Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar. 13.10.2010 saat 13:10 da normal doğumla (eyvahedigeldismile) 3270 gr. 50 cm olarak Ömer Tuna'ma kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına. annelik çok güzel bişeyyyy![]()
teşekkür edeim kızlar.
p.tesi akşam suyum geldi. gece 12 buçuk gibi hastaneye gittik. hiç sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı. sabaha kadar bekledim. suyum geliodu ama sancım yoktu. sabah 4 cm oldu açıklık. drum geldi saat 10 gibi suni sancı vermeye başladılar. saat 11.30 gibi sancılarım başladı. bi süre sonra kontrol edildiğinde 5- 6 cm açıklık olmuş. 10 dk sonra ben kakam geldi galiba deyince tekrar kontrol edildi ve apar topar çatala çıktım. ıkın mıkın derken 13:10da bebeğim doğduayrıntıları sonra anlatrım. allah doğum yapan herkesin yardımcısı olsun. annelik bambaşka bişeymiş
![]()
ayy canım benimmm anlamıştık zatennnn hayırlı olsunnnn canım cok tebrik ederimm.... darısı basıma insallahhhhhhhhhhh bende istiyorum artık yaa![]()
amin canım. allahım kolay doğum nasip etsin![]()
Ay cnm o ya o kadar sancı çekti olsun herşeyde hayır vardır.gözüaydın allah analı babalı büyütsün inşlahh..bir an önce iyileşip aramıza gelirkızlar dudu doğum yaptı...sezeryan yapmışlar...kızı o kadar beklettiler...nyse ikisi de iyi çok şükür...
teşekkür edeim kızlar.
p.tesi akşam suyum geldi. gece 12 buçuk gibi hastaneye gittik. hiç sancım yoktu ama 2 cm açıklık vardı. sabaha kadar bekledim. suyum geliodu ama sancım yoktu. sabah 4 cm oldu açıklık. drum geldi saat 10 gibi suni sancı vermeye başladılar. saat 11.30 gibi sancılarım başladı. bi süre sonra kontrol edildiğinde 5- 6 cm açıklık olmuş. 10 dk sonra ben kakam geldi galiba deyince tekrar kontrol edildi ve apar topar çatala çıktım. ıkın mıkın derken 13:10da bebeğim doğduayrıntıları sonra anlatrım. allah doğum yapan herkesin yardımcısı olsun. annelik bambaşka bişeymiş
![]()