guzelmıs. olur bu o iple. coook kalın olmaz tabı ama daha guzel olur ınceyle.
astarı flnda olcak. zaten çocuk üşümesin die değil süs olsun die

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzelmıs. olur bu o iple. coook kalın olmaz tabı ama daha guzel olur ınceyle.
Sezeryan herkes için aynı olmuyor. Ben acı içinde yürümeye çalışırken bazı sezeryanlı hastalar çok rahat ve gülücükler içinde dolaşıyordu mesela. Yani sonucunu bilemezsiniz belki hafif geçer belki zor. Zaten biz sezeryana eğer şartlar gerektiriyorsa karşı değiliz zaten . Durduk yere boşuna sezeryan olmasın diyoruz. Adı üzerinde normal doğum.
evet ama olmuyo. gecen bırı dıyodu coook zaman gecmısse oluyomus dıye ama benım bıldıgım kadarıyla olmuyor.
Sezeryan herkes için aynı olmuyor. Ben acı içinde yürümeye çalışırken bazı sezeryanlı hastalar çok rahat ve gülücükler içinde dolaşıyordu mesela. Yani sonucunu bilemezsiniz belki hafif geçer belki zor. Zaten biz sezeryana eğer şartlar gerektiriyorsa karşı değiliz zaten . Durduk yere boşuna sezeryan olmasın diyoruz. Adı üzerinde normal doğum.
astarı flnda olcak. zaten çocuk üşümesin die değil süs olsun die![]()
Benim 7 sene geçti acaba olur mu ki?
cok yakinda turkiyede de sezeryan yasaklanicak.. cok gerekmedigi surece tabiki,.. hatta dikkat edin butun dizilerde artik bunu sinyalinide vermeye basladilar.. ( yaprak dokumu ve omre bedel) bu dizilerde sezeryanla ilgili yorumlar yapilmaya baslandi bile..
balsurat muhabbet kuşu yumurtasıbunlar
![]()
bencede balum kaba olur dime. tığı 4 mumara alınca güzel olur adam değiştiriris dedi zaten . bu arada bu ip iki katlı çıktı öylemi örrcem yoksa tek katmı yapim![]()
Ben eve gidiyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah .
balsurat muhabbet kuşu yumurtasıbunlar
![]()
bencede balum kaba olur dime. tığı 4 mumara alınca güzel olur adam değiştiriris dedi zaten . bu arada bu ip iki katlı çıktı öylemi örrcem yoksa tek katmı yapim![]()
omre bedel tek takıp ettıgım dızı. bu aksam var ama mısafırım var cumartesı tekrarını ızlerım. yada netten artık. o dogum yaptıgı hafta ne aglamıstım
ama balum o dizide iki tane sacmalik bukldum ben...
\
1.si - ilk bolumlerde hamilelik testi yapmisti ve hamile olmadigi anlasilmisti... sonra hamile kaldi ve cesurdan?/ yani ne sacma ..
2.side.. bebek 1 hafta erken gelmis ve olum tehlikesi var diye yana yakildilar yani.. 6 aylik bebekler yasiyorr
Benim 7 sene geçti acaba olur mu ki?