Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar

dün eşimle capaya gittik muayne oldu ve dr tekrar sperm testi istedi bide kan testi FSH ile testesteron bunları istemiş dr 25 kasıma gün verdiler

eşime varikosel var yada yok dememiş eşim köü bişe varmı demiş dr yok demiş

kızlar varikosel olsa dr söylerdi dimi yoksa bu testlerden sonramı belli olur ne dersiniz

günaydın canım eğer varikosel elle tespit etseydi hemen dopler isterdi zaten merak etme.
hormonları aç karnına sabah diyolar unutma..

günaydın canım eğer varikosel elle tespit etseydi hemen dopler isterdi zaten merak etme.
hormonları aç karnına sabah diyolar unutma..
hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum
orda kapıda kayıt yapan kadın dedi ac karnına diye dr bişe dediyi yok

burcu sen eşinle içeri giriyomuydun dr yanına eşim tek girdi bende utandım 2. gidişinde bende girsem alırlarmı acaba eşim cok sormaz herşeyi dr ben herşeyi sorarım yine
çok şükür banununda raporu onaylandı bugünnnn:)))))))))) hadi şimdi 2 kişi olduk aleyna seninle 3 olalım

cok şükür MAŞALLAH bagnuya hayırlı olsun has. karar verdimi acaba bagnu nereye yaptırır tüp bebeyi İNŞALLAH emeklerimiz boşa gitmez RABBİM yardımcımız olsun

İNŞALLAH canım ama ordaki bi hastayla konuştum ilac verip gönderiyolar dedi kafam karıştı anlıycan ilacta yarıycakmı yaramıycakmı bilmiyorum bizi cok uzatırlar içime öyle doguyo

Son düzenleme:
aleynacım hiç utanma gir sende dediğin gibi onun soramadıklarını sen sorarsın...sana söylemiştim daha önce ilk etapta ilaç falan diyolar bize söylemediler gerçi banuya söylediler deki biz çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz çok uğraştık bu şekilde konuştuğun zaman seni hocaya yönlendiriyolar zaten hoca demek raporun çıkacağı demek çünkü sizin sayılarınızda bizimkilerle aynı hemen hemen . hiç kasma kendini bak gör sende alıcaksın raporunu allahın izniyle.
biz banuyla valla avrupa şafağa gitmeyi planlıyoruz iyi bir dr refahattin bey zaten ben burda giriyorum memeorıal yada umuttada tutucak diye kaide yok ordada tutmayan çok var enazından elimizdeki parayla ilkinde olmazsa 2 3 yapma şansımız olsun.dondurulmuşlarla şans daha fazla....

hı bide aleyna valla benim eşim kahvaltı yaptığını söyledi yok olmaz demişti oradki kız veremedik tekrar gidip verdi hatta ben çok dır dır etmiştim niye yedin diye:))

aleynacım hiç utanma gir sende dediğin gibi onun soramadıklarını sen sorarsın...sana söylemiştim daha önce ilk etapta ilaç falan diyolar bize söylemediler gerçi banuya söylediler deki biz çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz çok uğraştık bu şekilde konuştuğun zaman seni hocaya yönlendiriyolar zaten hoca demek raporun çıkacağı demek çünkü sizin sayılarınızda bizimkilerle aynı hemen hemen . hiç kasma kendini bak gör sende alıcaksın raporunu allahın izniyle.
biz banuyla valla avrupa şafağa gitmeyi planlıyoruz iyi bir dr refahattin bey zaten ben burda giriyorum memeorıal yada umuttada tutucak diye kaide yok ordada tutmayan çok var enazından elimizdeki parayla ilkinde olmazsa 2 3 yapma şansımız olsun.dondurulmuşlarla şans daha fazla....
sagol canım sen girdiysen bende girerim bu son test sonuçlarını göstermeye
İNŞALLAH bende derim cok ugraştıgımızı dr sormuş zaten hiç korundunuzmu bu güne kadar eşimde yok demiş
bakalım neler olcak RABBİM nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin İNŞALLAH

