• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

sagol balsurat. bakmayın boyle cok hazırlık yaptıgıma amcam yengem dedem ve babam gelcek. amcamlarla bız yan yana daırelerde oturuyoduk evlenmeden once tabı:):) beraber otururduk her gun. beraber yer ıcerdık. mısafır sayılmazlar ama. ınsan evlendıkten sonra boyle sevdıklerı gelınce heveslenıyo ya.

mrb kızlar nasılsınız
keyifler nasıl
izmirhayal mrb
yandın arkadaşım
sorularıma acil cevap lütfen lütfen
şimdi benim gençlikten beri cilt problemlerim vardı
ama 10 gün çok ciddi iltihaplı yaralar çıktı dr a gittim
malum antibiyotik hsp veremedi krem verdi(fucıdın)
pek aman aman da bi faydası olmadı gibi ama
güneşe çık güneş kurutur doğla yollardan başka çaren yok dedi
yüzümü dowe sabunla yıkıyorum
önerebileceğin bi ürün var mı

canım hoşgeldin. bu dove sabun benim hiç sivilce olmayan yüzümde sivilce patlaması yapmıştı. hemde bi kaç gün içinde. şu an zaten hormonların etkisiyle yağlandık. belki sivilceleri o da tetikliyo olabilir dikkat et istersen..
portakal ıstanbul soguk mu. ben cumartesı gelıcem oraya da nasıl gıysıler getıreyım bılemıyorum.

canım az önce bozdu hava yoksa çok güzeldi. cumaya kadar yağışlı, hava sıcaklığı da düşecek diyor haberlerde. ama bilemeyiz tabi. ben badi üzerine penye hırkalardan giyiyorum bi kaç haftadır üşümüyorum da. az önce oldu ne olduysa. birden bire kapandı.
evlerde güneş aldığı müddetçe sıcak oluyor akşamları biraz serinliyordu. ben 15 gündür ne doğalgaz ne ısıtıcı kullanmıyorum.

anaa şunlara bak hemende ıslatmışlar beni :D ıslanmadım hıh :D yağmur yağmadan evdeydim ben kayımvalideye uğradım

canım sen olsan ne yapardın bı fıkır versene

canım ben basta ozele gıdıyodum. parasından degıl doktor dolayısıyla devlet hastanesıne gıdıyorum. devlet hastanesı ama yenı acıldı cok guzel bı hastane. egıtım ve arastırma hastanesı. ucretsız tabı paralı da olsa buraya gıderdım. ucretsız olması da guzel tabı sonucta bebişime bıseyler alırım o parayla. sadece bu 2 lı test fılan onlara para verıyorum o kadar.

BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
ya kızlar sızlere bısı sorucam benım kafam çok karısık bu aralar ben sımdı muayne olmak için ıkı doktora gıdıyorum bırı devlette ama mauynanesıne çagırıyo her ay mauyne ücretı ödüyorum genelde tahlıller için devlete çagırıyo ama devlette dogum yaparsam normal doguma gelmıyo sezeryana gelıyomus bende dedımkı doktor bey özell hastaneye doguma gelırmısınız gelırım dedı ve ücretıde 2000-3000 arası degısıyomus sadece doktor ücretı hastane ücretı ayrı olacak 4000ini bulabılır toplamada yanı çok pahalı getırtemem o parayla mumkun degıl ama devlettede yapmak ıstemıyorum dogumu sartları ıyı degıl pek fakat bu doktoruma nasıl dıyebılırım ne dıyebılırımde sızı bırakıcam dıyeyım çok eskı doktorum ta bekarlıktan bu yana akıl verın bana dıger gıttıgım doktorda özel hastanede çalışıyo mauyne ucretı makul ve ssk ıle anlasmalı doktor gece gündüz normal sezeryan dogum farketmez gelmek zorundaymıs özel hastanede ve özel oda dogum 500-1000 arası degısıyomus fıyat napayım sızce akıl verın bana

Eğer özel hastanede çalışan doktoruna güveniyorsan ve memnunsan bence onunla devam et yazık değil mi 4000 tl az mı ? Çok gerekli değilse yazık bence çocuğunun başka ihtiayçalrını karşılarsın o parayla . Bir de diğer doktorun neden normal doğuma gelmiyor onu anlamadım , mantıklı birsebebi yoksa sırf bu sebepten bile ona gitme derim ben. İlla sezeryan mı yapmak zorundasın yani olmaz öyle şey, şimdiden seni sezeryana teşvik ediyor gibi.

kızlar soru sordum ama bırınız cevap verın yaaaaa

canım ben kendimi senin yerine koydum karar veremedim o yüzden sessiz kaldım :1no2:

