2010 Ekim Bebişlerinin Haftasına Göre Anne Karnındaki Kilo ve Boyları

rita masallah canim oglusuna kiloyu dogru mu yazdin kiz
siz 3800 dogarsiniz caniim:)rabbim nazardan korusun insallah.

feyzacım valla elimdeki kağıtta öle yazıyor ama tabi +200 _200 dedi doktor..bakalım o kadar olursa ben nasıl doğururum???

bugun gittik 32+2 1900 gr cıktı boyuda 42cm yaklaşık artık ölçemiyoruz boyunu dedi.
bakalım 3hafta sonra ne kadar olucak minnoşummm.

Tüm kuzulara maşallah kızlar..

Benim minik paşam 34+2 de 2.009 kg - 45.5 cm de boyu.Boyumuz haftamıza göre önde ama kilomuz geride malesef..

masallah neuves ogluna.daha var son anda toparla insalllah.benimkidnein de kilosu az gidiyor.olsun cikinca büyütürüz bizde insallah.

Kızlar benim bebişimde 31+3 de gittik en son 1969gr boyuda 45cm miş dedi doktorum geçen aydan bugüne 700 gr almış doktor geçen ay bidahaki gelmene 800 gr almış olur demişti ama alamamışız sizce çokmu az

arkadaslar bugun doktora gittim 32 haftamdayim bebegimin kilosu 1850 gr ama doktor cok ufak tefek oldugunu soyledi birde karnim cok kucuk bebege fazla yer yokmus ne gibi sorunlar yasayabilirim bilginiz varmi

nurtopu senin bebeklerinin arasındaki kilo farkı kapandı mı. bizde en son kontrolde bayağı azalmıştı aradaki fark bakalım bu hafta ne diyecek dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…