2010 Ekim Anneleri

dayak yemiş gibiyim resmen tuba son zamanlar cok fena oluyor insan :)))))))
oturup kalkarken nasıl agrıyor anlatamam

slm kızlar nasılsınız
kızım uyuyoken bakayım dedim
meliscim yarın dogum yapıcan öylemi saglıkla dünyaya gelsin ogluşun inşallahh
darkcım sen dogum yapamadın mı kızz ayy kaç gündür bakıyom yaptınmı die allah kolaylık versin gelsin oglun.)

selam doğuramayan grubu nasılsınız.benim dün gece bayağı sancım vardı aha doğuruyorum herhalde dedim uyuyunca geçti geri.yarın kontrol var bakalım çok heyecanlıyım ya eyvahedigeldismile

selamopuyorumnanaktan
sanırım dün gece herkez sancılanmışaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız
darkcım sen dogum yapamadın mı kızz ayy kaç gündür bakıyom yaptınmı die allah kolaylık versin gelsin oglun.)

amın canım ınsallah masallah kızın çok tatlı

ikimizinde gönlunden gecen aynı sey dark hadı işallah doğururuz yakında :D

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gece sancım oldugunda kalktım dua ettim bir sürü doğurayım allahım ne olursun diye :)))))))))
sancım oldugunda sevinir oldum artık heheheh

dark
belki de kanala inmiştir artık ondan çok ağrıyr

salı günü daha kanala inmemiş demişti ama kafası cok güzel yerde heran inebilir demişti. bilmiyorum belki de indi o zamandan beri 2gundur işte cok agrıyor. kasılmalarla da inermiş 2 gündür kasılmalarımda arttı.

kızlar duduyu aradım sabah annesiyle konuştum..10 gibi doğumhaneye almışlardı açılma hala 4cmmiş..sanırım suni sancı verecekler...az önce aradım meşgule verdiler..demekki yoğunlar...doğmuş olabilir hadi inşallah...

ay allah ım dudya yardım etsin kolay dogum nasip olsun inşşallahh

slm kızlar nasılsınız

yapamadım canım maalesef delikafadulden heran delirebilirim artık sositososito

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gece sancım oldugunda kalktım dua ettim bir sürü doğurayım allahım ne olursun diye :)))))))))
sancım oldugunda sevinir oldum artık heheheh

:sm_cool::roflol::roflol: artık sancılar bızı mutlu edıyo vardır bundada bı hayır kuzum sabret az kaldı kız doğurucaz elbet:D bırbırımıze destek ola ola doğurucaz...

İnşallah canım a.s.

tuba simdi gördümmm...

ben nst giricem icin yarın gidicem artık sende cmrtesi dedigin gibi yaparsın nöbetciymiş madem iyi olur az beklersiniz. ay insallah beni cagırır cumartesi gel suni sancı verelim der doğurtalım derde doğururum inşallah.

Back
X