• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar,
ben c. tesi dr. daydım.
maalesef cinsiyet tahmininde bile bulunamadı... ileri ki haftalada diyor:(((

kızlar hani burada muhabeti geçmişti. kulaklıklı voltmene benzeyen bişey. bebişlerin kalp atışı için neydi o cihazın adı?

ben hıc ıstemıyordum yaptırmak ama napım doktor yaptırcan dedı uyuz. ben bugun bı arıycam laboratuarı bakalım ne dıcekler.

inşallah iyi sonuçlanacak canım stres yapma boşuna

niye korkuyosun canım?

canım ben genetik olarak taşıyıcıyım o yüzden korkuyorum.......allaha sığınıyorum

Günaydın kızlar,
ben c. tesi dr. daydım.
maalesef cinsiyet tahmininde bile bulunamadı... ileri ki haftalada diyor:(((

kızlar hani burada muhabeti geçmişti. kulaklıklı voltmene benzeyen bişey. bebişlerin kalp atışı için neydi o cihazın adı?

gunaydın canım. cınsıyet ıcın beklıycez bıraz daha.
Bebek Kalp Atışı Dinleme Cihazı Angel sound
bunu sordun dımı.

evet balum sağol canım. bugün sipariş vereyim diyorum. cumartesi gittiğim dr gıcık etti beni.. her hafta gelmek istiyorum dedim.. neden dedi.. piskopatım dedim.)))

ben dr alimin altında olmasına rağmen bakmıyordum dedi.. bende deim ki siz bayağı bir relexsınız sanırım ama dediğim gibi ben piskopatım dedim...

bu dr uğraşamayacağım alayımda evde ben kendim dinliyeyimmm

evet balum sağol canım. bugün sipariş vereyim diyorum. cumartesi gittiğim dr gıcık etti beni.. her hafta gelmek istiyorum dedim.. neden dedi.. piskopatım dedim.)))

ben dr alimin altında olmasına rağmen bakmıyordum dedi.. bende deim ki siz bayağı bir relexsınız sanırım ama dediğim gibi ben piskopatım dedim...

allah canını almasın emiii delüüüü:)))bende doktorumu face.me ekledım adama habire sorular soruyorum çok iyi yaa

hey Allahım alemsın ya boyl mı dedın doktora:):) haketmıs aslında yanı.

:)))) ya benim ki ne geçmişimi anlattım. bir düşüğüm oldu bunda da kanama geçirdim. o yüzden biraz pinpiriklendim dedim. aaa bende iki düşük yaptım ama hiç merak etmedim deyince gıcığa bağladım. e nae yapayım ben senin özgeçmiş hikayeni. bir dr olarak bana kalkıp düşüklerini anlatman bile yersiz. dr saçmalayınca bende kendimde saçmalama hakkı gördüm..

:)))) ya benim ki ne geçmişimi anlattım. bir düşüğüm oldu bunda da kanama geçirdim. o yüzden biraz pinpiriklendim dedim. aaa bende iki düşük yaptım ama hiç merak etmedim deyince gıcığa bağladım. e nae yapayım ben senin özgeçmiş hikayeni. bir dr olarak bana kalkıp düşüklerini anlatman bile yersiz. dr saçmalayınca bende kendimde saçmalama hakkı gördüm..

ıyı yapmıssın tatlım ya.

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm ya çok kötü bi sabaha uyandım 8den beri banyoya koşturmaktan yorgun düştüm
gerçek öğürmeyi yaşıyorum sabah beri çok kötüymüş tir tir titriyorum kendiliğinden ağlamak geliyo bütün vucudumun buz kestiğini hissediyorum nefessiz kalıyorum sora birden çok hızlı nefes almaya başlıyorum
ama hiç bişe çıkmıyo sarı sarı su sadece
midem bomboş ama yemek yemeye korkuyorum daha kötü olurum die

ben doktorumla görüştüm sabah erkenden bebişimi görüyorum
cinsiyetide sordum belli zaten dedi ama yatış şekli düzgün olursa söylerim dedi

kızlar sizin cetvelde 2 gün birden mi ilerledi bugün

evet ya benımkıde oyle oldu nıye kı acaba?

günaydın kızlar
ben çok kötüyüm ya çok kötü bi sabaha uyandım 8den beri banyoya koşturmaktan yorgun düştüm
gerçek öğürmeyi yaşıyorum sabah beri çok kötüymüş tir tir titriyorum kendiliğinden ağlamak geliyo bütün vucudumun buz kestiğini hissediyorum nefessiz kalıyorum sora birden çok hızlı nefes almaya başlıyorum
ama hiç bişe çıkmıyo sarı sarı su sadece
midem bomboş ama yemek yemeye korkuyorum daha kötü olurum die

gecmıs olsun ya. bende senı sordum sabah.

Back
X