bizde kulak genellikle altıncı ayda delinir yeğenime de öyle yapmıştık biraz acıyacak doğal olarak ama 4-5 gün su değdirmezsen yara falan olmuyor büyüdükçe deldirmek daha zor olur durmaz çocuk
burası iyi olmuş.. bende deldirmek istiyodum.. babamız karşı çıkıyo 1yaşından önce deldirme diye..
kızçeme allah nasip kısmet ederse 6ay kınası yapmak iistiyorum.. ozamana dek iyileşsin istiyorum acaba kınasına bikaç gün önceden yapsam sıkıntısı geçermi.. mama hazılama telaşındayken ağlarsa herbişey yatar..
ertesi gün bile hissetmiyo dedi dr aşı gibi nasıl biraz ağlıyo unutuyo oda öyle dedi ama bende tedirginim babamız karsı çıkıyo ya kesin çok ağlar yada bi reaksiyon olur diyorum birde 6 ay kınası nedir daha önce hiç duymadım ilginç geldi açıkcası
bende bilmiyodum bi arkadaşın facede 6ay kınasının resimlerini görünce bende kızıma yapmak istedim..
tam olarak bilmiyorum ama..
doğum günü partisi gibi bişiy tek fark, mum üflenmiyo da kırmızı eşarp giydirip eline kına yakılıyo.. sonra açılsın müzik sesi gelsin oyun havaları..
bende deldirmek istemiyorum kendi akli erer deldirmek isterse deldirsin kulaklarini.eczanede sordum bir yasdan önce yaptirma dedi.deldirmekden degilde merakdan sormustum.en iyiyi kendi isteyince dedi.kücük delinince tam düzgün olmuyor egri oluyor delik dedi.
bende kina yapcam.6 ay kinasi.bursa adatiymis.bende heves ettim
dün doktoruna sorsum illa delddirmek istiyorsan en uygun zamandasın dedi çünküğ şuanda acıyı hemen unutuyolarmış ve kendi vücudunun bi parçası sanıyomuş onu bir yaşından sonra aklı erene kadar deldirme dedi çünkü yabancı maddeye karsı duyarlı oluyolar dedi ben deldiricem artık bakalım ne olacak