2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

maşallah canım zaten hamaratlığınla meşhursun.... ayy canım hamur işi çekti yapsam yesem mi ki hamur da faydalı değil biliyorum ama canımız da istiyor... hahahaaa al canım aynı gün gideriz ne güzel akşamı da gelip burda anlatırız ne durumdayız :)

çok geçmiş olsun ya düzelir inşallah epey de şikayetin vamış yazık uykusuzluk zaten mahvediyo....

sağol canm benim karşı komşularımda aynı dönemlerde çocuk sahibi oldular birinin kızı birinin erkeği var bütün alışverişleri beraber yapardık.cichoc aldı biri pierre cardenden aldı 2 sininde benim arabanın bagajına çok zor sığıyodu ordan biliyorum.ve ağır olduklarını söylüyolardı veyasre tabiki farklı modelleri güzel olanları vardır.ama ben soğudum onlardan tekerlekleride rahat değildi neyse bu araba 3 tekerlek havalı çocuk sarsılmıyo katladığında küçücük oluyo ve çok hafifmiş yön olayı bebek küçükken ana kucağını otutturuyosun sana yönük böylece problem olmaz bide bizden meraklı eşler sağolsunlar arabadan ben anlarım:) diyo içinize hangisi siniyosa onu alın daha iyileri bebeklerinizin olsun inş.geçen bende e bebeğe gittim yatak örtü takımlarına baktım.çok pahalı geldi yaa ama çok güzeldi 250 örtüler perdesi 70 felandı nevresim takımı 60 valla battık he

tabi canm haklısın senin içine hangisi yatıyosa tabiki sen daha ii bilirsin şartlarına göre daha iyileri olsun bebeklerimize inş.

çok geçmiş olsun ya düzelir inşallah epey de şikayetin vamış yazık uykusuzluk zaten mahvediyo....

senin kıza yaptıklarına bayıldım valla ellerin dert görmesin harika yapınca çok güzel oluyo herşey senin kıza talibim ben anası hamarat kızıda öyle olur.

senin kıza yaptıklarına bayıldım valla ellerin dert görmesin harika yapınca çok güzel oluyo herşey senin kıza talibim ben anası hamarat kızıda öyle olur.

sağol canım... :):):) şimdiden taliplerimiz var demek evde kalmıycaz :89: ee bakarız artık kısmet, neden olmasın

sağol canım... :):):) şimdiden taliplerimiz var demek evde kalmıycaz :89: ee bakarız artık kısmet, neden olmasın

bizim çocuk ultrason resmide olsa bi görmek istiyo.şapka süper ama hee bayıldım ona. bende bu hırkayı öriyim diyom anem sağolsun bohça şeklinde getirecekmiş yaptıklarını aslında senin şapka hırkanın renklerine benzer öriyimmi bende.:97:

:))) bu hırka da çok güzel evet anneler de çok örüyolar sağolsunlar annem şimdiden bir sürü örmüş ama göremedim daha telefonda anlatıyo da gidince görücez inşallah. canım şapkayı aldım ben diğer süsü kendim ördüm. evet renklerini değiştirip erkek için de örülebilir çiçek yerine de araba şeklinde veya alternatif başka bişey dikilebilir harika olur bence... hırkayı da örerseniz takım olur

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? okuldan geldim az önce, ayaklarımı uzattım bi yandan tv izliom:))
akşama yemeğim var,o yüzden rahatım. bi tek salata yapçam. biraz dinleneyim sonra yaparım onu da.

bu tarz bir şapka örmek zaten benim aklımda vardı ama bunu hazır görünce böyle süslü püslü dayanamadım aldım dün içine de polar dikmişler sıcacık olur diye düşündüm. yeğenlerime de şapkalarını hep ben almıştım ama artık onlarınkiler küçük kalmış annesi yeni almış. benim yeğenlerim erkekler ama ben birine turuncu ve sarılı bi şapka almıştım çok güzeldi erkek için.

:86:güzel fikir bilenlere örnek çıkartayım bakalım.ben kaçıyom kendinize ii bakın.:86:

geldımm kıslarr cok mutluyumm fındıgımı gordum mınıcık burnu varmıss :) heryerını gorduk kuşunuda gösterdıı kızımınn babasıda gordu 440 grammıs herseyı cok ıyı normal dedı cok şükürr 21 hafta 4 gunluk dedı yanıı hersey guzeldı kıslarr bol bol yuzunu bacaklarını gorduk fındıgımınn babasıda gordu heryerınıı

gözün aydın canım.ohh miniğe yaa maşallah..benim de 10 martta kontrolüm.şeker yüklemem var.sabah erkenden gidicem.sabah randevularını daha çok seviyorum..

maşallah fındığınıza büyümüş annesi bak herşey yolundaymış çok şükür... artık babası da emin olmuştur cinsiyetinin değişmeyeceğine

maşallah fındığınıza büyümüş annesi bak herşey yolundaymış çok şükür... artık babası da emin olmuştur cinsiyetinin değişmeyeceğine

evet canım bılerek sordum ben cınsıyetını dedı pipisi yoksa kızdır dedı baktı kız dedı oda duydu bı daha hersey yolunda cok sukur canım

gözün aydın canım.ohh miniğe yaa maşallah..benim de 10 martta kontrolüm.şeker yüklemem var.sabah erkenden gidicem.sabah randevularını daha çok seviyorum..

sagol canım sızınde ıyı haberlerınıızı alırız ınsallah saglıklı bı sekılde az kalmıs senınkınede canım yanı bı hafta falan var

aynen ben de hep sabah saatlerine alıyorum randevumu... zaten şeker yüklemesinde mecburen sabah oluyor tüm gece aç kaldıktan sonra sabah aç karnına bakıyolarmış. hadi bakalım sen yaptır da bize de söylersin nasıl bişeymiş bu şeker yüklemesi... benimki de 19 martta kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…