• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

kızlar çok sık giremiyorum sıkıntı yaşanyan arkadaşlara çok geçmiş olsun.havalar ısındı ama benim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sıkıldım sanki napıcam bilmiyorrum..sizdemi böylesiniz..

kızlar çok sık giremiyorum sıkıntı yaşanyan arkadaşlara çok geçmiş olsun.havalar ısındı ama benim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor sıkıldım sanki napıcam bilmiyorrum..sizdemi böylesiniz..

canim senin bebegin kac haftalik? bende tam tersi surekli hareket halindeyim kaydirigubbakcemile3

ben de aynen öyleylm ama dün saat 11de evdn bir çıktım eşimle dışarda buluştuğumda 20.30 du eve döndüğümüzde 24.00 olmuştu at dışarı kendini eve girmek istemezsin yani bende öyle oldu

pamfilya79 ne kadar gec ögrenirsek o kadar ganti olur.10 haftalarda bile tahmin geldi.doktoar cok önemli.o dönem beziyormus ya.benimki gördü biliyorum ve söylemedi.gülüyor.ilk tamin söyle dedim de.
bir ay daha sabir dedi.e ne yapaim biz de bir ay sabir etcez.
benimde icimden kiz geciyor.ismi bilem hazir nefise:)

pamfilya79 ne kadar gec ögrenirsek o kadar ganti olur.10 haftalarda bile tahmin geldi.doktoar cok önemli.o dönem beziyormus ya.benimki gördü biliyorum ve söylemedi.gülüyor.ilk tamin söyle dedim de.
bir ay daha sabir dedi.e ne yapaim biz de bir ay sabir etcez.
benimde icimden kiz geciyor.ismi bilem hazir nefise:)

insallah allah gonlune gore verir canim. ya cinsiyeti biz anneler alisveris icin isim icin sabirsizlaniyoruz ya ondan merak ediyoruz ve merak arttikca zaman gecmiyo kaydirigubbakcemile3

ben hep sabahın köründe uyanıyorum.bi türlü sabah uykusu uyuyamıyorum.sanırım bebiş doğduktan sonra da uyuyamıycam

Back
X