Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya öyle deme inşllah düşmemiştir...3 gün testlerini kabul ediyolar hasekinin merak etme..rahim filmide artk ağrısız çekiliyo ben çektirdim dr çekiyoruz demese anlmıycaktım bile
bende heycanlıyım vala şu raporu alsam bii:))

lonelınes 3 yıllık şart var ama sen hazirandan 1 ay önce adetinin 3 gün testlerini simir testini rahim filmini ayarlayabiliyosan ayarla ama devlette ücretsiz yaptırıyosan yaptır bunları yoksa boşuna para harcama enazından gittiğinde elinde olur zaman kaybetmezsin eşinde sperm testi raporu alacağın yerde yaptırsın ama dediğim gibi devlette yaptırabiliyosan yaptır.bizim bugün 35 gün oldu ilk çapaya gideli benim bütün tetkklerim tamam eşiminde 2 spermi ve andrologla randevusu bugün itibariyle tamam....androlog tüp bebek derse yazı vericek dosyayla heyete giricez 15 güne çıkarmış dediler orda bakalım....eşim arasın bakalım ne demişler merakla beklirum hemen yazarım buraya zaten.

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. biz bursada oturuyorduk fakat geçen sene şubatta kırklareliye taşındık. taşınmadan 4-5 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrendik. bir kaç doktora gittik, fakat buraya taşınınca herşey yarım kaldı. şimdi tekrar başlamak istiyoruz. geçen sene önce 300.000,sonra da başka bir yerde de 3 milyon çıktı. hafif derecede varikosel var ama ameliyat işe yaramaz dendi sayı çok düşük olduğu için.
bugün burada tekrar bir yere sperm testi yaptırdık. yalnız daha önce doktora gittiğimizi ve durumu bildiğimizi söylemedik.eski testleri falan ister diye zaten bir yıl oldu değerler değişmiştir dedik.ml. 5 400 000 çıktı toplamda 31 200 00. ama hareketli sayısı az çıktı. normal hareketli %10,yavaş 30, hareketsiz 60. morfolıji normal yapılı %60 çıktı. kötü yani sonuçlar yine geçen seneye göre artma olsa da. doktor 2. defa spermiyogram istedi ve doppler istedi başka bir zaman. bu kışı takviye ilaçlarla, kürlerle falan geçirmeyi planlıyourz. eşimde ben de öğretmeniz. yaza kadar olmazsa yaza istanbulda tüp deneyeceğiz.
çapa bana da mantıklı geliyor rapor almak için. yalnız başka hastanede yaptırdığımız tahlilleri rapor için kabul ediyorlar mı?bir de sen hangi merkezde düşünüyorsun tüp bebeği?istanbulda yaşadığın için daha bilgilisindir bu konuda.
bir de bu kadar uğraşıyoruz rapor almaya acaba ne kadar fark ediyor ücretler?raporlu ya da raporsuz?bir de bize aşılama demezler sanırım, rakamlar çok düşük. bir aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum çünkü. aşılama sonucu çıkarsa aşılama yaptırmadan tüp bebek raporu vermiyorlar değil mi?çok soru sordum galiba.
senin de inşallah raporun bir an öne çıkar ve başarılı bir tedavi geçirirsin. stresli dönemler, Allah yardımcınız olsun.

Loneliness canım sayınız düşük ama volüm fazla genede hareketliliğe bakıyolar benim orda anladığım hemen hemen aynı durumlarda gibiyiz androloji dr size aşılama demez dese bile 3 aşılamdan sonra tutmazsa tüp bebek raporu veriyolar.ayrıca testlerinde devlet hast olması şartıyla dışardan son 2 3 aylık olursa kabul ediyolar ...bide şöyle söyliyim eğer dr ilaç alın 3 deneyin falan derse hemen kabul etmeyin çok uğraşıyoruz uzun evliliğimiz var çok üzülüyoruz falan diye anlatın dr iyi çünkü tabi çapa için söylüyorum......ben istanbulda umut tüp bebeği istiyorum raporlu 2 milyarmış herşey dahil alamazsam 5 6 milyar gider geçen sefer 6 milyar harcamıştık...
Buarada bizim sayılarımız hep 5 milyonun altındaydı 3 milyon falandı morfolojide 0 1 arasıydı keçiboynzu kürü yaptık 3 ay içirdim ilk hafta sabah akşam sonra sadece akşamları sayılarımız yükselmiş biraz morfolojide 5 olmuş biz buna bağladık deneyebilirsiniz sizde....
Inşallah sende güzel sonuçlar alırsın hepberaber kutlarız burda.

canım keçiboynuzu almaya gittim fakat kurtluydu almadım. satıcı bu mevsimde hep böyle olur dedi. kuru incir aldım. zeytinyağında bekletiyorum geceden, sabah yediriyorum. bir kaç yere daha bakıcam keçiboynuzu için. bir de havuç kürü yapmak istiyorum.
biz daha önce hiç tüp bebek denemedik, normal olur diye bekledik. bir de yeni bir yere taşınınca herşey değişiyor, iş, ev falan. pek iilgilenemedik. ama şimdi olduğumuz yere alıştık sayılır. bu konunun üzerine düşeceğiz. siz herhangi bir ilaç kullandınız mı?

