kızlar bebişinize hangi yatağı aldınız veya almayı düşünüyorsunuz? park yatak, beşik, büyüyebilen karyola, sallanan karyola vs... resim ekleyebilir, marka önerebilirsiniz. bende kararsızım hala. benim gibi kararsız olanlarada yardımcı olursunuz:ecrin_bebek:
tatlım hayırlı olsun keske yatagını 90 *190 yaptırsaydın genıslık olarak genc yatagı buyuklugunde boyuda oyle eger tekrar bı yatak almıcaksan boyuve enı 90* 190 olan daha mantıklı
merhaba arkadaşlar eminönünde havuzlu handan park yatak aldım kızıma viscoleks yatak aldım.bütün firmaların park yataklaı var hem kullanışlı hem rahat gibi gözüküyo hemde ucuz 3,4 yasa kadar kullanılıyormuş.allah hepimize kullandırmayı nasip eder inşallah
tatlım hayırlı olsun keske yatagını 90 *190 yaptırsaydın genıslık olarak genc yatagı buyuklugunde boyuda oyle eger tekrar bı yatak almıcaksan boyuve enı 90* 190 olan daha mantıklı
evet canım ya çok aradım ama bulamadım o şekılde daha buyugunu konyada çok alternatıf yok artık buyuyunce bazalı bı yatak alırız napalım dolabını şifonyerını kullanır evlenene kadar hhhhhh bı yatak alırz çok sade bı takım aldım buyuyunce dıyemıyecek ben artık buyudum bu bebek odasında yatmam dıye