• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

olsun :) aman benimde işimi görsünde güzel yıkasın bozulmasın yeter çok programı olmasına gerek yok.

benım kı 3 programlı da noluyo cogunlukla 2. yı kullanıyorum. 3. yu balık yedıgımız zaman kullanıyorum sadece. yeter tabı. hem masraf yapma bebek ıcın coook masraflar olacak yakında:)

kizlar yazdiklarinii okuyorum hep... sezeryan asagi sezeryan yukari.. ben avrupada yasiyorum ve burda bana doktora gittigimde ilk sorulan soru suydu.. evde mi dogum yapmak istersin hastanede mi??? dusune biliyor muusnuz?? burda evde dogum cok yaygin... 36 saat sanci da ceksen sezeryan yapmiyorlar burda..sonucata bu bir ameliyat ve her ameliyatin bir riski var dedi doktor bana.. burda bir arkadasimim dogumu 2 hafta gecikti ve hala normal dogum sanicini bekliyorlar.. yani turkiyede olan sezeryan hep para tuzagi. sunu unutmayin doktorlarin kesip bicmek icine geliyor.. hem kolay onlar icin (kadin icin kesinlikle hic iyi degil) hemde para kopartiyorlarrr.. sezeryan kolay gibi gorunsede 2 hafta yataga bagli kaliyorsun ve cocugunun tadini cikartamiyosun... umarim allah hepimize bir avazda kurtulmayi nasip eder...

ay annemde bi ton havalara girio bişi sorunca yardım etmio fln :D kendi uğraşlarımla yapçam bişiler gidim bide kalın ip alıp deniyim. belki tığım ince geliodur :D

olur mu ıp ınce olmalı tığla yapıyosan zaten. ıpın ustunde kac numara tığla yapman gerektıfı yazar. bak bı soyle bana ben derım sana ınce mı dıye.

kizlar yazdiklarinii okuyorum hep... sezeryan asagi sezeryan yukari.. ben avrupada yasiyorum ve burda bana doktora gittigimde ilk sorulan soru suydu.. evde mi dogum yapmak istersin hastanede mi??? dusune biliyor muusnuz?? burda evde dogum cok yaygin... 36 saat sanci da ceksen sezeryan yapmiyorlar burda..sonucata bu bir ameliyat ve her ameliyatin bir riski var dedi doktor bana.. burda bir arkadasimim dogumu 2 hafta gecikti ve hala normal dogum sanicini bekliyorlar.. yani turkiyede olan sezeryan hep para tuzagi. sunu unutmayin doktorlarin kesip bicmek icine geliyor.. hem kolay onlar icin (kadin icin kesinlikle hic iyi degil) hemde para kopartiyorlarrr.. sezeryan kolay gibi gorunsede 2 hafta yataga bagli kaliyorsun ve cocugunun tadini cikartamiyosun... umarim allah hepimize bir avazda kurtulmayi nasip eder...

valla bende normal dogumdan yanayım ne kadar tırsarsam tırsayım:)

BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
ya kızlar sızlere bısı sorucam benım kafam çok karısık bu aralar ben sımdı muayne olmak için ıkı doktora gıdıyorum bırı devlette ama mauynanesıne çagırıyo her ay mauyne ücretı ödüyorum genelde tahlıller için devlete çagırıyo ama devlette dogum yaparsam normal doguma gelmıyo sezeryana gelıyomus bende dedımkı doktor bey özell hastaneye doguma gelırmısınız gelırım dedı ve ücretıde 2000-3000 arası degısıyomus sadece doktor ücretı hastane ücretı ayrı olacak 4000ini bulabılır toplamada yanı çok pahalı getırtemem o parayla mumkun degıl ama devlettede yapmak ıstemıyorum dogumu sartları ıyı degıl pek fakat bu doktoruma nasıl dıyebılırım ne dıyebılırımde sızı bırakıcam dıyeyım çok eskı doktorum ta bekarlıktan bu yana akıl verın bana dıger gıttıgım doktorda özel hastanede çalışıyo mauyne ucretı makul ve ssk ıle anlasmalı doktor gece gündüz normal sezeryan dogum farketmez gelmek zorundaymıs özel hastanede ve özel oda dogum 500-1000 arası degısıyomus fıyat napayım sızce akıl verın bana

