• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

hepinize teşekür ederiz inş bundan sonra degişmez bebişimin cinsiyeti gerçekten sarsılıyo insan..

benım kı 11hafta 4 gunlukk 13 haftada kontrolum var cagırdı bugun senın bebek ayrıntılı ıncelendımı senın ense kalınlıgı falan

evet canım ense kalınlığına bakıldı iyi çıktı 1.9 doktorum sorular sordu doğum tarihimi sigara kullanıp kullanmadığımı ikili test istedi kan verdim haftaya salı alacağım benim bi dahaki randevum 7 mayıs ama haftaya salı tesitn sonucunu göstermeye gidicem inş o zamanda bebeğimi görebilirim.....

selam arkadaşlar nasılsınızz..perşembe gunu r.gidicem ınşallah bı aksılık çıkmaz ıse cizsiyetıde ögrenmiş oluruz dıye umut edıyorum ama daha çok erkenn dimi:(

hadi hayırlısı kaç haftalık senin..

canim valla emosos mu ne galiba.yanlis olmasinda.rabbim yvrulamizi korusun 3 kayip oldu mu.demek senin ki de tahminde bulundi bizim ki 12 haftalikken söylemedi .bir ay sonra dedi.mayisin 6 da gitcem cok var ya.ama iyi olur hic olmazsa garnti olur kizcem mi oglusmu oldugu.sonradan kiz deyip oglan oglan dediyp kiz cikinca zor olur.

canım benim doktorumda net bişey söylemedi sadece tahminde bulundu kesin sonucunu 4 aylıkken görücekmişiz sağlıklı olsunda kız erkek farketme< ama gönlümde kız yatıyo..

insallah canim allah gonlune gore versin

amin canım cümlemizin...

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
61esra, burcixx, yolcu35, arzufbarzu, papatyaningunesi, Pamfilya79, emine kaya, gulsen_arda, johnnybravo, cannsett, ferzey
nerdesiniz yaaa

slm kızlAR BEN DE SIMDI GELDIM DR DAN CINSIYETTTE KESIN DEGIL AMA KIZ OLABILIR DEDI BAKALIM ILERIKI HAFTALARDA KESINLESIR DEDI BEBEGIM SAGLIKLIYMIS IKILI TEST DEGERLERINIDE GORDUM COK IYI DEDI DR HAYIRLISI ARTIK AMA FIKIR FIKIRDI HIC DURMADI

slm kızlAR BEN DE SIMDI GELDIM DR DAN CINSIYETTTE KESIN DEGIL AMA KIZ OLABILIR DEDI BAKALIM ILERIKI HAFTALARDA KESINLESIR DEDI BEBEGIM SAGLIKLIYMIS IKILI TEST DEGERLERINIDE GORDUM COK IYI DEDI DR HAYIRLISI ARTIK AMA FIKIR FIKIRDI HIC DURMADI

harika .. senin adina cok sevindim.. bebegin saglikli oldugunu ogenmek herseyi unutturuyorr.. hele bide onu hareketli gorunce... dunya duruyor sanki dimi?? bizimkide beni t epikliodu gecen cuma.. :))

Back
X