canım benim o konuda kafam karıstı,2li mi daha güvenli 3lü mü?canını sıkma bunn için kesinlk yok diye yaptrmadım ben zaten kesin bi sonç alınmıo die.inşallah 3 lü testmz çok iiyi çıkar canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim o konuda kafam karıstı,2li mi daha güvenli 3lü mü?canını sıkma bunn için kesinlk yok diye yaptrmadım ben zaten kesin bi sonç alınmıo die.inşallah 3 lü testmz çok iiyi çıkar canım ya
canım benim o konuda kafam karıstı,2li mi daha güvenli 3lü mü?
dr un iyi bir dr mu canım?bende bi bilsem ama dr um bana dediki 2 liyi istiosan yapr 3 lüyü mutlaka yaptrcaksın
ay yeni gördüm,sana da iyi geceler canım,görüşmek üzerecanım eşim geldi işten yeni çıkıyorum iyi geceler
kızlar bulaşık makinası almam lazım durumumuz yok bi tane buldum bosh 4 programlı iimidirki1 milyar dio
iyidir bosh cnm. benimki 3 programlı neredeyse sadece 1 programını kullanıyorum diyebilirim. elim ayağım vallahi benim. o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum
benim de aynısından canım.ben de 2. programı kullanıyorum geneldeiyidir bosh cnm. benimki 3 programlı neredeyse sadece 1 programını kullanıyorum diyebilirim. elim ayağım vallahi benim. o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum
eşimde 2 programlı ucuz bişi alalım dio. çocuğada alışveriş yapçaz daha dio.
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...aşık-makineleri/SGS23E02EU.html?source=browse
kızlar şuna bi bakarmısınız nasıl yarın gidip bakacağım![]()
benim ocak ve buzdolabım griya bu beyaz olsun artık napalım bebişimden önemli diil![]()
selam yavru ceylanlar:))
benimki de böyle bişey cnm, sadece 3 programlısı. bence düşünebilirsin. benimki beko ama. bosh daha iyidir tabiki