2010 Ekim Anneleri

kızlar hiç isim düşündünüz mü bebeklerinize
ben uzun uzun baktım bi ara birkaç tane isim buldum.hem kız hem erkek.

evet canım en başı sağlıık.
hiç güzel erkek isimleri de yok ya. ben eşime hiç birşey begendiremiyorum napıcaz bilmiyorumm eyvahedigeldismile

var kıs olmazmı ben yazayım sana

doruk
efe
yiğit
kerem
egemen
yağız
kaan
arda

ben bunlardan ikisini dusunuyorum ıkı ısım koyucam kızda olursa erkekde olursa:))

doruk
efe
yiğit
kerem
egemen
yağız
kaan
arda

ben bunlardan ikisini dusunuyorum ıkı ısım koyucam kızda olursa erkekde olursa:))

benim eltimin bebeginin adı yiğit.Ablamın ogluda Kerem çok akıllı :)
ben de erkek isimleri söyle, Alperen,Doruk,TuğRa. Eşim iclerin de en cok Dorugu begendi orası ayrı kaydirigubbakcemile3
kız isimi çokta erkek az :sinifsinif:

kızlar dun ruyamda 3-4 aylık erkek cocugu eşimin elınde cırılcıplak bebek cocugun yuzunu görmedım ama cocuk aglıyor bende esıme kızıyorum nıe egltıosun dıe oda kabız olmus çiş yaptırmaya çalısıyorum dıyor ben cocugun sırtını sıvazlıyorum hadi annem dıe aman allahım bebe bir çiş yapıuo anlatamam yığınla hemde rahatlıo sonra alarm çaldı uyandım....hadi yorumlayın

aa siz benden önce konuşmuşsunuz bile.bak içime doğmuş.okuyamadığım için.birkaç tane de ben yazayım
cem
hakan
ılgaz
onur
meriç
çağan
tuna
ömer
ali
ulaş
yağız
melih

canım ben birkaç tane buldum.......eymen yada burak
eşimde: metehan yada batuhan

Eymen ismini çok seviyorum ama oda var biz de yengemin oglunun adı kaydirigubbakcemile3 Eymen koy bence cok güzel olmasa bizde ben düşünmeden Eymen koyardım.kaydirigubbakcemile3

ruya yorumum yoktur ama oglun olabılır:)

doruk
efe
yiğit
kerem
egemen
yağız
kaan
arda

bende ıkı ısım ıstıyorum çok hoş oluo büyüynce ıyı bır iş sahıbı olurlarsa:)))))))))))

tuğra ismide cok guzel

kız içinde
akasya
asya
doğa
derin
ece
güneş
ipek
melis
tuğçe
çok fazla bulamadım kızda isim biraz da siz söyleyin

bende iki isim düşünüyorum biri benden biri eşimden..........ama bir tanesi kuran-ı kerimden olsun istiyorum..........hayırlı bir isim ama çünkü çok önemliymiş

Kız için benim şöyle;
Buğlem,
Erva,
Duru(eşim bunu istiyordu)
Ebrar(bunuda)

bende iki isim düşünüyorum biri benden biri eşimden..........ama bir tanesi kuran-ı kerimden olsun istiyorum..........hayırlı bir isim ama çünkü çok önemliymiş

bende mutlaka birini kuran-ı kerim'e uygun istiyorum canım.haklısın çok önemli

ne güzel isimler yazmışsınız kızlar valla biz bitek kız olursa ada koyarız diye düşündük, erkek olursa hiçbi fikrimiz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…