• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

bı yandan evı toparlıyorum kızlar ya ondan yazamıyorum. sabah erken cıktım evden bısey yapamadım dunde mısafırım vardı ya. bulasık makınesı bosalt etrafı topla:):)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne dıyolar o hamamdakı kesecılere onlar gıbısınkaydirigubbakcemile3

sanada kolaygelsin canım..

tellak diyolar:):):) ben suyu cok severim evin coğu yerini yıkayrak temizlerim elimde olsa odalarıda yıkıcam da :):)

kızlar bende artık gideyim banyo yapmam lazım erteleyemem daha fazla sabahtan beri erteleye erteleye akşam olduuu :)))))))))))))))
optum sizleri goruşuruz.

tamam canım sıhatler olsun simdiden öptüm:):)
bu arada sende kalan babanne kımın babannesı esının mı?

esimin babaannesi..

off sorma çamasır suyunada bayılıyorum zaten :):)

aynen ya. ben hatta 2 kez bayıldım camasır suyu yuzunden sımdı daha az kullanmaya calısıyorum. evımın zaten banyo tuvalet mutfak kalebodur gerısı lamınant ama balkonda ıstedıgım kadar kullanıyorum camasır suyunu. acık havada bısey olmuyor:)

normalde kaynanamla kalıyor 40 senedir kalıyormus daha doğrusu.. kaynanamlar köye gittiler gecen cuma.. kayınvalidem 60 yasında en küçük oğlu benim esim..

anladım canım. işin zor ya. sevaptır yaslıya bakmak. severım de yaslıları ama hamılesın ya ondan dıyorum yoksa keske bakabılsek. bızde bırgun onlar gıbı bakıma muhtac olcaz. Allah kımseye muhtac etmesın tabı de.

aynen ya. ben hatta 2 kez bayıldım camasır suyu yuzunden sımdı daha az kullanmaya calısıyorum. evımın zaten banyo tuvalet mutfak kalebodur gerısı lamınant ama balkonda ıstedıgım kadar kullanıyorum camasır suyunu. acık havada bısey olmuyor:)

bendede aynı balkon yok bahcenin cinilerini bile döküyorum çamasır suyu.. onsuz temiz olmuyor gibi geliyor napıyım..:)

anladım canım. işin zor ya. sevaptır yaslıya bakmak. severım de yaslıları ama hamılesın ya ondan dıyorum yoksa keske bakabılsek. bızde bırgun onlar gıbı bakıma muhtac olcaz. Allah kımseye muhtac etmesın tabı de.

öyle tabi canım basımın üstündede son zamanlarda tahammulum azaldı birde bazı huyları mahvediyor beni sorumluluk zor..

bendede aynı balkon yok bahcenin cinilerini bile döküyorum çamasır suyu.. onsuz temiz olmuyor gibi geliyor napıyım..:)

bende oyleyım. esım kızıyo. bekarlıgıma gore daha az kullanmaya calısıyorum. esım deterjan konusunda cok dıkkatlı. ben camasırları sabun tozu oluyo ya bebekler ıcın onunla yıkıyorum saglıklı dıye:)

öyle tabi canım basımın üstündede son zamanlarda tahammulum azaldı birde bazı huyları mahvediyor beni sorumluluk zor..

haklısın ya. yas farkından dolayı dusuncelerde mutlaka zıtlasma olur. hassas donemındesın bıde. Allah yardımcın olsun.

haklısın ya. yas farkından dolayı dusuncelerde mutlaka zıtlasma olur. hassas donemındesın bıde. Allah yardımcın olsun.

amin canım saolasın...

bende oyleyım. esım kızıyo. bekarlıgıma gore daha az kullanmaya calısıyorum. esım deterjan konusunda cok dıkkatlı. ben camasırları sabun tozu oluyo ya bebekler ıcın onunla yıkıyorum saglıklı dıye:)

benimde adım deterjan cnavarına cıktı.. markette en cok oyalandığım reyondur:):)

kızlar drçdan geldim herşey yolunda çok şükür
ense kalınlıkları normal çıktı
yarında kan vericem
bu dr.um ikizlerde de ikili test yapılabilir dedi

Eşim görümcemi arayıp erkek demiş yanında kaynanası varmış oda diğer gelinine demiş erkekmiş diye gelinide hamile bebek kız erkek istediler ama kız oldu bana msnden diyor inanma doktora kızdır bebeğin ben inanmıyorum seninki kız erkek olamaz ne tuhaf insanlar ya..

kızlar drçdan geldim herşey yolunda çok şükür
ense kalınlıkları normal çıktı
yarında kan vericem
bu dr.um ikizlerde de ikili test yapılabilir dedi

gozunaydın canım cok sevındım.

Eşim görümcemi arayıp erkek demiş yanında kaynanası varmış oda diğer gelinine demiş erkekmiş diye gelinide hamile bebek kız erkek istediler ama kız oldu bana msnden diyor inanma doktora kızdır bebeğin ben inanmıyorum seninki kız erkek olamaz ne tuhaf insanlar ya..

:):) hakkaten ya ne tuhaf:) sen bosver onları ya.

Back
X