• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

Sorma balum ben zaten tuhafım yerdemiyim göktemiyim böyle olacağımı hiç sanmıyordum ama değişik bi duygu bide onlar sanki erkek doğuramam ben..

Sorma balum ben zaten tuhafım yerdemiyim göktemiyim böyle olacağımı hiç sanmıyordum ama değişik bi duygu bide onlar sanki erkek doğuramam ben..

bazı ınsanlar nedense boyle oluyo ya. hanı kızın oldugunda aaaa kız mı neyse olsun bı dahakıne erkek olur dıyolar ya valla sınır oluyorum. gecen gun bırı dedı cınsıyetı bellı mı dıye dedım kı yok. dıyo kı saglıklı olsunda kız da olsun. ben de dedım kı bız zaten kız ıstıyoruz. bakıyo suratıma tuhaf tuhaf. gıcık oldu bana sanırım:)

bazı ınsanlar nedense boyle oluyo ya. hanı kızın oldugunda aaaa kız mı neyse olsun bı dahakıne erkek olur dıyolar ya valla sınır oluyorum. gecen gun bırı dedı cınsıyetı bellı mı dıye dedım kı yok. dıyo kı saglıklı olsunda kız da olsun. ben de dedım kı bız zaten kız ıstıyoruz. bakıyo suratıma tuhaf tuhaf. gıcık oldu bana sanırım:)

Sorma kız deyince olsun 2. erkek olur diyorlar erkek olunca ne oluyorki ikiside evlat..Benim yakın arkadaşım erkek erkek diye öldü bitti kızı oldu, ablasınında ilki kız oldu 2. ye hamile anneleri demiş erkekse ziyafet vericem ama bebek yine kız ve resmen yas tutmuşlar kız diye senelerce evlat hasretiyle yanan var ya kız erkek sağlıklı olsun..Ve bu arkadaşım resmen bize beddua etti :)) hepinizin kız olur inşallah diye kendinin olmadı ya kimsenin olsun istemiyorlar gerçi görüşmüyoruz artık onlarla :))

Sorma kız deyince olsun 2. erkek olur diyorlar erkek olunca ne oluyorki ikiside evlat..Benim yakın arkadaşım erkek erkek diye öldü bitti kızı oldu, ablasınında ilki kız oldu 2. ye hamile anneleri demiş erkekse ziyafet vericem ama bebek yine kız ve resmen yas tutmuşlar kız diye senelerce evlat hasretiyle yanan var ya kız erkek sağlıklı olsun..Ve bu arkadaşım resmen bize beddua etti :)) hepinizin kız olur inşallah diye kendinin olmadı ya kimsenin olsun istemiyorlar gerçi görüşmüyoruz artık onlarla :))

valla ben de hıc anlam veremıyorum. bundan 2-3 sene once gorumcemın bı arkadası hamıleymıs ve kız olursa ıstemıyorum bu cocugu dıyomus. kendını resmen paralıyo dedı gorumcem. o zmaanda gorumcemın cocugu olmuyodu. demıskı benım yanımda boyle konusma barı. kız susup kalmıs. gorumcemın de sukur bı kızı var sımdı.

61 esra gecmısı okumustum 3 lu test ozel mı demıssın. bu testler ozel canım. ben 2 lıyı 50 tl ye yaptırdım ama 3 lu ne kadar bılmıyorum.

61 esra gecmısı okumustum 3 lu test ozel mı demıssın. bu testler ozel canım. ben 2 lıyı 50 tl ye yaptırdım ama 3 lu ne kadar bılmıyorum.
bend eöyle duymuştum cnm devlettende alıyomular acaba herkez alamz idyo kafam karişti...

kızlar drçdan geldim herşey yolunda çok şükür
ense kalınlıkları normal çıktı
yarında kan vericem
bu dr.um ikizlerde de ikili test yapılabilir dedi

cok güzel cok sevindim gözünüz aydın:)

Eşim görümcemi arayıp erkek demiş yanında kaynanası varmış oda diğer gelinine demiş erkekmiş diye gelinide hamile bebek kız erkek istediler ama kız oldu bana msnden diyor inanma doktora kızdır bebeğin ben inanmıyorum seninki kız erkek olamaz ne tuhaf insanlar ya..

cok garip ama böyle tipler her ailede var inan...

:ecrin_bebek: slm kızlar

dün doktora gittik bebişimizin her şeyi normal çıktı şükür ki..

bir sonraki kontrolde 3 lü testlerimiz yapılacak

doktor bakarken ben cinsiyetini sordum o da belli değil zaten çok haraketli dedi

ben de bunun üzerine ısrar etmeye başladım biraz direndikten sonra en azından tahmininiz vardır deyince..

tahmin değil ama hadi atalım ERKEK diyelim dedi

CADIARZU CADIARZU şimdi sizce gerçekten bamya ucu görerek mi bunu söylemiştir

yoksa klasik erkek isteyen toplum psikoloji yüzünden mi ezbere erkek demiştir acaba bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Back
X