Buarada raporla ilgili herşeyi sorun bana gittiğimde ordaki hemşirelerede sorarım..
çünkü ben burda tüm sorularıma malesef cevap alamadım bukadarda geç kaldım:((

Biz hiç ilaç kullanmadık ama (banu_145 )padutin diye bi ilaç var onu kullandılar ayrıca yanında birsürü vitamin 3 ay sonra sayıları 15 16 milyondan 140 milyona hareketlilikde 10 dan 52 çıktı ama ilacı bıraktıktan sonrada sayıları 5 milyona düştü ilaçlar anlık sanırım yükseltiyo o arada hamile kalırsan kalıyosun tabi bu onların başına gelen bide ilaç çok pahalıydı tr yokmuş dışardan gelen bi ilaçmış ..
Havuç suyunu bende yapmıştım ama istikrarlı yapmadık 2 hafta falan yapmıştık ama hem havuç suyunu hemde keçiboynuzunu herkes methediyo hatta saraçoğlunun sitesinde mesajlar vvar istersen bak biçok kişi kürlerle hamile kalmış spermler yükselmiş biara çok okuyodum.

Hatta bende incirleri zeytinyağına koyup güneş alıcak yede bekletin diye duyup yapmıştım camın önüne koyuyodum birileri gelince kaldırıyodum çünkü bi süre sonra iyice şiştikleri için cenin gibi duruyodu :))))) ablamlar dalga geçiyodu:)))

Burcu arkadaşımız bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz. Gerçeken hep merak ediyordum ve şimdi sorularıma yanıt buldum. Bizde ekimin 5'inde spermiogram yaptırıcaz ve sonuca görede tüp bebek için uğraşılara başlıycaz. Hayırlısı olsun hepimiz için inş.

ya aleyna şimdi albümüne baktım nekadar küçük güzükoyosun kızım sen yaa:)))) inşallah burda hamileliklerimizi konuşuruzz AMİNNNN...
burcuşafakcım o ben deyilimki kızlara pardesü modelimi gösteriyom manken canım o

bigün karşılaşırsak gösteririm resmimi sana

avatardaki resimdeki sensin galiba sende cok küçük gözüküyosun canım cokta tatlısın yaşını bilmiyorum ama

AMİN RABBİM BİZEDE HAMİLELİYİMİZDEN KONUŞMAK NASİP EDER İNŞALLAH AMİN
Hatta bende incirleri zeytinyağına koyup güneş alıcak yede bekletin diye duyup yapmıştım camın önüne koyuyodum birileri gelince kaldırıyodum çünkü bi süre sonra iyice şiştikleri için cenin gibi duruyodu :))))) ablamlar dalga geçiyodu:)))

AYYYYYYY İNÇİRİ BENDE YAPTIM EŞİM İYEMEDİ AMA COK YARARI VAR BEN DUYDUM BENDE İYEMEDİM NE YALAN SÖYLİYİM BENİM MİDE HERŞEYİ ALIR ONU ALMADI YEMİYENLER SADE İNCİR YESİNLER ODA COK FAYDALI

Son düzenleme:
moonlıght sen nerden alıcaksın. raporunu alcağın yerdemi yaptırıcaksın spermiyogramı..istanbuldasın sanırım alıp dışarda bi merkezde yaptırıcaksan çapaya git eğer raporu aldığın hastanede yaptırmak istiyosan cerrahpaşa süpermiş benim bi arkadaşım santrlde çalışıyo o anlattı gelenlerin ilkinde tutmazsa muhakkak ikincide oluyomuş hatta dediğine göre doğuranlar bidahaki sene kendiliklerinden hamile kalıp geliyolarmış diye anlattı.

moonlıght bende sana yazıyodum...önce hangi hastaneye gidiceksin eğer çapaysa gece 12 .02 itibariyle internetten infertileden kendi adına randevu almakla başlıyosun.randevuyu 1 hafta sonraki güne veriyolar.eğer adetinin ikinci yada üçüncü gününe denk gelirse süper olur yada hatalanmana 1 hafta falan varsa...infertilite sizi bi kağıt verip androlojiye yollıycak hemen o gün sperm istek kağıdı vericekler size spermi yaptırıp androlijeden randevu alıcaksınız ve işlem başlamış olucak...

buarada senin rahim filmin son 6 aya kadar kabul ederler ..yoksa çektiriyosun çapada bozukmuş dışarda çektiriceksin ....simir testini hormonlarını orda yaptırrsın hormonu ertesi gün simiride 15 günde veriyol

kızlar 14 ekim de androloji profosörü ateş kadıoğluna randevu verdiler en son kararı o veriicek eşimden karyotip analizi istemişlerdi ya onuda alıp gidicez orda emre bey var o bizim buraya yazdıklarımız çok önemli dedi o bizim için tüp bebek yazdı bakalım hoca ne diycek ...benim için dua edin ....

Back
X