• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

yesıl bıberınde mı kusuru oluyo. ay bıde patlıcan dolması aklımda ama onu ben hıc denemedım.

ya burası hamile dolu sölerinmi yemek felan canım çekti biber dolmasınıda ne çok severim ben ayyyyyyyyy açiktimmmmmmmmm:gitme::gitme::gitme:

dogru. gorumceme de dedım de. dedı kı bıkacgun daha beklıyelım ben yaparım sana dedı. ıstanbula gıtmeden yaptırayım ona. hamıleyken baskasının yaptıgı daha ıyı oluyo:)

gerçekten ne tuhaf çocuk gibi oldum bende başkasının yaptığı daha güzel geliyor daha iştahla yiyorum. komşum sağolsun hergün bişeyler getiriyor, tabiki birde o tabakları doldurup geri göndermesi vardelikafadulden

şekerler nasılsınız???? benim 4te randevum var... biopsi sonuçları 2-3 haftaya çıkacak diye eşim cinsiyetini öğrenmeyelim diyor... çok mu karamsar yoksa doğru mu düşünüyor bilmiyorum...

Sağol canım bizde hazır değildik çok erken kaybettik kardeşim daha 14 yaşındaydı :( Sen iyi yapmışsın inşallah torunuyla doya doya vakit geçirir Allah sağlık versin..
amin canim cok sagol
yesıl bıberınde mı kusuru oluyo. ay bıde patlıcan dolması aklımda ama onu ben hıc denemedım.
kurusu olur canim dolmalik biberlerin.bende hafif acili sivri biberlerin kurusunu aldim.kavurup yogrutla yedim.ayyyy hic doymuyor insan ya canin cektigi seyi yiyince:)
burda satilan kuru patlicanlari sevmiyorum ya.icini tamamen alip disini kabugu kaliyor
ben patlicanida tazesunden dolma yapiyorum.

yya yinemi yemek muhabbeti:)) benim canımda şu yaz bi gelseydi bizim bağ,ların çeri domatesleri çok güzel olur tuzla yee oooffffff

amin canim cok sagol

kurusu olur canim dolmalik biberlerin.bende hafif acili sivri biberlerin kurusunu aldim.kavurup yogrutla yedim.ayyyy hic doymuyor insan ya canin cektigi seyi yiyince:)
burda satilan kuru patlicanlari sevmiyorum ya.icini tamamen alip disini kabugu kaliyor

ayyyy ben patlıcanı çok sewerim. hele dolması... moru çıkar ya içine...ayyy ayyyy!!!

ya burası hamile dolu sölerinmi yemek felan canım çekti biber dolmasınıda ne çok severim ben ayyyyyyyyy açiktimmmmmmmmm:gitme::gitme::gitme:

ay kıyamam ya. ben bugun sarma yapıcam aslında ama bıber almaya gıdemem alsam azcık yapardım bugun hazır sarma yapcakken.

gerçekten ne tuhaf çocuk gibi oldum bende başkasının yaptığı daha güzel geliyor daha iştahla yiyorum. komşum sağolsun hergün bişeyler getiriyor, tabiki birde o tabakları doldurup geri göndermesi vardelikafadulden

evet oda var tabı:):)

amin canim cok sagol

oh oh oh gotur valla:):)

domatesin dolmasınıda yapar annem bide fırına koyar azcık, üztü kızarır.... ay onuda çok sewerim ben...

benım canımın cektıgı de boyle fırında yapcan yesıl dolmalık bıberrı zeytınyaglı ama tabı oh ohcokacimcoookcokacimcoook

yya yinemi yemek muhabbeti:)) benim canımda şu yaz bi gelseydi bizim bağ,ların çeri domatesleri çok güzel olur tuzla yee oooffffff

zaten domateslere bakıp bakıp gecıyorum. gecen gorumcem almıstı salkım domates bı yedım kı bısey olmaz dımı. kendım almıyorum henuz ama acayıp canım cekıyo. ustune azcık pul bıber bıraz nane tuz zeytınyagı lımon gezdırcen:):) ay sanırım ben cok acıktım:)

zaten domateslere bakıp bakıp gecıyorum. gecen gorumcem almıstı salkım domates bı yedım kı bısey olmaz dımı. kendım almıyorum henuz ama acayıp canım cekıyo. ustune azcık pul bıber bıraz nane tuz zeytınyagı lımon gezdırcen:):) ay sanırım ben cok acıktım:)

bencede koş koşşş mama yemeye...

ya ben doymakta bilmiyorum. çok fena oldum bu aralar yine... bakalım kaç kilo çıkıcam, dr. kızacak kilo aldıysam valla. göbşüm o kadar sert ve gergin ki...

balummm o dedıgın bazlama ekmege sarmısagı sürüp domateslerı salatalıgı küçük küçük doğra zeytınyag nane pul biber üffffffff süper yaa

Back
X