• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

dondurma zararlımı ben geçen gün bi oturuşta cartedorun yarısını yedim
ondan önceki gün mini magnumdan 3tane yedim sanırım ben bi tosunum ama göbeğim yok
bu arada göbüş topiği ne alemde ya
12.haftada büyür demiştim 10haftalıkken ama yok aynı hala

bebişim dogunca ılk ıstıyecegı şey hamburger olcak bu gıdısle hehehe

benim oğlum 27 aylık oda burger yiyo şimdiden ama tavuk parçacıkları yediriyorum ona biraz daha sağlıklı diye...ona hamileykende çok burger yemiştim şimdi de yiyorum...annem çocukları daha karnındayken fastfoodçu yapıyosun diyo kızıyo kaydirigubbakcemile3

benim oğlum 27 aylık oda burger yiyo şimdiden ama tavuk parçacıkları yediriyorum ona biraz daha sağlıklı diye...ona hamileykende çok burger yemiştim şimdi de yiyorum...annem çocukları daha karnındayken fastfoodçu yapıyosun diyo kızıyo kaydirigubbakcemile3

:roflol:

acaba cola sevmeyen çocuk varmı ya bizim gelin bi lokma cola içmedi hamileyken colayı görünce yemeği yemiyolar bardak ellerinde baakk aç ağzını yoksa alırım diyince cola aşkına yemek yiyolar yapcak bişe yok yeterki yesinler die bi bardak içiriyoruz

kız kıraz nerde oluo bılıonmu...pastanelerdeee benm arkads da kıraz ısttemısss pastanede pastalara koyuyolar yaa warmıs ellerındeee konserwe halınn de aklında bulunsunnn

dondurma zararlımı ben geçen gün bi oturuşta cartedorun yarısını yedim
ondan önceki gün mini magnumdan 3tane yedim sanırım ben bi tosunum ama göbeğim yok
bu arada göbüş topiği ne alemde ya
12.haftada büyür demiştim 10haftalıkken ama yok aynı hala

benim bildiğim dondurma zararlı değil hatta kalsiyum yararı var...vallahi benim ilk hamileliğimde karnım 24. haftadan sonra çıkmıştı...o zamana kadar hep kendi pantolonlarımı giydim...iç karnım genişmiş galiba...karın çıkma olay kişiden kişiye değişiyomuş...

ben burgerking in hamburgerini daha çok seviyorum...olsa da yesek...
üfff bende bayılıyorumm whopper'a ve chicken tenders'a :)))) olsa da yesek canımı çektirmeyin durun kaydirigubbakcemile3 gecenin bir yarısı canım istemişti burger king kapalıymış eşim mc donalds bulmuş ama ben sevmiyorum mc donaldsinkileri delikafadulden

kizlar size hayirli bi haberim var nisan annelerinden bi akrabam var bugun dogurdu yeni daha 3 900 kg erkek simdi hazirlanip onu ziyarete gidicem darisi bize yaaaaaa

Back
X