• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

iyiyim bende cnm sağol. sadece kahvaltıdan sonra biraz midem bulanıyor. portakal suyundan galiba:((

ben cay ıcıyorum sabahları ya. gecen hastaneye gıderken cay yerıne meyvesuyuyla yaptım kahvaltımı cok basım agrıdı. halam derdı cay ıcmeyınce basım agrıyo ona mı cektım nedır:)

kızlar ya ben az uzancam. 8 de kalktım haliyle uykum geldi :D bi eşimi arıyım yemeğe gelcekmi üşüdümde hem :( hava çok güsel ama ben üşüom nedense.

yarın akşama dr gidicem çok heyecanliyim bebeğimi çoook özledim inşş iyidirr kendi dr ne diyecek bakalım cinsiyet hakkında...

aa dün bana koca karı usulu cinsiyet testi yaptılar kaydirigubbakcemile3
annem ablamın kulağına bişeler söledi ablam çıktı geldi yanıma geldi tülü düzeltti sandım arkadamdan
sora direk gayri ihtiyarı burnumu kaşıdım bunlar gülmeye başladı aa erkek die meğer başıma tuz dökmüş ablam :umursamaz:

kızlar ya ben az uzancam. 8 de kalktım haliyle uykum geldi :D bi eşimi arıyım yemeğe gelcekmi üşüdümde hem :( hava çok güsel ama ben üşüom nedense.

görüşürüz canım aman ayaklarını sırtını sıcak tut ben de cok üşüyorum ayağımda patik üstümde hırkayla oturuyorum :)

ben de müsadenizle bişeyler yiyip geleyim kalktığımdan beri bişey yemedim. görüşürüz birazdan arkadaşlarr

ben cay ıcıyorum sabahları ya. gecen hastaneye gıderken cay yerıne meyvesuyuyla yaptım kahvaltımı cok basım agrıdı. halam derdı cay ıcmeyınce basım agrıyo ona mı cektım nedır:)

çayda bir ilaç gibi cnm devamli içince arda birakinca öle yapıyo kendindenbiliyomm sırnaşık şeysırnaşık şey

benımde cok çişim gelıyoya bıde anıden bastırıyooo napak cekeceeek bıde benım diş sorunum var antıbıyotık kullandım bıraz gectı ama dişi yaptırmadan olmayacakkk

aa dün bana koca karı usulu cinsiyet testi yaptılar kaydirigubbakcemile3
annem ablamın kulağına bişeler söledi ablam çıktı geldi yanıma geldi tülü düzeltti sandım arkadamdan
sora direk gayri ihtiyarı burnumu kaşıdım bunlar gülmeye başladı aa erkek die meğer başıma tuz dökmüş ablam :umursamaz:

Banada görümcem yaptı bunu çenemi kaşıdım kız dediler :) kızım oluyor

canım hala devam mı bulantılar :( benim de öyle. ama doktorum bana dedi ki ilk 3 ayı kilo almadan kapatabilen anneler hamilelik boyunca 14 - 16 kilo alan annelerden olma şansına sahip olabiliyolarmış. bulantı nedeniyle pek bişey yiyemediğim için benim kilom değişmemiş ama artık almaya başlamak gerekirmiş yavaş yavaş dedi

benım kısa surmustu bulantılar amelıyattan sonra yıne basladı:(

balum senin tickerda yanlışlıkmı var 13+0 görünüyosun ama kalan gün 213
benim 12+3 kalan gün 193
yani senin kalan günün 189 falan olması lazım bilmiyorumkismile

çay içmiyorum hiç, kansızlık yapacak diye. birde kahvaltı arasında elevit içiyorum, etkisini kaybetmesin diye ya su yada portakal suyu.

balum sana demıstımya senın bebiş erkek gıbı gelıo dıe tahmınen sımdıde okuyorumda sana zorla oğlan doğurtacaz kaydirigubbakcemile3
feyza yarın sabah 8,de dr. yanıma gel dedi bakalım hayırlısı çoook heyecanlıyım hatta bugun gel dedı yarına anlaştık

bı poset ılac kullanıyorum canım amelıyattan sonrada verdıkler antıbıyotık felan kuzum ıyı olsunda katlanıcaz napalım

cnm benım ılaclarda yapıyo ben bıtane ılac kullanıyom elevıt baska hıcbısey kullanmıyorum hele bı demır ılacı attım kusa kusa oldum sımdı cok ıyıyım atmıyorum yerıne pekmez ıcıyom herseyın dogalı guzel

Benim 15. hafta bitecek yani nedeyse 4 ay dolmuş olacak yakında ve hiç kg almadım 1.200 gr verdim doktorum çok iiyi dedi hiç endişelenme 10 kg da versen bebek senin stoklarından alıyor ne güzel kilo almıyorsun dedi :)) maşallah kendime..

Vitamin ve Kan hapı verdi bundan sonra açılır iştahın dedi..Sizde durumlar nasıl..

Back
X