• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gece sancım oldugunda kalktım dua ettim bir sürü doğurayım allahım ne olursun diye :)))))))))
sancım oldugunda sevinir oldum artık heheheh

sancı gelince bende seviniyorum:1: delimiyim nesempatiksalakcinni
ama dün hazırlıklı değildim biraz işim vardı içimden panik oldum:) eşimde ben ayyy dedikçe habire gözlerimin içine bakıyor. bugünde arayıpp yok mu bişey diyor:1:

salı günü daha kanala inmemiş demişti ama kafası cok güzel yerde heran inebilir demişti. bilmiyorum belki de indi o zamandan beri 2gundur işte cok agrıyor. kasılmalarla da inermiş 2 gündür kasılmalarımda arttı.

evet dr umuz öyle demişti ağrı olana kadar yürü yor kendini. o ağrılar bebği kanala iter demişti. ağrı ve kasılmaların olması lazım onlara ihtiyacımız var demişti:1:

adalet hanımında gelip gelmice belli degil herhalde ki öyle söylüyorlar insanları baslarından savmak icin uyuzlar.. hıh!

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gece sancım oldugunda kalktım dua ettim bir sürü doğurayım allahım ne olursun diye :)))))))))
sancım oldugunda sevinir oldum artık heheheh

salı günü daha kanala inmemiş demişti ama kafası cok güzel yerde heran inebilir demişti. bilmiyorum belki de indi o zamandan beri 2gundur işte cok agrıyor. kasılmalarla da inermiş 2 gündür kasılmalarımda arttı.

İnşallah canım a.s.

tuba simdi gördümmm...

ben nst giricem icin yarın gidicem artık sende cmrtesi dedigin gibi yaparsın nöbetciymiş madem iyi olur az beklersiniz. ay insallah beni cagırır cumartesi gel suni sancı verelim der doğurtalım derde doğururum inşallah.

evet dr umuz öyle demişti ağrı olana kadar yürü yor kendini. o ağrılar bebği kanala iter demişti. ağrı ve kasılmaların olması lazım onlara ihtiyacımız var demişti:1:

msjlar birbirine karışmışkaydirigubbakcemile3

kız salıyı bekle dr geliyormuş:) salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır misali kandırıyorlar biizi bir türlü gelemedi dr:1:

kız gecen hafta da geliyordu sözde her aradıgımda sordugumda yarın burada diyorlardı :)))))
kandırıkcılar heheheh

bnde cıkıyom kızlar yurumeye ordanda anama gecerım allaha emanet olun....:teytey:

fatma doğurursan haber ver :)))
ama benden once doğurma sakııınnnnnnnnn zoruma gidiyo artık ühühühü :sinifsinif: :P

Allah a emanet olun kızlar..
fatmacığım tempolu yürü benim gibi ruh gibi yürüme :)) tempolu işe yarıyor onaylandı dün akşam:)9

verırım hbr ama sanmıyom suanda :Dsenle bız aynı ada doğurucaz ıçıme öle doğuyoooo:D
bye bye:teytey:

kız dark Adalet hanım a denk gelmeyecek miyiz acaba ya
tamam eskiden de doğum akşam olursa denk gelmez diyordum pek umursamıyordum ama en azından kontrollerimizi yapıyordu

kızlar bana da müsade pazara felan gidiyim bari annemle yürümüş olurum kociş gelene kadar.

mrb kızlar bişi sorcam benim kızım kaburgamın altına toplantı hiç kımıldamadan semsert orda duruyo sanki aşağı ineceğine iyice çıktı yukarı dünden beri epeyde canım sıkkın ondan olabilirmi acaba

mrb kızlar bişi sorcam benim kızım kaburgamın altına toplantı hiç kımıldamadan semsert orda duruyo sanki aşağı ineceğine iyice çıktı yukarı dünden beri epeyde canım sıkkın ondan olabilirmi acaba

benim kızda aynısını yapıyo çokça tatlım doktora sordum inmeye zorluyo dedi korkma canım.gerçi onu diyeli hafta olacak kızın doğmaya gönlü yok sempatiksalakcinni

kızlar nar suyunu deneyen olmadımı doguranlarda :)))..sadece aklında nevyas kaldı sanırım deniycektiii.. ben denemek istiyorum ama bir yandan birşey olurmu bebeğe diorum ama deneyenlerede var gaz sorunu için bence denemeye değer gibi

Back
X