• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

siz baya yüksek fiyatlar ödüyormuşsunuz kızlar,çok sasırıyorum bu ücretleri duyunca

bende siz böyle söyledikçe kendimi çok savurgan hisettim bu akşam. ama ilk bebek çok pimpirikliyim ben. birde kanamam oldu 8. haftada biraz riskliydi. herbişey yasak şu anda bana mesela.

ya ben devletteyim emekli sandığı belki o yüzden 12 liradır..yanlış sölemiyim sonra..

labratuvardan labratuara da değişiyor cnm fiyatlar. ben toxoplazma, rubellai igm yaptıracağım zaman kitleri gatada yoktu özelde yaptır dediler. bi labr aradım 188 lira fiyat çıkardı. sonra başkasını aradım 24 liraya yaptı. tsk ile anlaşması varmış çağ labr. aradaki farkı duyunca inanamamıştık...

bende siz böyle söyledikçe kendimi çok savurgan hisettim bu akşam. ama ilk bebek çok pimpirikliyim ben. birde kanamam oldu 8. haftada biraz riskliydi. herbişey yasak şu anda bana mesela.
öyle düşünme canım ya,ben de suan yapabilsem prof. a falan gitmeyi siterdim paranın önemi yok ama dediğiniz rakamlar beni zorlar hatta batırır.çünkü cok yüksek kredi taksitlerimiz var bizim,en az 1 yıl daha bebek düşünmüyorduk ama kazara oldu..bu yüzden mümkün oldugunca kısıyorum canım.sen savurgan diilsin,benim şartlarım kısıtlı..için rahat en azından ne mutlu sana:1hug:

öyle düşünme canım ya,ben de suan yapabilsem prof. a falan gitmeyi siterdim paranın önemi yok ama dediğiniz rakamlar beni zorlar hatta batırır.çünkü cok yüksek kredi taksitlerimiz var bizim,en az 1 yıl daha bebek düşünmüyorduk ama kazara oldu..bu yüzden mümkün oldugunca kısıyorum canım.sen savurgan diilsin,benim şartlarım kısıtlı..için rahat en azından ne mutlu sana:1hug:
beni de batırıyor valla..ama sıkıyoruz dişimizi..

sizi cok sasırttım di mi muayene fiyatımlakaydirigubbakcemile3valla ben de baya bi arastırmalar sonucu buldum hastaneyi,hem fiyat,hem dr um sevecen ve ilgili,hem de cok kalabalık değil yeni bir hastane sayılır sıra bekleme derdim olmuyo her işim rahat halloluyo..o yüzden şimdilik memnunum

beni de batırıyor valla..ama sıkıyoruz dişimizi..

valla bizi de zorlamıyor değil, ama gitmye çalışıyoruz işte. birde ben işten çıktım risk yüzünden yolculuk yasak. başka şeylerden kısıcaz artık, çok gezmeyeceğiz, dışarda yemek yemeyeceğiz artık doktora vereceğiz paraları

beni de bu testler batırmaya basladı allahtan ailelerimiz destek,yoksa işimiz zor..sunu anladım hiçbişi planlı olmuyomus

testlere para ödemeyeceğim ama onlar gatada yapılacak. yine aileler yardım ediyorlar. bizim o da yokdelikafadulden acaba diyorum bebeişin ciclerine yardım ederler mi

bi de daha bunlar başlangıc kızlar,daha hazırlık masrafları,dogum ücretleri,dogduktan sonrasını düşünmüyorum bile...ama napalım hersey onlar için değil mi?

Back
X