• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

iyi hadi gözünaydın, yarın görcen bebişini :) bende cuma günü gittim m.d'ye gördüm bebişimi :) buarada hayırdır canım, neyin vardı?

cnm sinüzit var bende azdı hapşur hapşur. düşçek die korktum. merak ediom bebişi. e söylemedimi cinsiyeti. zaten hiç göstermio bebeği. bakam bu doktor iyi olursa sende bi uğra :D burda en iyi doktor.

esracım geçmiş olsun güzelim bilmiyordum
bende 1 haftadır doğru düzgün giremedim kk ya
yengemi kaybettik 10 gün önce kadar
narkoz nasıl verdiler aman yaaa
allaha emanetiz kızlar

benim doktorum istedi kesin yapılcak dedi biz ikili üçlü test yapmıyoruz direk amniyosentez yapılacak eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğundan biri down sendromlu doktor yapalım dedi

anladım cnm
allahım yardımcın olsun
inş.senin sonuçların da güzel çıkıcak cnm
ne kadar zor di mi
panik endişe hiç bitmiyor bitmicek de
meleklerimiz allaha emanet

hoşgeldin pinguu..

cnm sinüzit var bende azdı hapşur hapşur. düşçek die korktum. merak ediom bebişi. e söylemedimi cinsiyeti. zaten hiç göstermio bebeği. bakam bu doktor iyi olursa sende bi uğra :D burda en iyi doktor.

evet ya, bende m.d'den sıkılmaya başladım :( persembe aksamı rahatsızlandım biraz, cuma günü gittik, adam cok sakin ne sorsam olur böyle seyler diyo :(( sen kime gitcen orda i.b'yemi kaydirigubbakcemile3

pinguu hoşgeldin cnm

kızlar sizin ciltleriniz nasıl
benim acayip iltihaplı yaralar çıktı yüzümde
önceleri de çok iyi değildi zaten de
dr a gittim antibiyotik vermem lazım ama veremem tabi dedi
bi krem verdi ama pek işe yaramıyor sanki
bi de güneşten faydalan dedi
bugun gezdim biras güneş vardı ist.da

bu arada yarican ve ecrinece bende bi kere manisaya gelmiştim
turgutluya eski erkek arkadaşım oralıydı
pek güzel bi anım yok ama hadi neysee
yazın gelmiştim ama feci sıcaktı

hoşgeldin pinguu..

evet ya, bende m.d'den sıkılmaya başladım :( persembe aksamı rahatsızlandım biraz, cuma günü gittik, adam cok sakin ne sorsam olur böyle seyler diyo :(( sen kime gitcen orda i.b'yemi kaydirigubbakcemile3

evet cnm i.b ye gitçem sende gel istersen :D m.d sıkılmış artık heralde her hasta aynı şeyi sölüodur :D

pinguu hoşgeldin cnm

kızlar sizin ciltleriniz nasıl
benim acayip iltihaplı yaralar çıktı yüzümde
önceleri de çok iyi değildi zaten de
dr a gittim antibiyotik vermem lazım ama veremem tabi dedi
bi krem verdi ama pek işe yaramıyor sanki
bi de güneşten faydalan dedi
bugun gezdim biras güneş vardı ist.da

bu arada yarican ve ecrinece bende bi kere manisaya gelmiştim
turgutluya eski erkek arkadaşım oralıydı
pek güzel bi anım yok ama hadi neysee
yazın gelmiştim ama feci sıcaktı

benim dr olsaydı, olur böyle seyler der hic bişey vermezdi kaydirigubbakcemile3 bol bol su ve sabunla yıka bence canım..

kızlar uyudu galiba erkenden:))) 4 kişi var sadece...ben dün gece 2 ye kadar döndüm durdum yatakta. bu akşam erken yatmayacağım...

gönülçelen uyuma yaa
piknikte yoruldunuz heralde ip falanmı atladınız :D .

yarican izmire açılalım arkadaşım :D

Back
X