Erkek İnfertilitesi 2010 erkek infertilesi sebepli rapor çıkartanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnfertilitedekiler gerçekten çok iyiydi. Bu kadar iyi olmalarına şaşırdım hatta. Problem yaşadığım androloji bölümündeki asistan doktordu. Randevum olmadan onu meşgul ettiğim için söylendi. Hayırlısı olsun hakkınızda, en zor kısımlarını atlattınız. Genetik testlerinizde temiz çıkmıştı sanırım. Adına çok sevindim. Darısı başımıza, bizimde gen testlerimiz temiz çıkar inş. Hakkınızda hangisi hayırlısıyla yarın hoca o şekilde karar verir inş. Rabbim gönlünüze göre versin.

amin canım inşallah seninde işlerin kolay gider haberlerini yaz tamam mı..
bizim bugün androlojideki hocadan önceki dr iyiydi hoca zaten çok iyi...

İnfertilitedekiler gerçekten çok iyiydi. Bu kadar iyi olmalarına şaşırdım hatta. Problem yaşadığım androloji bölümündeki asistan doktordu. Randevum olmadan onu meşgul ettiğim için söylendi. Hayırlısı olsun hakkınızda, en zor kısımlarını atlattınız. Genetik testlerinizde temiz çıkmıştı sanırım. Adına çok sevindim. Darısı başımıza, bizimde gen testlerimiz temiz çıkar inş. Hakkınızda hangisi hayırlısıyla yarın hoca o şekilde karar verir inş. Rabbim gönlünüze göre versin.
zaten canım asistanlar daha havalı oluyolar kendilerini bişe zannediyolar öyle davyranmalarına hakları yok ki ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH
aleynacım 20ağustosta ilk defa gitmişiz yani 2 ay dolmadı daha bide raporu bekliycem..senikide bak nası hızla ilerliycek hiç dert etme sen..

burcucum İNŞALLAH canım

ben sana kafama takılan bi soruyu daha sorucam canım cevaplarsan sevinirim

şimdi eşimde varikosel cıktı diyelim misal o ameliyatı olmadan bize rapor vermezler yada aşılama yapmazlar dimi

sana cok soru soruyorum lütfen canım kusura bakma opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aşkolsun sor tabiki bildiğim bişeyse seve seve yazarım ama inanki bunu tam bilmiyorum .bizde çıkmadı çünkü ama hafif bulunursa ameliyat etmiyolar diye biliyorum.bence sizde varikosel çıkmıycak bak gör.

aşkolsun sor tabiki bildiğim bişeyse seve seve yazarım ama inanki bunu tam bilmiyorum .bizde çıkmadı çünkü ama hafif bulunursa ameliyat etmiyolar diye biliyorum.bence sizde varikosel çıkmıycak bak gör.

İNŞALLAH canım

cok korkuyorum cıkıcak diye eşimi öbür yaptırdıgı yerde cok incelemediler ya şimdi capa cok inceliyomuş ya bende de korku oldu o yüzden herşeyi aklıma takıp duruyom canım

cok sagol her soruma cevap verdiyin içinopuyorumnanaktan

yok ya okadarda detay incelemiyo zaten ilk androlog randevunuzda elle muayene edicek eşini eğer elle bişey yok derse dopler bile istemiyo biz zorla istedik neolur neolmaz diye.

Burcu hayırlı olsun canım. Çok sevindim adına. Darısı başımıza inş. Nerede düşünüyorsunuz tedavinizi canım.?

canım çok sağol seninkide çıkar hiç merak etme..ya işte en önemli soru nerde yaptırcam çok karasızım off yani istediğim hastanelerin sgk anlaşması yok artık kalanlardan kafama en yatana karar vericem sen nerde düşünüyosun.

aleyna çok merak ediyorum randevunu.....hadi inşallah senin testlerle eşinin testlerini istemişlerdir.çünkü istemeleri demek başladın demek.

kızlar rapor işim tamam çok şükür.bugün androlojide hocayla görüştük tüp bebek diye yazdı infertiliteye gittik tüm tahlillerimiz tamamdı salı günü 1 3 arası arıycam heyet sonucunu öğrenicem ordaki dr lar hemşirelerle konuştum tamam artık heyetten çıkar dediler şimdi diğer evraklarımı resim falan onları tamamlayıp çarşamba günü götürücem aralıkda yapılması için vericeklermiş yeni yönetmelikmiş bu....çok mutluyum benim şansımamı bilmiyorum bütün dr lar çok iyiydi...salı günü ne dediklerinide yazarım:))))

hayırlı olsun canım raporun. ama çok uzun sürdü ya, gözüm korktu benim. zaten istanbulda yaşamıyorum ve sadece yaz tatilinde zamanım var çalıştığımızdan dolayı. sanırım senin aşağı yukarı 3 ay sürdü rapor alman?ben 3 ay rapor beklersem benim tatil zaten biter. bir de bişey sorucam, bu aldığın rapor ne kadar geçerli?bir tüp bebek denemesi için mi, yoksa 2. ve 3yü de kapsıyor mu?yoksan her seferine ayrı rapor mu almak gerekiyor?bu konuda bir bilgin var mı?
çok uğraştın, Allah inşallah emeklerinin karşılığını verir, ilk denemende tutar.

evet heyet sonucumu tam öğrendim çıkmış:)))))))))))))))))))))))))))aslında çok uzun sürmedi 2 ay da aldım bide hergün gitmedik bu 2 ayda 5 kere falan gitmişizdir canım o yüzden korkutma gözünü..rapor 1 yıl ilaçlar 1 ay geçerli...
inşallah canım ilkinde tutar hepimizin benim ikinci olucak ama olsun..

evet heyet sonucumu tam öğrendim çıkmış:)))))))))))))))))))))))))))aslında çok uzun sürmedi 2 ay da aldım bide hergün gitmedik bu 2 ayda 5 kere falan gitmişizdir canım o yüzden korkutma gözünü..rapor 1 yıl ilaçlar 1 ay geçerli...

burcucum gözün aydın canım cok sevindim darısı bizim başımıza İNŞALLAH

GÜZEL ALLAHIM kalbine göre versin Şeniz

şimdiden has. araştırsan iyi olucak canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

senin işin cok kolay yürüdü İNŞALLAH bizimkilerde böyle kolay yürür ayrıyetten bizlerede böyle yardımcı oldugun için cok cok teşekkür edrim canım opuyorumnanaktan

Canımcım çok mutluyum senin için mutluluğunu tam kutlıyamadık ama olsun bebişler iyi olsun hihoyyyt:hooray:vereliniortak
İnşallah kasım 10 gibi bende iyi sonuçlar alırım

Back
X