Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
perhiz 3 gün

volüm 1.5

ph 8

spermazaton sayısı 6.000.000

total spermazaton sayısı 9.000.000

ileri hareketli yüzde 48

yerinde hareketli yüzde 12

hareketsiz yuzde 40

toplam ileri hareketli sperm sayısı 4.320.000

yuvarlak hücre sayısı 500 000

lokosit ----

morfoloji yüzde 4 anormal yüzde 96

eşim 1 bucuk yıl önce yaptırdıg teste 40 milyondu bu kadar kısa zamn içinde bu kadar düşüş olurmu kızlar

buraya kopyaladım burcu hareketlil,yi sormuşsun hepsi bu canım

perhiz 3 gün

volüm 1.5

ph 8

ileri hareketli yüzde 48

hareketsiz yuzde 40

lokosit ----

eşim 1 bucuk yıl önce yaptırdıg teste 40 milyondu bu kadar kısa zamn içinde bu kadar düşüş olurmu kızlar

canım yinede çok kötü değil ama sayılar böyle çıkarsa direk tüp bebek diyolar aşılama desende seni dinlemiyolar bakalım pazartesi neler olucak zaten ogün hormon testlerini falan istiycekler.

Bahcecie oldum tedavimi canim ama transferi ozaman umutta yapiyorlardi . Memnun kalmistim.
Sen nasilsin?

sağol canım bende aynı yerdeyim raporumu çıkardım neyseki senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah..senin anladığım kadarıyla kendiliğinden oldu dimi.bende umutu düşünüyodum ama avrupa şafağa gitmeye karar verdim.

ya aleyna bazen erkeklerin sperm sayılarında düşüş gözükebiliyomuş belki sizde ozamana rastgeldiniz pazartesi nasılsa tekrarlatıcaklar bakalım ozamanda sonuçlar böylemi çıkıcak..
bide kendini üzmesene biliyosun moralli olmamaız lazım şükredelim burda hiç spermi olmayan yinede hamile kalanlar var enazından bizimkilerde sperm var ben buna şükrediyorum.sende hiç üzülme allah ol dedikten sonra gerisi yalan zaten.

perhiz 3 gün

volüm 1.5

ph 8

ileri hareketli yüzde 48

hareketsiz yuzde 40

lokosit ----

Aleynacın büyük ihtimalle tüpbebek raporu alırsın çünkü onlar tpolam sperme değil sperm sayısına bakıyolar sizinde 6 milyon korkma çok kötü değil en azından hareketlilikte var

ya aleyna bazen erkeklerin sperm sayılarında düşüş gözükebiliyomuş belki sizde ozamana rastgeldiniz pazartesi nasılsa tekrarlatıcaklar bakalım ozamanda sonuçlar böylemi çıkıcak..
bide kendini üzmesene biliyosun moralli olmamaız lazım şükredelim burda hiç spermi olmayan yinede hamile kalanlar var enazından bizimkilerde sperm var ben buna şükrediyorum.sende hiç üzülme allah ol dedikten sonra gerisi yalan zaten.

selam kızlar

bugün dr gittik ama kongre varmış 3 gün dr yokmuş 5 kasıma gün verdiler muayne olacak eşim ALLAH izin verirse

bakalım sonumuz ne olcak ALLAH yardım etsin bize
:16::16:

selam kızlar

bugün dr gittik ama kongre varmış 3 gün dr yokmuş 5 kasıma gün verdiler muayne olacak eşim ALLAH izin verirse

bakalım sonumuz ne olcak ALLAH yardım etsin bize
:16::16:

hadi ya şansa bak...hayırlısı olsun canım pazartesi diyoduk şimdi cumaya kaldı.....banularında 4 kasımda belli olucak...hepimizin hakkında hayrlısı olsun canım..
nerdeydin yoktun bu haftasonu.

hadi ya şansa bak...hayırlısı olsun canım pazartesi diyoduk şimdi cumaya kaldı.....banularında 4 kasımda belli olucak...hepimizin hakkında hayrlısı olsun canım..
nerdeydin yoktun bu haftasonu.

canım ya gittim oyle dediler neyse 5 kasım deyilmiş 8 kasımmış pazartesiymiş günleride karıştırdım ben

bu hafta sonu eşim başındaydı pc nin fısat buldukca başındaydım ama nasılsın iyisin İNŞALLAH

bagnuyada hayırlı olsun İNŞALLAH RABBİM kalbine göre versin

Son düzenleme:
canım ya gittim oyle dediler neyse 5 kasım deyilmiş 8 kasımmış pazartesiymiş günleride karıştırdım ben

bu hafta sonu eşim başındaydı pc nin fısat buldukca başındaydım ama nasılsın iyisin İNŞALLAH

bagnuyada hayırlı olsun İNŞALLAH RABBİM kalbine göre versin

Ayy ne şans olsun napıcan benim az kaldı ama valla kalbim ağzımda çarpıyor sanki inşallah iyisonuçlarla geliriz.

herkese selam lar

kızlar ben size bişe sorucam

biz eşimle gitik kongre vardı diye bize pazartesiye rendavu verdiler ya o kegıdın üstüne saat yazmamışlar biz şimdi kac gibi gidiyim fikriniz varmı acaba

androloji dr kac gibi orda has. oluyolar

Son düzenleme:
herkese selam lar

kızlar ben size bişe sorucam

biz eşimle gitik kongre vardı diye bize pazartesiye rendavu verdiler ya o kegıdın üstüne saat yazmamışlar biz şimdi kac gibi gidiyim fikriniz varmı acaba

androloji dr kac gibi orda has. oluyolar

aleyna siz 9 9 30 gibi orda olun kayıt yaptırın .
banulara hoca tüp bebek yazısını vermiş:)):)))

günaydın kızlar

dün eşimle capaya gittik muayne oldu ve dr tekrar sperm testi istedi bide kan testi FSH ile testesteron bunları istemiş dr 25 kasıma gün verdiler

eşime varikosel var yada yok dememiş eşim köü bişe varmı demiş dr yok demiş

kızlar varikosel olsa dr söylerdi dimi yoksa bu testlerden sonramı belli olur ne dersiniz

Son düzenleme:
Back
X