Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hos geldin gülsen arda[/QU
hoşbulduk canım mide bulantısından öleceğim sen nasılsın
kızlar çok sık giremiyorum sıkıntı yaşanyan arkadaşlara çok geçmiş olsun.havalar ısındı ama benim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sıkıldım sanki napıcam bilmiyorrum..sizdemi böylesiniz..
kızlar çok sık giremiyorum sıkıntı yaşanyan arkadaşlara çok geçmiş olsun.havalar ısındı ama benim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sıkıldım sanki napıcam bilmiyorrum..sizdemi böylesiniz..
perşembe günü biopsi yaptırdım bebeğime... çok korkunçtu...çok acı vericiydi ama bitti sonunda... şimdi güzel haberler belkiyoruz artık...
benimde valla iki haftadir yoktu ama iki gündür gerimi geldi ne ama ilac icmeden dayanabiliyorum artikhos geldin gülsen arda[/QU
hoşbulduk canım mide bulantısından öleceğim sen nasılsın
canim senin bebegin kac haftalik? bende tam tersi surekli hareket halindeyim kaydirigubbakcemile3
pamfilya79 ne kadar gec ögrenirsek o kadar ganti olur.10 haftalarda bile tahmin geldi.doktoar cok önemli.o dönem beziyormus ya.benimki gördü biliyorum ve söylemedi.gülüyor.ilk tamin söyle dedim de.
bir ay daha sabir dedi.e ne yapaim biz de bir ay sabir etcez.
benimde icimden kiz geciyor.ismi bilem hazir nefise:)
13 haftalık canım.uyumakta istemiyroum hiçbişey istemiyor canım.
biyopsi neyki canım bebğine nasıl yaptılar.birde neden gerek duyuldu.çok geçmiş olsun canım.
eger isteyipte uyuyamiyosan bi kase yogurt ye bak misil misil uyursun ya hem okadar da takma kafana herkesin hamilelik haftasi farkli geciyo senle bebgin saglikliysa sorun yok
slm kızlar
sabahın köründe uyanmalara da bir çözümün var mı? yatakta dönüp durmaktan bıktım ben