2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

maşallah epey iş yapılmış bu sabah... ben de sabah erkenden mutfağı toparladım çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırdım dünden kuruyam çamaşırları katladım ütüleri ayırdım evi süpürmedim ama tolaladım genel olarak ve sonra yattım uyudum 11.30 olmuştu uyandığımda...

doğru diyosun tatlım.. rahatladım biraz bi arkadasın konuşması sonucunda... hamdolsun herşey yolunda gibi şimdi..

ooo maşallah cnm...senin herzamanki halin zannedersem bu ben de çamaşırları asıcam şiimdi nasipse.. ama önce biraz mola verdim. yorulunca olmuyo..

yok cnaım nerde genel olarak evi hep derli toplu tutarım ama bazen canım hiç istemiyor ve sallıyorum mesela çamaşır ve ütü işini bugüne kadar bitirmem lazımdı aslında ama pazartesi günü yapmak gelmedi içimden bi iş yapmadımmutfak dışında pek.

selam guzell annecıkler yenı geldım bende kahvaltı falan derken saat 12 oldu benım randevu 2.30da canım daha cok var ya ne yapcam o saatte kadar bakalım nasıl zaman gecıcek gercı 2 de cıkıcam evden dun bı kac tane daha emzık aldım onları yaparım yavas yavas :) e sızde burdaysanız yazışırız ıstee :)

selam canım şurda iki saatin kalmış nasıl geçicek diyosun nispet yapar gibi biraz da beni düşün bak daha ohooooo 19 marta bir dünya zaman var şaka tabi canım son saatler dakikalar hiç geçmiyo gerçekten de ama buralarda oyalanırsın netten falan bieyler bak bebk için çok güzel zaman geçirtiyo :)

kızımın şapkası dün gördüm çok hoşuma gitti aldım ben de...

bu da avizemiz ama daha süsleme işi bitmedi papatyaların gözleri olacak daha tuhafiyeden alıp yapıştırıcam...

anam sen su mınık zillinin lambasıylaaa şapkasına bak yaaa mınık kafasına takcak o rengarenk şapkayı ınsallahhh cok gzuel olmus canım ellerıne saglık bende ısterım dermişimm :)

anam sen su mınık zillinin lambasıylaaa şapkasına bak yaaa mınık kafasına takcak o rengarenk şapkayı ınsallahhh cok gzuel olmus canım ellerıne saglık bende ısterım dermişimm :)

inşallah canım ya inşallah....nasıl büyük heveslerle alıyoruz yapıyoruz hep onları hayal ederek...

aramıza hoşgeldin cnm. ben de gölcükte oturuyorum. yakın sayılırızdoktorun kim tatlım?

selam palette hobulduk benim doktorum izmitte erkan türköz ondan başkasınada gidemem doğrusu senelerdir o beni anlar ben onu

maşallah cnaım genç evlenmiş anne omuşsun ben daha senin yaşında ilkini ancak doğurucam :) Allahım kızlarına uzun sağlıklı ömürler versin iki kız annesi ne güzel bişey...

saol cnm inş.valla bende çok seviniyorum kız kardeş bi farklı oluyo benimde bi kız kardeşim var çok büyük yardımcım..
genelde ilk doğumlarınızı yapıcaksınız sanırım bi telaş alışveriş falan insan herşeye özeniiyo bide ilki kız olunca alsamda yetmiyomuş donsuz kalcakmış gibi oluyo benimde ilkinde böyle olmuştu...

araba konusunda nacizane fikirlerimi söyliyim 3 tekerlekli araba arkadaşın gösterdiği okadar ağırki kızımda çok istemiştim ama almaığıma okadar seviniyorumki biryere giderken inanın en hafif,çift taraflı olabilen kolay sürülebilen yalnız başınıza bebeği kaptığınız gibi arabayıda kaldırabileceğiniz kullanışlı bir ürün almanızı tavsiye ederim...inanın 1 yaşından sonra şemsiye tarzı pusetlerden almak için delirceksiniz

Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV

canım bi dinle hemen korkma öle

merhaba kızlarrr bende sabah 8den beri ayaktayım,kahvaltı yaptık ailecek,sonra ütü yaptım evi süpürdüm sildim çamaşaırlarımı yıkatıp astım,komşunun bebeğine baktım,bir çeşit hamur işi yaptım çok zor oldu geberdim yorgunluktan,siteye ancak girebildimmm ,bu arada bende martın 19una alayım randevumu bari......kardelenle şafak sayarız...

güle güle kullansın canım. çok tatlı olmuş, ellerine sağlık

sen de konak hastasısın he? memnun musun? ilk doğumunu nasıl yapmıştın? ben de konakta yapıcam nasipse... sen tecrübelisin. yakalamışken bırakmam

sağol cnm faydalı oldu çok..

çok hoşlar.. ama bunları örnek olarak mı koydun yoksa bebeişine mı aldın anlayamadım?

kızlar biz gezmeye gidiyoruz kızımla.... akşama görüşürüz inşallah.

melihacım bekliyorum cnm 4 gözle.. dualarım seninle..

benim de iki kız kardeşim var ve çok şükrediyorum iyi ki varlar... erkek olsa bu kadar anlaşamazdık muhakkak. sorma canım hem de nasıl özeniyoruz

araba konusunda tecrübeli herkes inan senin bu söylediklerini aynen söylediler bana o yüzden ben de doğduğu andan itibarek kullanılabilen baston pusetlerden aldım. ama benimki tek yönlü, çift yön olarak kullanabilmem için oto koltuğunu içine monte ediyorum ilk zamanlar öyle kullanırım biraz büyüyünce ona gerek olmaz herhalde diye düşünüyorum ben de....

kız gecenin yarısında rüyanda mı gördün arabayı?? bu daha güzel bence renk olarak cnm.. güle güle kullanın

valla yatamıyorum çok kötü haldeyim sağa sola yatamıyorum gögüs altım batıyo düz yatınca midem yanıyo iki yastıkta olsa olmuyo.eşim dün ayaklarımı belimi ovaladı uykum var uyuyamıyorum.bende kalktım 2 gömlek ütüledim süt içtim mide yanmasını kısmen geçiriyo.ağarlaşmadan alışverişimi yapayım diyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…