• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

çatlak için ne varsa kullanıcam valla
şimdilik bebeyağı
badem,kakao,susam yağı alıcam banyolardan sora masaj için
eczaneden erbaorganics ve lierac alıcam
bide bepanthen elime hangisi gelirse onu sürücem

lieracı bende duydum.benim eczacı bi tanıdığım var.iisi mi ona sorayım.size de söylerim.

Ben ilk hamilelğimde onu kullandım hiç çatlağım yok hatta basenlerimde kilo alıp vermekten çatlak oldu ama karnımda olmadı bence basenlerinize de sürün derim ben .İlk zamanlar neden belli bölgelerin çatlayıp belli yerlerin çatlamadığını anlamamıştım belki bu yüzdendir diye düşünüyorum.

ya bende sürüom ama boşa sanki çünkü hiç esnek değil vücudum çatlıcak kesin belki daha az çatlar die

bide arkadaşlar çatlaklar son haftalarda oluşuyo...arkadaşım dün doğum yaptı 2 gün önce doğum yapsaydı çatlakları olmıycaktı...son 2 günde çatladı karnı...kişiden kişiye değişiyo ama daha çok son haftalarda oluyo...

sonbahar çatlayanlar genelde 6aydan sora başlıyomuş dadlum biz önlemimizi şimdiden alalımda maksat en aza indirmek

evt sadece karın çatlamıyo göğüs ve arka baldırlar offff
kilo almaktan değil çatlamaktan korkuyorum ben zayıf ve beyaz tenli olunca insan ister istemez korkuyorum esnek değilim fazla

evet sadece karnınıza sürmeyin...benim bacaklarımda üst kısmında,hatta belimde bile yanlarda yani çatlaklar oluştu...fazla kilo almaya bağlı...20 kilo almıştımda :))

geçen hafta tam 1 sayfa çatlak önleyici kremlerin resimlerini fiyatlarını ve faydalarını yazdım kimse oralı olmadı kimsenin derdi değil heralde

geçen hafta tam 1 sayfa çatlak önleyici kremlerin resimlerini fiyatlarını ve faydalarını yazdım kimse oralı olmadı kimsenin derdi değil heralde

Demek o gün denk gelmedim bir daha gönderi misin canım lütfen. Ama ancak yarın sabah girebilirim topiğe yarın gönder sen en iyisi herkes görsün.

Back
X