bugun 2 gun atladı sabah.
ewt bir öyle bid eklan gün sayılarına baksan herkzinkis bir birindne farklı senle benim araamda bir hafta var gün olarak bir gün diğer arkadaşalrınkide aynıı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun 2 gun atladı sabah.
kızlar ya benim kuşun yumurtası 5 oldu iki de kendileri 7 tane kuş 1 ay sonra yandım benkuşçuya 30 a satsam alırmıki
![]()
sardım sardım:) sımdıde tatlı ıcın fındık kırıyorum:):) yarın mısafırım var da tatlıyı aksamdan yapım dedım.
ewt bir öyle bid eklan gün sayılarına baksan herkzinkis bir birindne farklı senle benim araamda bir hafta var gün olarak bir gün diğer arkadaşalrınkide aynıı...
oh yap bakalım.bende 2 gündür iyiyim sanki.bugünde yemeğimi yedim ve çok şükür çıkarmadım.hala çok yemiyom.yani sadece beslenecek kadar ama yeşil salataya bayılıyom resmen
salata sevılmez mı ya. ben zaten acayıp otcuyum:)
normalde bende bayılırım .ama hamilelik boyunca herşey bana kötü geldiği için yiyemedim.yoksa bayılırım ota.hele karadeniz yemeklerine.oh babaannem bi de güzel yapar ki misss
kizlar selam ne guzel bi konuya denk geldim yemkler salatalar yine balum dokturuyo galiba :)
kızlar ya benim kuşun yumurtası 5 oldu iki de kendileri 7 tane kuş 1 ay sonra yandım benkuşçuya 30 a satsam alırmıki
![]()
benim 8 yasindaki muhabbet kusum yeni oldubana ver ben bakarim
ınsan uzuluyo ya. evden bırı gıbı oluyolar dımı. bekarken vardı da bızım ölmüstü kotu oluyo.
balum masallah 13 haftaliksiniz :) cinsiyetini istesen ogrenirsin
selam kizlar ne haberler??
gecen persembe gıttım ya soylemedı. onumuzdekı hafta ıcı tahlılerı gostermeye gıdıcem bakar mı bı daha bılmıyorum.
slm canım ıyı sen?selam kizlar ne haberler??
tamam canım ederım merak etme sen. inş olmaz bı daha.balumcum inş bi daha bulanmaz.dua et bana
mrb kızlar...bende geldim...