürken sağ ayağıma sancı veriyo çok topallıyorum nedenini anlamadım sizde varmı böle bişe bel ağrısı değil ama bu

hoşgeldın canımmm iyiyiz cok sukur sen nasılsınn erkekın nasıl :)))
Hosbuldukk tatllııımmmm.. a.s. iyiyiz bizde irkekimde iyi içerde yaramazlık yapıyosa bilemiyorumm kaydirigubbakcemile3

:lepi: senindee:)
:1hug:

sanada slm fragola,melisesra....ve diğerleri.

darkın da cinsiyeti belli olmuş ha:))) erkekler önde demek.

evet canım irkek diye bi tahmin de bulundu ama zaman ne gösterir bilemiyoruummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 suan erkekler takımı öndee kaydirigubbakcemile3

selam canım hosgeldinnn :1hug:
selamlarrr 2010 ekim anneleriii nasılsınız bakalım
benim sıpa bugün hiç rahat durmuyo habire midemi bulandırıyoookaydirigubbakcemile3

selammmm cnm hosgeldin sen de :1hug:

slcn, yolcu35, melisesra, hllb, balum, mezime, simge_wxyz, cirrus007, kamyas, kontes26, fragola, Pamfilya79, Dark, johnnybravo, gulsen_arda, duduu

yenı gelenn ekım annelerı hosgeldınızzzzzzzz

10nisanda gidicem tekrar ikili test için ama röntgen falan çekilmiyo ne olduğunu anlarmıki belimde off

günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
nasılsınız bugun ? gününüz güzel geçsin a.s.

hosgeldınnn:)

selamlarrr 2010 ekim anneleriii nasılsınız bakalım
benim sıpa bugün hiç rahat durmuyo habire midemi bulandırıyoookaydirigubbakcemile3

ıyı sen nasılsın?

geçmiş olsun nevyas siyah turp bulabilrsen al içini oy iki tatlı kaşığı bal koy iki damla limon bir kaç saat sonra iç iki gün dene öksürüğün kesilir bunu çok denemişimdir

hosgeldın

aferin hesabına yazıyorum puhaaaaaahahaha:roflol:
tamam anlastık:)

bende agrı oluyo ıste. bel degıl de kalca agrısı.

sağol balum bende iyiym çok şükür

dark hoşbulduk seninkininmi cinsiyeti belli oldu ay hadi maşşallahhh darısı bize inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…