2010 Ekim Bebişlerinin Haftasına Göre Anne Karnındaki Kilo ve Boyları

dünkü kontrolde 34+3 1.725 gr cıktık karın çevresi 2 hafta gerı cıktı yine((
çok düşük oglumun kılosu

dünkü kontrolde 34+3 1.725 gr cıktık karın çevresi 2 hafta gerı cıktı yine((
çok düşük oglumun kılosu

kuzum üzülme toparlarsınız inşallah, maşallah kuzuna düzelecektir kilosu da

ama tickerinda 32. hafta yazıyo? bebiş 2 hafta geri diye tickerini 2 hafta gerilettiysen tahmini doğum tarihini bebişin kilosunun geri olması etkilemiyomuş kuzum. yani bebişin kilosu şimdi 2 hafta geri çıktı diye 2 hafta geç doğacak diye düşünme, onlar alakasızmış. haftanı hep sat a göre hesaplaman gerekirmiş. sen yine son adet tarihine göre yap tickerini kuzum bence a.s.

inşallah canımm cetvelim sata göre karın cevresi 30 hafta cıkıyor

merhaba arkadaşlar pazartesi dr gittim kasılmalarım başlamış ama ayına göre erken miş bu kasılmalar erken doğum olabilirmiş doğsadaküveze girecekmiş. kalp atışlarının çok güzel olduğunu söyledi lakin suyum çok az olduğu için kalp atışları tehlikeye girermiş bütün moralim bitti çok da su tüketiyorum ama yine susuz susuz

canım üzülme ALLAH yardımcın olsun benimde erken doğum riskim var

dün 1,5 cm açıklığım olduğnu öğrendim ama neyse ki bebeğmini kilosu güzel...

yanlız dün hastanede bir kız erken doğum yaptı bir ay

çocuğu 2100kg doğdu onun da suyu çok azalmıştı hemen doğuma almışlar..

ama gayet sağlıklı bir bebekdi hemşireler kapıya getirip yakınlarına gösterdiler...

sen stres yapmamaya çalış opuyorumnanaktan

bugün kontrolum vardı kızımın kilosu 2700 çıktı.34+1 haftasındayız.doktorumuz önden gittiğini söyledi ve doğum kanalına girmiş artık kızım.bakalım bir daha ki kontrol 2 hafta sonra tabii bir aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…