merhaba kızlarrr bende sabah 8den beri ayaktayım,kahvaltı yaptık ailecek,sonra ütü yaptım evi süpürdüm sildim çamaşaırlarımı yıkatıp astım,komşunun bebeğine baktım,bir çeşit hamur işi yaptım çok zor oldu geberdim yorgunluktan,siteye ancak girebildimmm ,bu arada bende martın 19una alayım randevumu bari......kardelenle şafak sayarız...
aynen benim bebekte bazen hiç kıpraşmıyorbazende delirmiş gibi oluyor,mesela eşim eve gelince akşamları deliriyor maşallah
güle güle kullansın canım. çok tatlı olmuş, ellerine sağlık
valla yatamıyorum çok kötü haldeyim sağa sola yatamıyorum gögüs altım batıyo düz yatınca midem yanıyo iki yastıkta olsa olmuyo.eşim dün ayaklarımı belimi ovaladı uykum var uyuyamıyorum.bende kalktım 2 gömlek ütüledim süt içtim mide yanmasını kısmen geçiriyo.ağarlaşmadan alışverişimi yapayım diyom.
ayyy çok akıllıca valla.sevindim.inşallah güzel günlerde kullanırsın tatlım..
canım bebişlerimiz o kadar akıllı ki resmen bizimle dalga geçiyolar şimdiden.geçenlerde bende kafaya takmıştım ve gerçekten hiç hareket etmemişti.dayanamadım doktora gittim ultrasonda baktı gayet iyiydi meleğim.stresim bitti yaa başladı oynamaya velet:)Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah..takma kafana.uyuyodur annesi..
çok güzelmiş yaa.bende bakayım bir..
çok hoş görünüyolar canım ben de an başta çok baktım bu üç tekerlilere sanki daha rahat hareket edilecek gibi gelmişti bana ama mağazada tekerleklerin boyunu görünce vazgeçtim çok büyük oluyomuş bunların tekerleri... ama görüntü süper, taşımada zorluk olur diye caydım ben üçüncü kat ve asansör de olmayınca zorlanıcaktım. en tabi şartlarına göre değerlendirirsin.
çok geçmiş olsun ya düzelir inşallah epey de şikayetin vamış yazık uykusuzluk zaten mahvediyo....
senin kıza yaptıklarına bayıldım valla ellerin dert görmesin harika yapınca çok güzel oluyo herşey senin kıza talibim ben anası hamarat kızıda öyle olur.
sağol canım... :):):) şimdiden taliplerimiz var demek evde kalmıycaz :89: ee bakarız artık kısmet, neden olmasın
bizim çocuk ultrason resmide olsa bi görmek istiyo.şapka süper ama hee bayıldım ona.Eki Görüntüle 149529 bende bu hırkayı öriyim diyom anem sağolsun bohça şeklinde getirecekmiş yaptıklarını aslında senin şapka hırkanın renklerine benzer öriyimmi bende.:97:
bizim çocuk ultrason resmide olsa bi görmek istiyo.şapka süper ama hee bayıldım ona.Eki Görüntüle 149529 bende bu hırkayı öriyim diyom anem sağolsun bohça şeklinde getirecekmiş yaptıklarını aslında senin şapka hırkanın renklerine benzer öriyimmi bende.:97:
:))) bu hırka da çok güzel evet anneler de çok örüyolar sağolsunlar annem şimdiden bir sürü örmüş ama göremedim daha telefonda anlatıyo da gidince görücez inşallah. canım şapkayı aldım ben diğer süsü kendim ördüm. evet renklerini değiştirip erkek için de örülebilir çiçek yerine de araba şeklinde veya alternatif başka bişey dikilebilir harika olur bence... hırkayı da örerseniz takım olur
geldımm kıslarr cok mutluyumm fındıgımı gordum mınıcık burnu varmıss :) heryerını gorduk kuşunuda gösterdıı kızımınn babasıda gordu 440 grammıs herseyı cok ıyı normal dedı cok şükürr 21 hafta 4 gunluk dedı yanıı hersey guzeldı kıslarr bol bol yuzunu bacaklarını gorduk fındıgımınn babasıda gordu heryerınıı
geldımm kıslarr cok mutluyumm fındıgımı gordum mınıcık burnu varmıss :) heryerını gorduk kuşunuda gösterdıı kızımınn babasıda gordu 440 grammıs herseyı cok ıyı normal dedı cok şükürr 21 hafta 4 gunluk dedı yanıı hersey guzeldı kıslarr bol bol yuzunu bacaklarını gorduk fındıgımınn babasıda gordu heryerınıı
maşallah fındığınıza büyümüş annesi bak herşey yolundaymış çok şükür... artık babası da emin olmuştur cinsiyetinin değişmeyeceğine
gözün aydın canım.ohh miniğe yaa maşallah..benim de 10 martta kontrolüm.şeker yüklemem var.sabah erkenden gidicem.sabah randevularını daha çok seviyorum..
gözün aydın canım.ohh miniğe yaa maşallah..benim de 10 martta kontrolüm.şeker yüklemem var.sabah erkenden gidicem.sabah randevularını daha çok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?