sen 2 li test yaptırdın mı diye soracaktım aslında
evet canım en başı sağlıık.
hiç güzel erkek isimleri de yok ya. ben eşime hiç birşey begendiremiyorum napıcaz bilmiyorumm eyvahedigeldismile
evet canım en başı sağlıık.
hiç güzel erkek isimleri de yok ya. ben eşime hiç birşey begendiremiyorum napıcaz bilmiyorumm eyvahedigeldismile
var kıs olmazmı ben yazayım sana
doruk
efe
yiğit
kerem
egemen
yağız
kaan
arda
ben bunlardan ikisini dusunuyorum ıkı ısım koyucam kızda olursa erkekde olursa:))
canım ben 3 nisanda gidicem 2li test için inşallah bu cumartesi yani[/QUTE
tmm cnm çok sağol keşke gelseydi msjım daha sormak istediklerim var ama çok uzun burdan soramadım
canım ben birkaç tane buldum.......eymen yada burak
eşimde: metehan yada batuhan
kızlar dun ruyamda 3-4 aylık erkek cocugu eşimin elınde cırılcıplak bebek cocugun yuzunu görmedım ama cocuk aglıyor bende esıme kızıyorum nıe egltıosun dıe oda kabız olmus çiş yaptırmaya çalısıyorum dıyor ben cocugun sırtını sıvazlıyorum hadi annem dıe aman allahım bebe bir çiş yapıuo anlatamam yığınla hemde rahatlıo sonra alarm çaldı uyandım....hadi yorumlayın
var kıs olmazmı ben yazayım sana
doruk
efe
yiğit
kerem
egemen
yağız
kaan
arda
ben bunlardan ikisini dusunuyorum ıkı ısım koyucam kızda olursa erkekde olursa:))
benim eltimin bebeginin adı yiğit.Ablamın ogluda Kerem çok akıllı :)
ben de erkek isimleri söyle, Alperen,Doruk,TuğRa. Eşim iclerin de en cok Dorugu begendi orası ayrı kaydirigubbakcemile3
kız isimi çokta erkek az :sinifsinif:
bende cok begeniyorum ama sağolsun eşim diyor ki; çocukla dalga geçerler yazımı turamı diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tuğra ismide cok guzel
tuğra ismide cok guzel
bende iki isim düşünüyorum biri benden biri eşimden..........ama bir tanesi kuran-ı kerimden olsun istiyorum..........hayırlı bir isim ama çünkü çok önemliymiş
tmm cnm çok sağol keşke gelseydi msjım daha sormak istediklerim var ama çok uzun burdan soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?