ŞAFAK HAS. iyi bi has. hayırlı ugurlu olsun canım öbür has. tutcak diye bişe yok ki tutmayanda var tabi
RABBİM ol derse nereye yaptırırsan yaptır olur canım

ne zamn başlıyosunuz tedaviye bide fiyatı ne kadar şafak has.:49:

hı bide aleyna valla benim eşim kahvaltı yaptığını söyledi yok olmaz demişti oradki kız veremedik tekrar gidip verdi hatta ben çok dır dır etmiştim niye yedin diye:))

eşimle bende gidiyimde bişe yemesin

önce sperm tetini verse sonra kanı verse bişe olmaz herhalde dimi

sizin kan testinizde bişe cıktımı canım:16:

canım avrupa şafak 800 merkeze + ilaçlar için 500 falan dediler en uygun iyi hastane ben daha önce orda yaptırdım tutmadı ama allahtan olmadı.
bizim hormonlarda bişey çıkmadı normaldi inşallah sizdede çıkmaz..
buarada ananem malesef hastanede çok kötü günler geçiriyoruz 1 haftadır allah korusun ama söylemek dahi zor bişey olursa ilaçları yazdırıp 2 ay sonra tedaviye başlarım ....

canım avrupa şafak 800 merkeze + ilaçlar için 500 falan dediler en uygun iyi hastane ben daha önce orda yaptırdım tutmadı ama allahtan olmadı.
bizim hormonlarda bişey çıkmadı normaldi inşallah sizdede çıkmaz..
buarada ananem malesef hastanede çok kötü günler geçiriyoruz 1 haftadır allah korusun ama söylemek dahi zor bişey olursa ilaçları yazdırıp 2 ay sonra tedaviye başlarım ....

canım ya cok gecmiş olsun RABBİM şifa versin ananene

cok iyiymiş uygunmuş HAS. İNŞALLAH bu sefer olur canım RABBİM emeklerimizi boşa cıkarmasın İNŞALLAH

eşimdede hayırlısı neyse o cıksın İNŞALLAH :16:

Son düzenleme:
Burcu canım hatırlarsan ayın 11 inde hocayla randevumuz vardı ve eşim perşembe günü görüşmeye gitti. Hoca kromozon ve genetik testler yapamadan tüp bebeğe sizi yönlendiremem demiş. Hemen kan almışlar ve bi test yapmışlar, bu test 15 gün sonra çıkacakmış. Ama genetik testleri iç hastalıkları doktorunun yazması gerekiyormuş ve onun içinde 10 aralık'a randevu vermişler. Ayrıca yine bu testler için laboratuvardan ayın 14'üne gün vermişler. Nedir bu testler 1 aya ancak gün veriyorlar, ayrıca dahiliye doktorunun yazması ne saçma. Bizim hoca niye yazmıyorsa bunu anlayamdım. Senin bu testlerle ilgili bilgin varmı.? Birde canım sizinde bu kadar uzun sürmüşmüydü?

canım bizdende genetik test istediler biz dışarda yaptırdık ...sizin yine iyi biz sormuştuk 6 ay sonraya gün veriyolardı ama dahiliye dr falan bende bişey anlamdım valla ..bizden karyotip analizi istemişlerdi sizden neler istediler.
ayrıca bizim dışarda 13 günde çıkmıştı sonuçlarımız.

herkese hayırlı bayramalar

kurban bayramınız mübarek olsun
xybe0gOy-

Selam kızlar nasılsınız

burcu seninle karşılaşamıyorum coktandır neler yaptın başladınmı tedaviye

eşim testlerini yaptı carşamba randevumuz var bakalım ne olcak

Son düzenleme:
biz samsun tıpta çıkardık orda daha basit sanırım yada artık tescilli azosperm olduğu için eşim her neyse tıpta tüp bebek bölümüne gittik kayıtlarımızı yaptırdık ben kadın doğum eşim üroloji uzmanına yönlendirildi orda ondan sprrm testleri kan tahlilleri alındı bendede rahim flimleri ultrasyonlar ve kan tahlilleri sonra eşimin sonuçları gelince sonuçlarla beraber dosyamız kurula gitti ve kurul günü azo olduğu anlaşıldığı için direk eş dolayısı ile azosperm tanısı ile tüp bebek raporu verildi ...

Back
X