• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Sezeryan herkes için aynı olmuyor. Ben acı içinde yürümeye çalışırken bazı sezeryanlı hastalar çok rahat ve gülücükler içinde dolaşıyordu mesela. Yani sonucunu bilemezsiniz belki hafif geçer belki zor. Zaten biz sezeryana eğer şartlar gerektiriyorsa karşı değiliz zaten . Durduk yere boşuna sezeryan olmasın diyoruz. Adı üzerinde normal doğum.

evet. benım halam 15 gun 2 kısı yardımıyla yerınden kalkıyodu. herkes bır olmuyor. gorumcem ertesı gun kalkmıs. kısıye gore degısıyo. en guzelı normal dogum. tabı oluyosa. olmuyosa zaten mecbur sezeryan.

Sezeryan herkes için aynı olmuyor. Ben acı içinde yürümeye çalışırken bazı sezeryanlı hastalar çok rahat ve gülücükler içinde dolaşıyordu mesela. Yani sonucunu bilemezsiniz belki hafif geçer belki zor. Zaten biz sezeryana eğer şartlar gerektiriyorsa karşı değiliz zaten . Durduk yere boşuna sezeryan olmasın diyoruz. Adı üzerinde normal doğum.

cok yakinda turkiyede de sezeryan yasaklanicak.. cok gerekmedigi surece tabiki,.. hatta dikkat edin butun dizilerde artik bunu sinyalinide vermeye basladilar.. ( yaprak dokumu ve omre bedel) bu dizilerde sezeryanla ilgili yorumlar yapilmaya baslandi bile..

hanımlar bendeniz ufak ufak kaçar. hepinize iyi ve sağlıklı akşamlar, bulantısız sabahlar diliyorum. kendinize iyi bakın. umarım 61esra da iyi haberlerle gelir.

hadi görüşürüüüzz...

cok yakinda turkiyede de sezeryan yasaklanicak.. cok gerekmedigi surece tabiki,.. hatta dikkat edin butun dizilerde artik bunu sinyalinide vermeye basladilar.. ( yaprak dokumu ve omre bedel) bu dizilerde sezeryanla ilgili yorumlar yapilmaya baslandi bile..

omre bedel tek takıp ettıgım dızı. bu aksam var ama mısafırım var cumartesı tekrarını ızlerım. yada netten artık. o dogum yaptıgı hafta ne aglamıstım

balsurat muhabbet kuşu yumurtası :D bunlar :D

bencede balum kaba olur dime. tığı 4 mumara alınca güzel olur adam değiştiriris dedi zaten . bu arada bu ip iki katlı çıktı öylemi örrcem yoksa tek katmı yapim :D

bencede balum kaba olur dime. tığı 4 mumara alınca güzel olur adam değiştiriris dedi zaten . bu arada bu ip iki katlı çıktı öylemi örrcem yoksa tek katmı yapim :D

tek kat yapma. oldugu gıbı yap bozulur ip oyle. evet tıgı da 4 al sen.

Ayy inanamıyorumm bayılıyorum ben muhabbet kuşlarına..Yıllar önce bir komşumuzunda kuşu yumurtlamıştı yuvasında :dance: 1-2 tanesi boş çıktı..Ve diğer 4 tane tüylü yavruu :)) et şeklinde tüysüz minick oluyolar anneleri hep yanına giriyor sempatiksalakcinni beslemek için agızdan sempatiksalakcinni

omre bedel tek takıp ettıgım dızı. bu aksam var ama mısafırım var cumartesı tekrarını ızlerım. yada netten artık. o dogum yaptıgı hafta ne aglamıstım

ama balum o dizide iki tane sacmalik bukldum ben...
\
1.si - ilk bolumlerde hamilelik testi yapmisti ve hamile olmadigi anlasilmisti... sonra hamile kaldi ve cesurdan?/ yani ne sacma ..

2.side.. bebek 1 hafta erken gelmis ve olum tehlikesi var diye yana yakildilar yani.. 6 aylik bebekler yasiyorr

ama balum o dizide iki tane sacmalik bukldum ben...
\
1.si - ilk bolumlerde hamilelik testi yapmisti ve hamile olmadigi anlasilmisti... sonra hamile kaldi ve cesurdan?/ yani ne sacma ..

2.side.. bebek 1 hafta erken gelmis ve olum tehlikesi var diye yana yakildilar yani.. 6 aylik bebekler yasiyorr

bebek 7. ayda dogarsa yasar 8 aylık dogarsa yasamaz tezınden faydalandılar sanırımkaydirigubbakcemile3 ılk bolumlerde test yaptırdıgını gormemıstım ben ya. o zamanlar bazen ızlıyodum bazen ızleyemıyodum. ama sevıyorum bu dızıyı cok. baska dızı ızlemıyorum zaten.

ben yeni girdim siteye 23 ekim de bekliyoruz. buğün 2li test yaptırdık tahliller haftaya belli olacak ama ilk defa bu kadar ayrıntılı görmek bebeğimi çok güzeldi :)))

Back
X