düzelir herhalde diye düşünüyorum
herhalde duzelır bılmıyorum kı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzelir herhalde diye düşünüyorum
günaydınnnn
günaydın kızlar nabersiniz.
günaydın kızlar nabersiniz.
ay hiç bişi olmadı devlete gittim zaten ultrason bile yok adam karnıma elledi. sırtımı dinledi.gitmem bidaha devlete. rahat mahat kendi doktoruma gitçemordan sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım. önceki doktorumun verdiği ilaçları. zaten 13 nisandada sağlık ocağına gidip kan vercem. 22 sindede kendi doktoruma gitçem tahlilleri de götürürüm. hastane acayip kalabalıktı adım atamıosunuz. insan mikrop kapar orda sağlam insan hasta çıkar
![]()
aaa nıye oyle ya bızım burda ssk hastanesınde 3 boyutlu ultrason varay hiç bişi olmadı devlete gittim zaten ultrason bile yok adam karnıma elledi. sırtımı dinledi.gitmem bidaha devlete. rahat mahat kendi doktoruma gitçemordan sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım. önceki doktorumun verdiği ilaçları. zaten 13 nisandada sağlık ocağına gidip kan vercem. 22 sindede kendi doktoruma gitçem tahlilleri de götürürüm. hastane acayip kalabalıktı adım atamıosunuz. insan mikrop kapar orda sağlam insan hasta çıkar
![]()
evet bazı devlet hastanelerı cok kotu ya. o ne bıcım doktor oyle ya karnına tutup mu bakıyomus her hastasınakaydirigubbakcemile3
bende hala gidemedim saglık ocagına evıme gelıp sormuslar gelsın demısler ben daha gıdemedım şu dikişler cıksında hayırlısıyla gıdıcem
takıpteler desenekaydirigubbakcemile3 inş hayırlısıyla ne zaman cıkacak dıkısler?
heralde baksanıza. ay nerden anladı şimdi bu belki bebek öldü aa ne ilginç artık 22 nisanı beklemekten başka çarem yokinşllh iidir bebişim.