• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

valla canım bebiş de bende gayet iyiyiz çok şükür..........haftasonu bende dışarıda gezdim bol bol ama çok yoruldum.........eşim çok sever benim gezmeyi ama ben tam tersiyim........ohh ohh ne güzel canım hamile olduğun için canın çeker diye herşeyi düşünürler tabi

hamıleyken ınsan ne cabuk yoruluyo dımı ya. ben de azcık yuruyeyım enkısıne nazaran cok yoruluyorum.

evet canım kızlar ıkı oldu:):) nasılsın bakım?

iiyim canım.dün kayınvalidem yemeklerle geli kadıncağız balık yapmuş sıcak sıcak
onu yedim.salatamı falan.ii beslendim yani dün.o yüzden bugün keyfim yerinde.ama uyurken çok huzursuzum.sanki her yerim ağrıyo.uykuya tam dalamıyorum. o rahatsız ediyor

iiyim canım.dün kayınvalidem yemeklerle geli kadıncağız balık yapmuş sıcak sıcak
onu yedim.salatamı falan.ii beslendim yani dün.o yüzden bugün keyfim yerinde.ama uyurken çok huzursuzum.sanki her yerim ağrıyo.uykuya tam dalamıyorum. o rahatsız ediyor

nıye acaba. ben uyuyorum guzelce. dun yattım yıne belım agrıyodu tabı bı takıldı esım pozısyonumu duzelttı uzatamıyodum ayagımı. sonra hemen uyumusum:):) kayınvalıde ohhhh yemeklerı tasıyo sana bakıyorum. bende haftasonu kayınvalıdemlerdeydım. esımın halasına gıttık hazırlıklar komsuya gıttık hazırlık amcamlara gıttım hazırlık davul gıbıydı karnım:):)

Pınar canım çok üzüldüm çok geçmıs olsun tatlım Allah ım yardımcın olsun Allah ım bırdaha yasatmasın ınsallah

nıye acaba. ben uyuyorum guzelce. dun yattım yıne belım agrıyodu tabı bı takıldı esım pozısyonumu duzelttı uzatamıyodum ayagımı. sonra hemen uyumusum:):) kayınvalıde ohhhh yemeklerı tasıyo sana bakıyorum. bende haftasonu kayınvalıdemlerdeydım. esımın halasına gıttık hazırlıklar komsuya gıttık hazırlık amcamlara gıttım hazırlık davul gıbıydı karnım:):)

oh valla besliyolar seni.ben yemek yapamıyorum ve sürekli çıkardığım için kayınvalidem sağolsun yapıp getiriyo.ee tek oğlunun ilk çocuğukaydirigubbakcemile3

evet gezdım gezdım geldım. ıyıyım sen nasılsın? bugun bıraz temızlık yapcam yarın aksama mısafırım var. yarında yemeklerı yaparım anca:)

ben çok çabuk yoruluyorum sen yorulmuyomusun canım ya gezerken ıyıyım bende işte sabah sabah uykum var baya çalışıyorumda çok zor oluyo vallahı yavas yavas yap işlerınıde çok yorma kendını tatlım

balum dün benimde bir belim ağrıdı sorma.banyodan sonrada çok üşüdüm.sonra kasık ağrısı başladı.nasıl korktum sorma.ama şimdi iiyim.

canım dün o kadar çok belim ağrıdı ki hayatımda öyle bir ağrı yaşamadım..........hamilelikten kesin ama olsun sağlıklı olsunda ben razıyım herşeye.........balum senin test sonucu ne zaman belli olacak

ben çok çabuk yoruluyorum sen yorulmuyomusun canım ya gezerken ıyıyım bende işte sabah sabah uykum var baya çalışıyorumda çok zor oluyo vallahı yavas yavas yap işlerınıde çok yorma kendını tatlım

yoruluyorum aslında ama arabayla gıdıyoruz ya cok yorulmuyorum o yuzden.

balum dün benimde bir belim ağrıdı sorma.banyodan sonrada çok üşüdüm.sonra kasık ağrısı başladı.nasıl korktum sorma.ama şimdi iiyim.

korkma hemen bısey olmaz bebıse. benım cok oluyo bel agrım. usuyunce kasık agrısı oluyo bende de.

canım dün o kadar çok belim ağrıdı ki hayatımda öyle bir ağrı yaşamadım..........hamilelikten kesin ama olsun sağlıklı olsunda ben razıyım herşeye.........balum senin test sonucu ne zaman belli olacak

bende bel agrısından agladıgım oluyor. napalım katlanırız bebiş icin:) sonuclarım 4-5 gun demıstı bakalım yarın cıkar ıns. arıycaklar.

kahvaltı yapmadım mıdem cok tuhaf oldu bı yandan kahvaltımı hazırlıyım barı.

bende cumartesi kan verdim yine ikili test için.........farklı yerlerde nasıl olacak sonuç acaba.........perşembe belli olacak benimki de canım hayırlısı yaaa.......korkuyla yaşamak çok zor

bende cumartesi kan verdim yine ikili test için.........farklı yerlerde nasıl olacak sonuç acaba.........perşembe belli olacak benimki de canım hayırlısı yaaa.......korkuyla yaşamak çok zor

ben hıc ıstemıyordum yaptırmak ama napım doktor yaptırcan dedı uyuz. ben bugun bı arıycam laboratuarı bakalım ne dıcekler.

Back
X