canım bence bi yarım bardak su iç dene bakalım. belki yemeğin üstüne falan içtiğin için seni aniden şişirmiştir ondan çıkarmışsındır önceden? az az içerek dene?
ac karnina icmistimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence bi yarım bardak su iç dene bakalım. belki yemeğin üstüne falan içtiğin için seni aniden şişirmiştir ondan çıkarmışsındır önceden? az az içerek dene?
yedikule:)
günaydın kızlar a.s.
of karma karışık rüyalar gördüm uyandım daldım tekrar aynı şeler
sora doktor kızın olacak dedi ultrasonda üzülüyodum ne yalan söliyim hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erkek hissediyorum herkes erkek diyo rüyalarımda erkek bebek seviyorum
kocam sabah uyandırıyo kızım olucakmış diyorum uyku sersemi evet kız zaten diyo
hayırlısı nese o olsun benim yavrumm benim kuzum pıtışını yerim onun :ecrin_bebek:
valla canım ben ne bulursam atıyorum içine doluyo dolmasada çalıştırıyorum koku yapıyo çünkü
hamileyken hiç çekilmiyo o koku
tekrar güle güle kullan canımcım
Hepiniz sağolun kızlar :)) valla ben kesin diyemiyorum artık bidahaki kontrolde kesinleşir ama son gittiğim usg ler daha iyi benim doktorunkinden ee bide gösterdiler :)) Allah gönlüme göre verdi kıza üzülmemiştim bunada aynı şeyleri hissediyorum :)
a evet yakın sayılırız :) avrasya da zeytinburnu tarafındaydı di mi?
Bu sayfadaki herkes peş peşe doğurcaz zaten kaydirigubbakcemile3 ekim bi gelsin..bereketli ay maşallah
ac karnina icmistimm(( offf su mide bulantilari bi gecse artik yaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
evet canım bulusup alısverıse cıkarız kız heheheehe
o doktoru biliyorum uzmantv de bebeklerin oluşumu v.s. gibi konularda kısa videoları var.izliyorum.doğumu o mu yaptıracak.nerde olacak doğum konuştunuz mu?bende özel okmeydanı hastanesine gidiyorum evime ve işime çok yakın diye ama türkiye hastanesine geçmeyi düşünüyorum.biraz arayış içerisindeyim açıkcasıben hastaneye gitmiyorum kağan kocatepe diye bi doktora gidiyorum kuzenimin yakını kendisi o tavsiye etti. leventte muayenehanesi var. siz nereye kime gidiyosunuz?
hehehehe valla ne güzel olur havalar da güzelleşicek nası olsa kaydirigubbakcemile3
ya kızlar şu alt taraflarınızdaki hesaplayıcıları nasıl yapıyorsunuz bende istiyorum
o doktoru biliyorum uzmantv de bebeklerin oluşumu v.s. gibi konularda kısa videoları var.izliyorum.doğumu o mu yaptıracak.nerde olacak doğum konuştunuz mu?bende özel okmeydanı hastanesine gidiyorum evime ve işime çok yakın diye ama türkiye hastanesine geçmeyi düşünüyorum.biraz arayış içerisindeyim açıkcası
carouselde mothercare var bılıyormusun orda cok uygun kıyafetlet oluyor ınıdırıme gırıyor kuzenım calsııyordu bı ara
kızlar ben yemeğe gidiyorum.görüşürüz öptüm hepinizi :)
nevyas hadi gözün aydın cnm inş benimkiside kesinleşir içimde birşeyler tam olarak oturmadi bakalım degişekmi yinee böyl eolmasını hiç istemezdim..
aa en alt katta dimi biliyorum galiba. indirim zamanını kaçırmamak gerek o zaman takip etmeye başlayalım şimdiden :)
ben kuzene sorıyım bılgı verırım sana o bılıyor :))
ama varya cok guzel seyler oluyoryaaa kuzenım hep ordan aldı