Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
renkli değil canım ama iyi ultason makineleri..benim bi gece kanamam olmuştu iki doktor da yurtdışındaydı..mecburen gittim..ama iyi ki gitmişim arada gidiyorum..keçiören de..sanatoryum tıp merkezi..12 lira renkli mi. hangi labr o merak ettim:)))
niye kız sen kaç lira ödüyorsun ki??siz baya yüksek fiyatlar ödüyormuşsunuz kızlar,çok sasırıyorum bu ücretleri duyunca
siz baya yüksek fiyatlar ödüyormuşsunuz kızlar,çok sasırıyorum bu ücretleri duyunca
ben 22 lira ödüyorum, ya güya özel hastane ama pek özel diilmiş sanırım:roflol:niye kız sen kaç lira ödüyorsun ki??
ya ben devletteyim emekli sandığı belki o yüzden 12 liradır..yanlış sölemiyim sonra..
ben 22 lira ödüyorum, ya güya özel hastane ama pek özel diilmiş sanırım:roflol:
hadi ya..ya gerçi ben prof farkı ödüyorum noluyosa sanki..elde avuçta ne var gidiyo yaben 22 lira ödüyorum, ya güya özel hastane ama pek özel diilmiş sanırım:roflol:
öyle düşünme canım ya,ben de suan yapabilsem prof. a falan gitmeyi siterdim paranın önemi yok ama dediğiniz rakamlar beni zorlar hatta batırır.çünkü cok yüksek kredi taksitlerimiz var bizim,en az 1 yıl daha bebek düşünmüyorduk ama kazara oldu..bu yüzden mümkün oldugunca kısıyorum canım.sen savurgan diilsin,benim şartlarım kısıtlı..için rahat en azından ne mutlu sana:1hug:bende siz böyle söyledikçe kendimi çok savurgan hisettim bu akşam. ama ilk bebek çok pimpirikliyim ben. birde kanamam oldu 8. haftada biraz riskliydi. herbişey yasak şu anda bana mesela.
beni de batırıyor valla..ama sıkıyoruz dişimizi..öyle düşünme canım ya,ben de suan yapabilsem prof. a falan gitmeyi siterdim paranın önemi yok ama dediğiniz rakamlar beni zorlar hatta batırır.çünkü cok yüksek kredi taksitlerimiz var bizim,en az 1 yıl daha bebek düşünmüyorduk ama kazara oldu..bu yüzden mümkün oldugunca kısıyorum canım.sen savurgan diilsin,benim şartlarım kısıtlı..için rahat en azından ne mutlu sana:1hug:
beni de bu testler batırmaya basladı allahtan ailelerimiz destek,yoksa işimiz zor..sunu anladım hiçbişi planlı olmuyomusbeni de batırıyor valla..ama sıkıyoruz dişimizi..
beni de batırıyor valla..ama sıkıyoruz dişimizi..
beni de bu testler batırmaya basladı allahtan ailelerimiz destek,yoksa işimiz zor..sunu anladım hiçbişi planlı olmuyomus
ederler canım,benim annem şimdiden bişiler almaya başladı.odası benden diyo..ilk torun ya hevesli tabia.stestlere para ödemeyeceğim ama onlar gatada yapılacak. yine aileler yardım ediyorlar. bizim o da yokdelikafadulden acaba diyorum bebeişin ciclerine yardım ederler mi
bi de daha bunlar başlangıc kızlar,daha hazırlık masrafları,dogum ücretleri,dogduktan sonrasını düşünmüyorum bile...ama napalım hersey onlar için değil mi?
ederler canım,benim annem şimdiden bişiler almaya başladı.odası benden diyo..ilk torun ya hevesli tabia.s