• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Valla cinsiyet için acele etmeyin kızlar benim gibi afallarsınız sonra..

Evet canım çok haklısın vallahi.
%90 deyip te böyle olması çok garip.
Benim doktorum yine de %50%50 verdi ;) zaten 6aya kadar birşey aldırmıyorlar bana. Nedense ama oğlum olucak fikrine kendimi alıştırdım ne kadar da gönlümden kız geçse de üzülürüm sanırım değişirse :sinifsinif:

Evet canım çok haklısın vallahi.
%90 deyip te böyle olması çok garip.
Benim doktorum yine de %50%50 verdi ;) zaten 6aya kadar birşey aldırmıyorlar bana. Nedense ama oğlum olucak fikrine kendimi alıştırdım ne kadar da gönlümden kız geçse de üzülürüm sanırım değişirse :sinifsinif:

Keşke tam kesinleşen atıyorum 16 haftadan sonraya kadar söylemek yasak olsaymış :) hiç olmazsa yasak der beklerdik böyle omu bumu diye arada kalmazdık %90 kız dediler her kese dedik millette kız sanıyor belkide kızdır bu dr yanılmıştır ne bileyim bacak arasında bi top vardı bu pipisi dedi..

bıcı bıcı yapmasından nedense nefret ediyorum kaydirigubbakcemile3 yok saç kurut yok banyoyu sil temizle iki saatte çıkamıyorum banyodan yaa kaydirigubbakcemile3

aynı durumdayım iştee ben de iki saatte çıkamıyorumm öyle :( bide ayakta durmak yoruyo zatenn, üstüne bi de kayıp düşersem korkusu da bindi, banyo zamanı gelince ertelemekten bi hal oluyorum :)

bı yandan evı toparlıyorum kızlar ya ondan yazamıyorum. sabah erken cıktım evden bısey yapamadım dunde mısafırım vardı ya. bulasık makınesı bosalt etrafı topla:):)

banyo yapmaya bekarken cok usenırdım. evımız 2 katlıydı alttakı banyo annemlere aıttı usttekıne cıkıyodum odam alt katta cok zor oluyodu. evlendıgımden berı nerdeyse hergun banyodayım. hele yazın sabah dus al carsıya ın gel hemen dusa:):)

ben kaçayım arkadaşlar azıcık mutfağı toplayıp banyoya giricem gücümü toplayabilirsem :) görüşürüzzz

kızlar bende artık gideyim banyo yapmam lazım erteleyemem daha fazla sabahtan beri erteleye erteleye akşam olduuu :)))))))))))))))
optum sizleri goruşuruz.

Back
X