bnde doğurmk ıstıyom bı doğursakta bebek buyutmkten konussak artık bnmde canımsıkılıyo artık az kaldı en gec salı işallah doğurmuş olurum herhalde....:dance:
ama ben ? :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde doğurmk ıstıyom bı doğursakta bebek buyutmkten konussak artık bnmde canımsıkılıyo artık az kaldı en gec salı işallah doğurmuş olurum herhalde....:dance:
kızlar yarın doguma gırerken dua edıcem hepınıze arkamdan hemen gelın dıye:)
kızlar yarın doguma gırerken dua edıcem hepınıze arkamdan hemen gelın dıye:)
selam doğuramayan grubu nasılsınız.benim dün gece bayağı sancım vardı aha doğuruyorum herhalde dedim uyuyunca geçti geri.yarın kontrol var bakalım çok heyecanlıyım ya eyvahedigeldismile
slm kızlar nasılsınız
kızım uyuyoken bakayım dedim
meliscim yarın dogum yapıcan öylemi saglıkla dünyaya gelsin ogluşun inşallahh
darkcım sen dogum yapamadın mı kızz ayy kaç gündür bakıyom yaptınmı die allah kolaylık versin gelsin oglun.)
ikimizinde gönlunden gecen aynı sey dark hadı işallah doğururuz yakında![]()
dark
belki de kanala inmiştir artık ondan çok ağrıyr
kızlar duduyu aradım sabah annesiyle konuştum..10 gibi doğumhaneye almışlardı açılma hala 4cmmiş..sanırım suni sancı verecekler...az önce aradım meşgule verdiler..demekki yoğunlar...doğmuş olabilir hadi inşallah...
et canımmmmmmmmmmmmm et'de doğuralım bizde![]()
hadi işallah allah dualarını kbl eder işallah hayırlısıyla doğururuz işallah:dance:
dayak yemiş gibiyim resmen tuba son zamanlar cok fena oluyor insan :)))))))
oturup kalkarken nasıl agrıyor anlatamam
slm kızlar nasılsınız
kızım uyuyoken bakayım dedim
meliscim yarın dogum yapıcan öylemi saglıkla dünyaya gelsin ogluşun inşallahh
darkcım sen dogum yapamadın mı kızz ayy kaç gündür bakıyom yaptınmı die allah kolaylık versin gelsin oglun.)
amın canım ınsallah masallah kızın çok tatlı
selamopuyorumnanaktan
sanırım dün gece herkez sancılanmışaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
yapamadım canım maalesef delikafadulden heran delirebilirim artık sositososito
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gece sancım oldugunda kalktım dua ettim bir sürü doğurayım allahım ne olursun diye :)))))))))
sancım oldugunda sevinir oldum artık heheheh
:sm_cool::roflol::roflol: artık sancılar bızı mutlu edıyo vardır bundada bı hayır kuzum sabret az kaldı kız doğurucaz elbetbırbırımıze destek ola ola doğurucaz...