kızlar nerelerdesiniz yaa??:86:
ben sabahın köründe kalktım, çamaşırlarımı makineye attım,banyoyu,mutfağı topladım,toz aldım... şimdi de evi süpürüp silicem. ne de olsa artık kimseyi rahatsız etmem(bu arada hayatımda sayılı günlerden biri de bugündür. not etmeliyim. erken kalkıp iş yapmak ve ben?? haha) siz ne kadar da tembel birşeysiniz yahu.. hala uyuyomusunuz
şaka bir yana da hadi gelin dağıtalım biraz.
melihacım... kaçta randevun? çok heycanlandım. haberlerini bekliyoruz. boyunu,kilosunu falan aklında tut, yaz mutlaka canım. hayırlı haberlerle gel inşallah
atofina, Kardelen3 nasılsınız kızlar? herşey yolunda mı
canım hiç takma böyle kafana belki o her saat hareket ediyodur ama biz her saat hissedemebiliriz sonuçta. burda onca kişi var ama hiç biri saat başı hissediyorum demdi gün içinde br kaç kez hissediyo herkes. rahat ol benc ebu hareket konusunda kendimizi boşa kasıyoruz.
maşallah epey iş yapılmış bu sabah... ben de sabah erkenden mutfağı toparladım çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırdım dünden kuruyam çamaşırları katladım ütüleri ayırdım evi süpürmedim ama tolaladım genel olarak ve sonra yattım uyudum11.30 olmuştu uyandığımda...
doğru diyosun tatlım.. rahatladım biraz bi arkadasın konuşması sonucunda... hamdolsun herşey yolunda gibi şimdi..
ooo maşallah cnm...senin herzamanki halin zannedersem buben de çamaşırları asıcam şiimdi nasipse.. ama önce biraz mola verdim. yorulunca olmuyo..
selam guzell annecıkler yenı geldım bende kahvaltı falan derken saat 12 oldu benım randevu 2.30da canım daha cok var ya ne yapcam o saatte kadar bakalım nasıl zaman gecıcek gercı 2 de cıkıcam evden dun bı kac tane daha emzık aldım onları yaparım yavas yavas :) e sızde burdaysanız yazışırız ıstee :)
atofina, Kardelen3 nasılsınız kızlar? herşey yolunda mı
Eki Görüntüle 149460 kızımın şapkası dün gördüm çok hoşuma gitti aldım ben de...
Eki Görüntüle 149461 bu da avizemiz ama daha süsleme işi bitmedi papatyaların gözleri olacak daha tuhafiyeden alıp yapıştırıcam...
anam sen su mınık zillinin lambasıylaaa şapkasına bak yaaa mınık kafasına takcak o rengarenk şapkayı ınsallahhh cok gzuel olmus canım ellerıne saglık bende ısterım dermişimm :)
aramıza hoşgeldin cnm. ben de gölcükte oturuyorum. yakın sayılırızdoktorun kim tatlım?
maşallah cnaım genç evlenmiş anne omuşsun ben daha senin yaşında ilkini ancak doğurucam :) Allahım kızlarına uzun sağlıklı ömürler versin iki kız annesi ne güzel bişey...
kızlar bu arada ben yine vesvese yapıorum galiba. gecen dergide bu haftalarda her saat bebeğin hareketlerini hissetmeniz gerek diyordu. ben de kafaya taktım heralde... bazen çok hareketli bazen de bi müddet hareketsiz kalıyor.dün geceden beri de sürekli kendimi dinliyorum hareket ediypmu diye. sanki hareketleri azaldı gibi. birde dün bi ara birşeye çok kızdım karnıma sancı girdi hafif. acaba bu sebeple mi böyle oldu? stres etkiliyomuş ya... hiç hareket yok değil ama seyrekleşti
merhaba kızlarrr bende sabah 8den beri ayaktayım,kahvaltı yaptık ailecek,sonra ütü yaptım evi süpürdüm sildim çamaşaırlarımı yıkatıp astım,komşunun bebeğine baktım,bir çeşit hamur işi yaptım çok zor oldu geberdim yorgunluktan,siteye ancak girebildimmm ,bu arada bende martın 19una alayım randevumu bari......kardelenle şafak sayarız...selam canım şurda iki saatin kalmış nasıl geçicek diyosun nispet yapar gibi biraz da beni düşün bak daha ohooooo 19 marta bir dünya zaman varşaka tabi canım son saatler dakikalar hiç geçmiyo gerçekten de ama buralarda oyalanırsın netten falan bieyler bak bebk için çok güzel zaman geçirtiyo :)
Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
canım bi dinle hemen korkma öle
Eki Görüntüle 149460 kızımın şapkası dün gördüm çok hoşuma gitti aldım ben de...
Eki Görüntüle 149461 bu da avizemiz ama daha süsleme işi bitmedi papatyaların gözleri olacak daha tuhafiyeden alıp yapıştırıcam...
selam palette hobulduk benim doktorum izmitte erkan türköz ondan başkasınada gidemem doğrusu senelerdir o beni anlar ben onu
saol cnm inş.valla bende çok seviniyorum kız kardeş bi farklı oluyo benimde bi kız kardeşim var çok büyük yardımcım..
genelde ilk doğumlarınızı yapıcaksınız sanırım bi telaş alışveriş falan insan herşeye özeniiyo bide ilki kız olunca alsamda yetmiyomuş donsuz kalcakmış gibi oluyo benimde ilkinde böyle olmuştu...
araba konusunda nacizane fikirlerimi söyliyim 3 tekerlekli araba arkadaşın gösterdiği okadar ağırki kızımda çok istemiştim ama almaığıma okadar seviniyorumki biryere giderken inanın en hafif,çift taraflı olabilen kolay sürülebilen yalnız başınıza bebeği kaptığınız gibi arabayıda kaldırabileceğiniz kullanışlı bir ürün almanızı tavsiye ederim...inanın 1 yaşından sonra şemsiye tarzı pusetlerden almak için delirceksiniz
Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV
canım bi dinle hemen korkma öle
saol cnm inş.valla bende çok seviniyorum kız kardeş bi farklı oluyo benimde bi kız kardeşim var çok büyük yardımcım..
genelde ilk doğumlarınızı yapıcaksınız sanırım bi telaş alışveriş falan insan herşeye özeniiyo bide ilki kız olunca alsamda yetmiyomuş donsuz kalcakmış gibi oluyo benimde ilkinde böyle olmuştu...
araba konusunda nacizane fikirlerimi söyliyim 3 tekerlekli araba arkadaşın gösterdiği okadar ağırki kızımda çok istemiştim ama almaığıma okadar seviniyorumki biryere giderken inanın en hafif,çift taraflı olabilen kolay sürülebilen yalnız başınıza bebeği kaptığınız gibi arabayıda kaldırabileceğiniz kullanışlı bir ürün almanızı tavsiye ederim...inanın 1 yaşından sonra şemsiye tarzı pusetlerden almak için delirceksiniz
kız gecenin yarısında rüyanda mı gördün arabayı??bu daha güzel bence renk olarak cnm.. güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?