2010 emziren ağustos anneleri sütten kesmek hk düşünceleriniz...

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba arkadaşlar...

2010 ağustos annesyim kızım 17 aylık bu yaz kesmeye düşünüyorum ama kayınvaldem yaz sıcak zamanlarında değilde baharda kesmemi söyledi nisan mayıs gib siz ne zaman düşünüyorsunuz

Merhaba ben de 2010 Ağustos annesiyim. Ben kızım 1 ay oldu sütten kestim. Çünkü çok zayıftı ve memeye ümitlenip hiç bir şey yemiyordu. Şu an bile 8,5 kilo. Yarı aç yarı tok geziyordu. Sütten kestim kızım yavaş yavaş yemeye başladı.

bu konuyu tesadüfen gördüm çokta güzel oldu.benim kızımda 25 ağustos 2010da doğdu yaklaşık iki ay önce 6 kasımda sağlık nedenlerimden dolayı sütten mecburen kesmek zorunda kaldım.ilk başta aşırı üzüldüm erken olduğunu düşündüğüm için vede mecburiyet olduğu için ama doktorum 15 ay az bir süre değil gayet yeterli diyince içim rahatladı.daha sonrası iştahının daha bir düzene girdiğini geceleride hiç uykusunun bölünmeden sabaha kadar uyumasını görünce endişelerim hiç kalmadı hemen hemen her gıdadan her yemekten azda olsa artık tattırabiliyorum..Ama iki yaşına kadarda emzirebilirsin ömrünün hiçbir zamanında anne sütü kadar faydalı bir şeyi bulamıcak yavrularımız sütten kesmeden önce mutlaka doktoruna danış arkadaşım..

ben 2 yaşı doluncaya kadar emzirmeyi düşünüyorum.yaşı ağustosta dolacağı için eylül ekime kadar emzirebilirim..
bahar ayında bırakmak için.erkenden kesmeyin yavrucaklar kana kana emsin:)

Back
X