• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

canım bence bi yarım bardak su iç dene bakalım. belki yemeğin üstüne falan içtiğin için seni aniden şişirmiştir ondan çıkarmışsındır önceden? az az içerek dene?

ac karnina icmistimm :((( offf su mide bulantilari bi gecse artik yaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar a.s.

of karma karışık rüyalar gördüm uyandım daldım tekrar aynı şeler
sora doktor kızın olacak dedi ultrasonda üzülüyodum ne yalan söliyim hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek hissediyorum herkes erkek diyo rüyalarımda erkek bebek seviyorum
kocam sabah uyandırıyo kızım olucakmış diyorum uyku sersemi evet kız zaten diyo
hayırlısı nese o olsun benim yavrumm benim kuzum pıtışını yerim onun :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3

Hepiniz sağolun kızlar :)) valla ben kesin diyemiyorum artık bidahaki kontrolde kesinleşir ama son gittiğim usg ler daha iyi benim doktorunkinden ee bide gösterdiler :)) Allah gönlüme göre verdi kıza üzülmemiştim bunada aynı şeyleri hissediyorum :)

nevyas ne yalan söliyim ben hiç inanmamıştım kız olduğuna olumunekankayizsmile hayırlı evlat olsun yeter ctesi çok az kaldı heyecanlanıyodum ama geçti bütün cinsiyetler kararsız 14.haftalarda ben daha 13 hiç görünmez =(

Bu sayfadaki herkes peş peşe doğurcaz zaten kaydirigubbakcemile3 ekim bi gelsin..bereketli ay maşallah

heheheheh öyle valla inşallah o günler gelsin de :)

ac karnina icmistimm :((( offf su mide bulantilari bi gecse artik yaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

benim de akşamları çok kötü oluyo midem :( suyu az az içebiliyorum benim de midemi bulandırıyo böyle yarım bardak yarım bardak içiyorum :( ama 4. aydan sonra inşallah rahatlarız diye umuyorum

ben hastaneye gitmiyorum kağan kocatepe diye bi doktora gidiyorum kuzenimin yakını kendisi o tavsiye etti. leventte muayenehanesi var. siz nereye kime gidiyosunuz?
o doktoru biliyorum uzmantv de bebeklerin oluşumu v.s. gibi konularda kısa videoları var.izliyorum.doğumu o mu yaptıracak.nerde olacak doğum konuştunuz mu?bende özel okmeydanı hastanesine gidiyorum evime ve işime çok yakın diye ama türkiye hastanesine geçmeyi düşünüyorum.biraz arayış içerisindeyim açıkcası

ya kızlar şu alt taraflarınızdaki hesaplayıcıları nasıl yapıyorsunuz bende istiyorum

cnm yardımcı olabilirm sen ban beklene dogum tarihini son adet tarihini ve yazmak istediğin iki kisa v egüzel mesaş yolla ben sana yapıyım send eimza bölümüne yapıştırısın..

o doktoru biliyorum uzmantv de bebeklerin oluşumu v.s. gibi konularda kısa videoları var.izliyorum.doğumu o mu yaptıracak.nerde olacak doğum konuştunuz mu?bende özel okmeydanı hastanesine gidiyorum evime ve işime çok yakın diye ama türkiye hastanesine geçmeyi düşünüyorum.biraz arayış içerisindeyim açıkcası

inşallah o yaptıracak doğumu da canım. daha nerede olacağını konuşmadık. serbest çalıştığı için istediğim hastaneyi seçebilirim herhalde ama ben ona danışacağım nereyi önerirsiniz diye. benim de acıbadem bakırköy evime çok yakın. şartlar uyarsa orayı istiyorum aslında ama bakalım daha çok uzun zaman var duruma göre.
türkiye hastanesi ne tarafta kalıyo? hangisinde rahat edersen hangisine güvenirsen oraya git bence canım. doktorundan memnun musun?

nevyas hadi gözün aydın cnm inş benimkiside kesinleşir içimde birşeyler tam olarak oturmadi bakalım degişekmi yinee böyl eolmasını hiç istemezdim..

Back
X