2010 Ekim Bebekleri Geliyor :))

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Ekim bebeklerimiz gelmeye başladı Rabbim tüm bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza versin inşallah..

[table="head"]| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Beklenen Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | ***İsmi*** | Doğum Şekli | Durumu

| Emine_Kaya|29+5 |2 Ağustos 2010 | 13 Ekim 2010 |1.400 gr - ? cm| Erkek |Umutcan|Normal |Küvezde - İyi |
| | || | || | | |

[/table]

[

ekim bebekleri ekimde gelir inşallah :) benim oğluşum da 22 ekimde gelecek Allah kısmet ederse inşallah.

masallah umut bebege aceleci bebek.
rabbim saglicakla annene kavustursun insallah.tez zamanda küvezden ciksin insallah.ilk bebek geldi.gerisi vaktinde gelsin insallahhh

Maşallah umutcan bebişimize. En kısa zamanda toparlanır anneciğine kavuşur inşallah. İlk bebeğimiz geldi çok heyecanlandım ve duygulandım. eminecim tekrar allah analı babalı büyütsün canım.
Bizim bebişlerimiz inşallah zamanın da gelirler. :Saruboceq:

hayırlı olsun inş rabbim saglıkla büyümesini nasip eder
bizlerde hayırlısı ile normal zamanlarda evlatlarımıza kavuşuruz inşş

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...inşallah sağlığna hemen kavuşur ve anneciğinin kollarındaki yerini alır...dğer bebişler zamanında gelirler inşallah...

ALLAH analı bablı büyütsün tez amanda sağlına kavuşup anasına babasına kavuşsun inşallah...

hoşgeldin umutcan bebek :)
Allah analı babalı büyütsün emine..
en kısa zamanda saglıklı bi şekilde küvezden cıkıp annesinin kucagındaki yerini alır inş..

bakalım sıradaki kim olcak..

Allah sağlıcakla kucağınıza versin inşallah...zaman işte...geçen yıl aynı heyecanları yaşıyorduk...dün gibi..

Çok heyecanlandım okuyuncaa :)

Maşallah Umutcan bebeğe

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah. Hoşgeldin Umutcan kuzuu :)

Mevlamın izniyle yakın zamanda annesine kavusucak inş..:) ALlah analı babalı sağlıklı hayırılı evlat etsin, bizlerede zamanında hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim..

aman allahımmm ekim bebekleri gelmeye başladı ve bizimkilerin papuçları dama çıkmaya başladı :))

allah analı babalı büyütmeyi nasip eder ve en kısa zamanda anneciğinin kucişine gelir sağlıcakla ....

hayırlı olsun gerçekten heyecanlanmamak içten değil.rabbim sağlıcakla annesinin kucağına versin inşallah.

çok heyecanlandım yaa ....Allah analı babalı büyütsün inş. Rabbim bizlerede nasip etsin hayırlıca doğurmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…