Ben bir ara çok kötüydüm rapor aldım 10 gün senin gibi evde olsam daha iyi olurdu diye ama değişen bir şey olmadı . Yine yemek yapana kadar ruhumu teslim ettim , geldim gittim yattım bayıldım halsizlikten ,uykudan değişen bir şey olmadı yani .Ancak uyku bastırınca işyerinde fena oluyor, evde olsan gider uyursun . Bazen bizim hayat tempomuz karnımızdaki bebişleri de yoruyor mu acaba evde dinlensek onlar için de daha mı iyi olur diye düşünüyorum.

bazen masanın üzerine başımı koyup uyuyorum yaa.. mafoldumben ama hafta sonu iki gün evdesin bi uzanıyo musun desen yook delikafadulden

yok almadım akşam eşimle gitçez. varmış :D 2 programlı rafları fln oynamıo :D ama idare etsin adam dio kısa program yok onda 1.5 saatte yıkar dio :D

canım ben basta ozele gıdıyodum. parasından degıl doktor dolayısıyla devlet hastanesıne gıdıyorum. devlet hastanesı ama yenı acıldı cok guzel bı hastane. egıtım ve arastırma hastanesı. ucretsız tabı paralı da olsa buraya gıderdım. ucretsız olması da guzel tabı sonucta bebişime bıseyler alırım o parayla. sadece bu 2 lı test fılan onlara para verıyorum o kadar.

anladım canım işte ben burda dogum yapacagım devlet hastanesınde daha önce çalıştıgım için sartlarını bılıyorum odalar kalabalık dogumhane desen ebelerın bagırmalrından geçınmıyor yanı yasayan gören bılır anca oyle dıyeyım sana

anladım canım işte ben burda dogum yapacagım devlet hastanesınde daha önce çalıştıgım için sartlarını bılıyorum odalar kalabalık dogumhane desen ebelerın bagırmalrından geçınmıyor yanı yasayan gören bılır anca oyle dıyeyım sana

ama burasın devlet hastanesı devlet degıl fakulte. odalar 1 yada 2 kısılık. ben annemın yanında kaldım gunde 3 kez odayı temızlıyolar. tuvaletler 3 kez yıkanıyo. coook temız. ıstanbuldakı devlet hastanelerı gıbı olsa benı sılah zoruyla goturemezlerdı oyle bı yere.

Eğer özel hastanede çalışan doktoruna güveniyorsan ve memnunsan bence onunla devam et yazık değil mi 4000 tl az mı ? Çok gerekli değilse yazık bence çocuğunun başka ihtiayçalrını karşılarsın o parayla . Bir de diğer doktorun neden normal doğuma gelmiyor onu anlamadım , mantıklı birsebebi yoksa sırf bu sebepten bile ona gitme derim ben. İlla sezeryan mı yapmak zorundasın yani olmaz öyle şey, şimdiden seni sezeryana teşvik ediyor gibi.

evet yazık o paraya bende öle düşünüyorum aslında devlettekı doktorların normal doguma gelmesı yasak canım gıttgın anda hangı doktor varsa o bakıyo sana normal dogumda ama sezeryana mecbur gelıyorlar tatlım fakat bu doktorum çok eskı ya ne desemde onu kırmadan hanı gelemeyecgımı söylesem anlatmanın bır yolunu arıyorum aslında

evet canım gelıyorum. dun aksam kı mac superdı dımı:lepi:

aşkolsun balum yaaa şok oldum zaten çok sinirim bozuldu akşam 91 de gol yiyince
artık bi süre bursaspor u tutucaz heralde napalım bu sene zor kafamçokkarıştı

canım hoşgeldin. bu dove sabun benim hiç sivilce olmayan yüzümde sivilce patlaması yapmıştı. hemde bi kaç gün içinde. şu an zaten hormonların etkisiyle yağlandık. belki sivilceleri o da tetikliyo olabilir dikkat et istersen..

canım az önce bozdu hava yoksa çok güzeldi. cumaya kadar yağışlı, hava sıcaklığı da düşecek diyor haberlerde. ama bilemeyiz tabi. ben badi üzerine penye hırkalardan giyiyorum bi kaç haftadır üşümüyorum da. az önce oldu ne olduysa. birden bire kapandı.
evlerde güneş aldığı müddetçe sıcak oluyor akşamları biraz serinliyordu. ben 15 gündür ne doğalgaz ne ısıtıcı kullanmıyorum.

sağol portakalcım haklısın galiba tam çare olmaz tabi ama sabunumu değiştirmeliyim ben

dove benım yuzumu cok kurutuyo dıye dedım canım ya. sebamed denıycem ben de sımdı.

doğru olabilir bi daha sebamedi deneyim ben gebelikten dolayı yağlanmada tavan yapmıştır di mi
anaa şunlara bak hemende ıslatmışlar beni :D ıslanmadım hıh :D yağmur yağmadan evdeydim ben kayımvalideye uğradım

manisalı güzeller yarican ve ecrinece nasılsınız

ve en az ozel hastane kadar ılgılıler. ebelerle konusuyorum hep kızım dıye konusuyolar sakalasıyolar benle:)

Back
X