kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yarin ben ögrenirsem sende aksama kos kiz doktorunakaydirigubbakcemile3nevyas canım geçmiş olsun öksürüğe va grıbe 1 bardak sıcak suya 1 çay kasıgı zencefıl 3 tatlı kasıgı pekmez ve 1 çay kasıgı yarısı kadar karabıber karıstır bıraz acı oluo ama ben kızıma ılaç vermeden her gun bu karısımı verıyorum ilaçsız tedavi...dene ıstersen
feyza senle aramızda 1 gun var sen ögrenırsen bende ögrenırım canım banane banane:))
bende mutlaka birini kuran-ı kerim'e uygun istiyorum canım.haklısın çok önemli
ben sana ozel msj attım o gelirse ondan cevapla yaparsın canım
bende mutlaka birini kuran-ı kerim'e uygun istiyorum canım.haklısın çok önemli
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yarin ben ögrenirsem sende aksama kos kiz doktorunakaydirigubbakcemile3
kurani kerimden olmasi ve anlami güzel olmasi da cok önemli.
iki isim güzel oluyor da biri bir isimle digeri diger isimle cagirdiginda zor oluyor cocuk icin.
bende okumuştum canım anne babanın ilk görevi çocuklarına hayırlı bir isim koymalarıymış
cnm ben yeni üye olduğum için özel msj gönderemiyomuşum site yönetyiminden msj geldi sanırım soramıycam artık teşekkür ederim yinede senin özel msjın geldi bana
kızlar kuranı kerimde geçmesinden çok anlamının güzel ve genelde islami isimler olması gerekiyomuş ahirette isimlerimizle çağırılacağımız için önemliymiş
kızlar kuranı kerimde geçmesinden çok anlamının güzel ve genelde islami isimler olması gerekiyomuş ahirette isimlerimizle çağırılacağımız için önemliymiş
evet anlamlı olması cok onemlı zaten.
merhaba canım hosgeldinn
hoşgeldın ıyıyız sen nasılsın
merhaba hosgeldın canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?