2010 Ekim Bebişlerinin Haftasına Göre Anne Karnındaki Kilo ve Boyları

35+2 de 2615 gr 48 cm bütün bebijlere maşallah...sağ salim kucağımıza alırız işallah...

38+2 bugünkü kontrolde 3.250 gr 52 cm çıktı :)) 4 günde 50 gram almış ama aynı sürede boyuda 2 cm uzamış görünüyor :)) artık doktorun kendi ölçümleride çelişmeye başladı bu yüzden ben sormuyorum kilosunu falan, söyledikleri rakamlarıda çok ciddiye almıyorum..Doğunca öğreneceğim kuzumun kilosunu boyunu sempatiksalakcinni

slm arkadaşlar bende geçn senenin ekim annesiyim herkese sağlıklı doğumlr dilerim...o kadar çok takardım ki kızımın kilosunu kafama ama nolur takıp strese girmeyin çok yavaş kilo alıodu kızım etraftakiler en fazla 3olur diolardı çok şükür son hafta 2kat alıolar ve 3.500 51cm doğdu nolur takmayın onlar büyüyolar anneleri merak etmeyin sağlıklı olsunlarda gerisi boşşş...

39+5 de 3.800 kg 52 cm boyu çıktı ama ben bu kadar olduğunu sanmıyorum nedense usg ölçümleryle aramızda bi güvensizlik var alsanaalsanasmile

:asigim: canım kızımmm 37+1'de 3650 gr ve 52 cm opuyorumnanaktan

ohhh maşallahhh canımmm neler yıyosun mınıslerı neyle besledık topıgıne yazıyon mu sen neler yedıgıne bakayım =) saka bı yana bunye meselesı tabııkı bır yerde valla tonton kuzucuk olucak senınkı galıba nazar boncugunu eksık etmeyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…