Balsurat ben saçlarımı boyadım canım bugün doktor saçlarımı boyadığımı farkederse bakalım ne diyecek....
valla iyi diyelim iyi olsun canım...haberler pek iyi değil..27 martta aniden yoğun bir kanama geçirdim( durup dururken, belirtisiz öyle aniden...acile götürdü eşim, doktorum da şehir dışındaydı aksi gibi...neyse o gün görevli doktor geldi bir kaç saat sonra, baktı bebeğin kalbi atıyor dedi...kanamam o gece sürdü...serum, iğne vs..yatırdılar...sonraki gün kanamam azaldı lekeye döndü...1 hafta yattım hastanede...cumadan beri de evde yatıyorum işte...şimdilik 1 ay raporluyum...kendi doktorum da geldi...daha sonra rap. uzatacaklar, sürekli yatmam gerekiyor...çok kötü günler geçirdim...hiç sormayın...dilerim tekrarlamaz....hast.den çıkmadan bebeğe baktılar ultrasonda...hç zarar görmemiş, kanama bebeğin olduğu yerde olmamış dedi doktor...zıp zıp zıplayıp dönüyordu...öyle görmek çok sevindirdi beni....şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum...ama dün banyo vs azıcık kıpırdadım, hafif kanamam oldu yine...bu canımı sıkmıyor değil .....bakalım perşembe kontrolüm var...doktor bakacakmış rahimde açılma var mı diye....
![]()
Çok geçmiş olsunn sinop .Allah yardımcın olsun.Allaha emanet bebeğin .Allahım korusun bebeğini inşallahh hiçbir sorun olmucak allahın izniyle sağlıcakla kucagına alıcaksın bebeğini inşallahh.. Daha önceki haftalarda lekelenmen varmıydı