hiç birşey demek zorunda değilsin ben düzcede tıp merkezine gittim meğer ameliyathanesi yokmuş özel hastaneye geliyo doğuma 2bin tl bişe demeden başka doktora gittim sonuçta daha çok yeniyiz direk ssk alaşması olan özel hastaneye git ben buldum çok şükür süper bi hastane 100km uzaklıkta ama olsun 4000tl ne demek ya 750tl özel hastanede doğum

amin canım inş. sezeryan hem doktor için hem de anne için kolaya kaçmak bence. sanıyoruz ki sezeryanda hiç acı çekmeyeceğiz. ama aslında onun acısı daha çok oluyormuş. inş. bende normal taraftarıyım. Allahım bi aksilik yaşatmasın..

ay annemde bi ton havalara girio bişi sorunca yardım etmio fln :D kendi uğraşlarımla yapçam bişiler gidim bide kalın ip alıp deniyim. belki tığım ince geliodur :D

:roflol: senin annen de ayrı bi boyut canım yaa. şu kuş maceralarını da okudum da. ne bilim benim ki arkadaşım gibidir. hatta ben ona soruyom şimdi duyduğum hurafeleri de yok öyle bi şey kalbini bozma sen diyo.

geçmişi okuyabildigim kadar okudum gerisini de bıraktım valla bi erkek daha geliyormuş :))))
bende gezmelerden geldim simdi yenicik eve deniz havası aldık geldik opuyorumnanaktan

hiç birşey demek zorunda değilsin ben düzcede tıp merkezine gittim meğer ameliyathanesi yokmuş özel hastaneye geliyo doğuma 2bin tl bişe demeden başka doktora gittim sonuçta daha çok yeniyiz direk ssk alaşması olan özel hastaneye git ben buldum çok şükür süper bi hastane 100km uzaklıkta ama olsun 4000tl ne demek ya 750tl özel hastanede doğum

ya canım sıradan bır doktor olsa demeden çeker gıderımde çok eskı doktorumya ondan böle oluyo işte yoksa umursamam bıle

aldınmı ecrinece b.makinesini, naptın yagmura yakalandınmı :))

almadımda alcam eşimin işi çıktı gelemedi. zaten bana varmı yokmu die bak dediydi. varmış akşam gidip bakçak eşimde.

en iyisi bu tabi canım isterse on programı olsun senin kullandığın bir ya da iki tane. diğer arkadaşlarda demişti zaten..

bende öyle düşünüyorum daha bebişinde masrafı olcak.

Ben 10 senedir hep aynı programda yıkıyorum . Makinelerin çok programlı olması önemli değil boş yere fazla para vermeyin.

sağolun kızlar yaa moral oldunuz :D

valla bende normal dogumdan yanayım ne kadar tırsarsam tırsayım:)

Ben ilkinde normal doğum istedim ama olmadı. Gerçekten sezeryan mecbur değilseniz kesinlikle olmayın . Ben doğumdan çıktığımda ayılma aşamasında kardeşim "Abla çok tatlı bir bebeğin oldu" dedi. Ben o kadar sıkıntılıydım ki " bebek falan istemiyorum " diye bağırdığımı hatırlıyorum. Zaten karnın kesik içinde canın acıyor ne bebeğini rahat tutabiliyorsun ne emzirebiliyorsun, kendi canınla mı uğraşacaksın bebekle mi? Oturman kalkman problem. Yani sonuç olarak risk yoksa lütfen korkmayın ve normal doğum yapın. O an için zor belki ama sonu çok daha rahat.

gezdim valla. bu ara da sende ne güzel şeyler hazırlamışsın misafirlerine öylee :))))))

Back
X