2010 Ekim anneleri:)))

Doktorlar insaallah ekim 7 gibi dediler. Varmi baska ekim anneleri?
ben varım canım:) benimde 5-20 ekim arası olacak doğumum kısmetse.cinsiyeti belirlendi mi bebişinin? ben cuma yani 30 nisanda gittim kontrole 14+4 günlüktü bebişim doktor henüz küçük belli değil dedi.çok ısrar ettim en azından bir tahminde bulunun diye kıza benziyor duruş olarak ama 10 gün sonra 4 lü test yapıcaz o zaman 16. haftanda oluyorsun kesin belli eder bakarız şuan küçük dedi:emir_bebek:

ben varım canım:) benimde 5-20 ekim arası olacak doğumum kısmetse.cinsiyeti belirlendi mi bebişinin? ben cuma yani 30 nisanda gittim kontrole 14+4 günlüktü bebişim doktor henüz küçük belli değil dedi.çok ısrar ettim en azından bir tahminde bulunun diye kıza benziyor duruş olarak ama 10 gün sonra 4 lü test yapıcaz o zaman 16. haftanda oluyorsun kesin belli eder bakarız şuan küçük dedi:emir_bebek:

Insallah hayirli evlat versin ALLAH hepimize. Ben 14 mayista kontrole gitcem 19. hafta da yani. Insallah saglikli olsunda farketmez ama gene de merake diyorum. Doktorlar biri 6 digeri 7 baska biri 9 u diyor:)) 6 dan itibaren bekle yani:)))

bende 4 ekım carsamba gunu cınsıyetımızı netlesecek ılk tahmın kızdı ama ok erkendı gıttgımızde kesın degıl demıstı bakalım hayırlısı

merhaba benim bebişimde 14 ekimde geliyor inşallah bugün 3lü test yaptırdım sonucunu bekliyorum gerçi 2li testte bir problemimiz yoktu ona rağmen çok telaşlıyım kızlar hepinize sağlıklı hamilelik kolay doğum ve mutlu bebişler diliyorum

merabalar kızlar bende varım ekim annesi olacağım allahın izniyle ben cinsiyetini öğredim şu anda 16.haftadayım 4 boyutlu ultrosanda gördük cinsiyetini erkekmiş ama benim doktorum 13.haftadan beri hep erkek diyordu tecrübeliyse doktorunuz baştan görebiliyor

meraba arkadaşlar bende ekimin 2. inci haftası bekliyorum bebeğimi :)
birşey sorucam benim çok fazla başağrım oluyor son üç gündür tansiyon vs bir problemim yok aranızda bu şekilde problem yaşayan varmı acaba ? hamileliğinizin nasıl geçtiği konusunda bana biraz bilgi verebilirmisiniz? çevremde hamile yok..

birşey sorucam benim çok fazla başağrım oluyor son üç gündür tansiyon vs bir problemim yok aranızda bu şekilde problem yaşayan varmı acaba ? hamileliğinizin nasıl geçtiği konusunda bana biraz bilgi verebilirmisiniz? çevremde hamile yok..

canım benimde baş ağrılarım son 2 haftadır çok yoğun şekilde devam ediyor.endişe etme ama doktoruna bir danış yinede.

slm kızlar bende geldim:)))) benimde 40 hafta 29 ekimde doluyor tam doktorum 3. haftadan sonra doğum bekleyecez dedi:))))))
merakla bekliyorum günler çok çabuk geçiyor inanamıyorum....

canım benimde geçen hafta baş ağrım çok fazlaydı eğer dayanamayacak gibi olursam doktorum parol içebileceğimi söyledi. ama ço şükür ihtiyacım kalmadı... vücudun hamilelikte susuz kalmasından dolayı baş ağrısı olabileceğini okumuştum bi yerden baş ağrım olduğu günlerde su içmelerimi artırtım va baş ağrım hafifledi şimdide de bol bol su içiorum ve artık baş ağrım yok... sanada tavsiyem günde 3-4 litre su içmeye çalış etkisini göreceksin inş...

Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin kızlar.
aranızda ne güsel cinsiyetini öğrenen var... benim doktorum 5. haftadan önce kesin görülmez o zmn söyleyecem dedi bende heyecanla bekliorum... şu an 14+4 günlük bebiş... 12. haftada gittik sordum ama söylemedi görülmezki şimdi dedi:(((((

valla benimki biraz alay ediyo bizle geçen gittiğimizde sırtı dönüktü dün gittim poposunun üzerinde zıplıyo çok hızlı takip edemiyorum dedi doktorumuz anlamadımki ama gülüyodu sanki bide el salladı reflexde olsa deydi unuttum kendini göstermedini ne olacak bilmem bizimkini bi yakalarsa uygun pozisyonda öğrencez ama :))

Back
X