2010 Ekim Bebekleri Geliyor :))

kontes hayırlı uğurlu olsun canım umarım en kısa zamanda bebişler kendini toparlar bian önce kavuşursun kızlarına şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine dualrımız seninle...

allah anali babali buyutsun meleklerinizi gozunuz aydin kontes ve emine erkenci ciktiniz bayaga :)benimde erken dogum riskim var yatiyorum evde

sağlıkla bebeklerınız büyürler evlerine giderler ınsallah...

biz de hayırlısıyla kucagımıza alırız.

kontes dualarımız sizin için Allah en kısa zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Kontescim Mevlam yavrularını sana bağıslasın bu mübarek günlerde.. sağ salim dönün aramıza.. dualarım seninle..

emine ,kontes bebekler nasil.firsat bulunca yazin merak ediyoruz
rabbim tez kamanda kavustursun insallahhh.güzel haberlerinizi bekliyoruz

ayy çok heyecanlandım çok geçmiş olsun doğum yapan arkadaşlaropuyorumnanaktanbizim de 5 ekim beklenen tarih.ay ben hala çalışıyorum 37. haftaya kadar erken falan gelmesin bari bi hafta falan dinleniyim bebişimin çamaşırlarını falan yıkıyımkaydirigubbakcemile3

inşallah sağlıkla ve zamanında gelir bebeğin gonca

kontescim en kısa zamanda ikizlerini kucağına alırsın inşallah dualarım minicik kızlarınla :)

kontescim en kısa zamanda yavrularını kucağına alırsın inşallah. allah doğum yapanlara acil şifa bizim gibi bekleyenlerede sağlıklı kolay doğum nasip etsin. aminnnnnnnnnn

kontes inşallah bebişlerin sağlıkla evlerine gelirler, dualarımız sizinle.... :Saruboceq:

ayyyyy inananmıyormmmm.....Allahımm kontescim dualarımız seninle hayatım içini ferah tut rabbim korusun meleklerini sağlıklı bir şekilde evine dönerler inş.. cnm bnmm

kontescım bebişlerinle saglıklı mutlu guzel bı yasam dılerım hayırlı olsunlar.salıkla hepberaber evınıze donun ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…