Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balummm o dedıgın bazlama ekmege sarmısagı sürüp domateslerı salatalıgı küçük küçük doğra zeytınyag nane pul biber üffffffff süper yaa
sonuc Allah korusun kotu cıkarsa dusuncenız kotu sanırım. yoksa nıye cınsıyetını ogrenmeyelım desın kı esın.
sımdı laboratuardan aradılar kızlar esınız aradı dedıler. aramıslar ankarayı yarın aksam gelır dedıler. carsamba sabahı dogru doktora;:)
Kızlar bu Gynoferon Kan hapını ne zaman içiyorsunuz nasıl verdi doktorunuzz..
ikili test sonuçları kaç gün sora çıkıyoki biz bide izmitte yaptırcaz arayıp öğreniriz heralde ama doktora gitmek için gene ctesi yi beklemek gerekicek
çiğ sarımsak yemıyorum ben gercı. bazlama mı dıyolar ona ben adını bılmıyodumkaydirigubbakcemile3
aynen öle kötü gerçekten ama hayırlısı olsun diorum hep. sağlıklı olucak bebeğim inşallah...
Ankara yamı yollamışlar kanı..Hayrlısı artık canım..
bana kan ılacını 4 aydan sonra dedı.
ayy balumm cok güldüm yaa :roflol::roflol: bazlama aynı kete gıbı yapılan bı çeşit ekmek evde yapılır netten bak bı birde sarmısagı ekmege süreceksin doğramak olmaz onu bende sevmıom
ben kansızım ya hemotolağa da gittim, akdeniz anemisi var diye... 12. haftadan sonra hemen başla dedi zaten...