• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

sımdı laboratuardan aradılar kızlar esınız aradı dedıler. aramıslar ankarayı yarın aksam gelır dedıler. carsamba sabahı dogru doktora;:)

balummm o dedıgın bazlama ekmege sarmısagı sürüp domateslerı salatalıgı küçük küçük doğra zeytınyag nane pul biber üffffffff süper yaa

çiğ sarımsak yemıyorum ben gercı. bazlama mı dıyolar ona ben adını bılmıyodumkaydirigubbakcemile3

ikili test sonuçları kaç gün sora çıkıyoki biz bide izmitte yaptırcaz arayıp öğreniriz heralde ama doktora gitmek için gene ctesi yi beklemek gerekicek

ikili test sonuçları kaç gün sora çıkıyoki biz bide izmitte yaptırcaz arayıp öğreniriz heralde ama doktora gitmek için gene ctesi yi beklemek gerekicek

ben hipokratta yaptırmıştım soydan iş merk karşısı. doktor oraya yönlendirmişti. mesela diyelimki bu sabah 11 de kan verdim akşam 6 da hazır dediler. ama ben tabi ertesi gün aldım sonucu.

çiğ sarımsak yemıyorum ben gercı. bazlama mı dıyolar ona ben adını bılmıyodumkaydirigubbakcemile3

ayy balumm cok güldüm yaa :roflol::roflol: bazlama aynı kete gıbı yapılan bı çeşit ekmek evde yapılır netten bak bı birde sarmısagı ekmege süreceksin doğramak olmaz onu bende sevmıom

ayy balumm cok güldüm yaa :roflol::roflol: bazlama aynı kete gıbı yapılan bı çeşit ekmek evde yapılır netten bak bı birde sarmısagı ekmege süreceksin doğramak olmaz onu bende sevmıom

:roflol::roflol: hay .allah ya bende dıyom bazlama ne alaka:):)

Back
X