2010 Ekim Bebişlerinin Haftasına Göre Anne Karnındaki Kilo ve Boyları

oy cok guzel mınıkkuslar kılolu dogdsunlar ne guzel bakımı daha rahat olur ben en cok bebegı yıkamak ıcın zayıf olsun ıstemıyorum yoksa yıkayamam

30+6 1510gr 38 cm bebişim, ama ben daha büyümüştür diye düşünmüştüm üzüldüm açıkçası

demet yaren çok sağol tavsiyene uyucam:) ama miyon tipli bir anneyim belki kızım da bana benzeyecek:)) yine de tombiş olsun 3kg falan olsun en azından istiyorum..

dilser olur canim son ay hizla kilo aliyor canim.her bebek farkli gelisiyor canim.burdaki arkadaslarla falan kiyaslama boy ve kilosunu canim.
bakim benimde en son bir ay önce 960 ve 32 santimdi.bir ayda ancak 2 santim uzamis bende üzülmüstüm.doktor da ne o cabuk büyüsün okula mi gitsin istiyorsun dedi:)
azcik bebek dedigin ufak tepef olur dedi:))
bakalim bende heyecan basti kac oldu merak ediyorum.bende en az 40 boy baliyorum.kilo da 1500 falan.

31 haftamizdayiz
1680gr 43 santim olmus boyumuz
doktor hic iri bebek bekleme dedi ufak olcak dedi.

Maşallah canım bebişine:) senin ki ufak tefek olacaksa benim kızım nolur acaba düşünemiyorumbilmiyorumkismile allahım inşallah sağlıklı olsun yeter...:)

tüm kuzulara maasallah:) kızlar takmayın kiloları sağlıklı olsunlarda doğduktan snrada alırlar yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz..

normal hesabıma gor4e 32+3 ıken bugun 33+3 oldugunu ogrendım 1 hafta ılerde melegım .2.163 gr olmus melegım

hepinize maşallah ama en çok dikkatimi çeken de demet yaren:)) maşallah 41kere sana ii gidiyor bebeğin,tombiş tombiş ne güzeldir:))

hepinize maşallah ama en çok dikkatimi çeken de demet yaren:)) maşallah 41kere sana ii gidiyor bebeğin,tombiş tombiş ne güzeldir:))

tesekkur tatlım kucuk dogamasın dıye hepo dua edıyorum bakımı zorlasır beceremem dıye tosuncuk olsun melekelerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…