• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba ,

delirmek üzereyim yaaa benim doktor çekip gitmiş.Tatilde sanıyodum meğersem gitme hazırlıkları yapıyomuş adam. Bunun yerine bakan doktor mu desem bilmiyorum bebeğiminkafasının küçük olduğunu söyler gibi laflar gevelemişti ama hiç ciddiye almadım çünkü kapıdan içeri girdiğimde sen hamilemisin diye sordu koca karnıma rağmen ayağımda alçı vardı ya o zaman. dediki hamile seker mi lafa bak neden sekmesin dedim neyse ama kafam karıştı nasıl küçük kafası diye. dedim doktorumu bekelyım o gelsın bide ona gideyim bugün randevu almak için yerini aradım kimse açmaz cebini aradım kimse acmaz en sonund açalıştığı hastaneyi aradım gitti dediler sinir ,şok herşey bir arada yaşadım ben şimdi bu saatten sonra güvenceğim doktoru nerden bulucam

yaa kusura bakmayın sizide böyle konularla rahatsız ediyorum. eşimde diyo ne var sanki başka bir doktora gidersin tabii dedim senın ıcın kolay bu normal doğum değil ki sezeryan insan doktoruna güvenmek istiyoo yaa ben mi yanlış düşünüyorum ,abartıyormuyum bilmiyorum sinirim bozuldu yaaa

başka bir doktora gittim kızımın hiçbirşeyi yokmuş 2500 gr olmuş doktor çok iyiydi ama çookk yaşlııı elleri titriyodu adamın ama belli çok tecrübeliiii bide nst ye bağladı sancım vardı aslında suan yatırmam lazım ama bıraz daha bekleyelım dedı .bide kanım çok düşük ılaçta alıyorum ama dahada dusuyo kırmızı ette yiyorum başka ne yapabılrım sizce

off kızlar ben şimdi ne düşünüp nasıl hareket etmeliyim kafam durdu yaaa .Eşimin kuzenide araştırma hastanesinde cerrah eşimde ona güveniyo orda onun önerdiği dr a gidelim diyo ama ben o doktoru gördüm ne bileyim çok soğuktu off offf

benim de dün gece sancım oldu birazda onun korkusuna gidiyorum yoksa ertelerdim daha.hamile kalmadan önce hiç acımazdı ama şimdi çok acıyor hele son gittiğimde mantar olmuştum kaşımaktan tahriş oldu bir gece öncesi kanamam olmuştu dr a gidicem diye gittim zaten hassas üstüne ağda canım çıktı birde üstüne dr muayene etti ayyyy anlatamam bütün gece sünnet çocukları gibi yürüdüm

:1::1::1::1:
Allah iyiliğini versin senin :)

Anneler yok mu, benimki aldığım hiçbir pijamayı beğenmedi. Evde giy sonra bunları diyo. Gittim de süslü bişey aldım Allahım yaa ...

ben havuzlu handa evde giymek için bir pijama takımı aldım , üzerinde ördekler var, bayıldım, maviş maviş , annem "anne olacaksın, hala bu tarz şeyleri alıyorsun" diyor :) ona göre allı pullu birşeyler almak lazım. ben danteli çok sevmem, bana abartı ve çirkin gelir. lohusa geceliklerinde de dantelden bol birşey yok :)

selamlar herkese,

bu haftasonu ilk defa nst'ye girdim. hizmet hastanesine gidiyorum ve nst için 42 milyon aldılar. ekstra.
nst'ye para mı alınır diye yazanları okudum, hizmette alınıyor :)
oğlumun boyu 48 cm, ağırlığı 2,750 gr. aynı haftada olduğum birileri varsa bilgilerini paylaşır mı acaba?
lohusa geceliği bulamadım. terlik bulamadım hastane için. şimdi nette baktım, ebru giyimde gecelikler var ama 115 milyon, pes yani. çok abartı geldi bana. normalde zaten evde rahat bir gecelik giyerim ama hastane için biraz daha çık birşey olması gerekir dediler diye bakıyorum. başka nereden alabilirim, istanbul avrupa yakasında? öneriniz var mı acaba?

bende hızmete gıdıyorum ama en son NTS için 21/07 de bı kadın gırmştı 30 TL demişti.acaba arttımı? muayene ne kadar ? yıne en son 57 idi...
bu arada bişi farkettınızmı kızlar..ssk için özel hastaneden 12.tl katkı payı alınıyodu, 3.tl si de eczanaede kesılıyordu..artık eczaneler 8 tl kesıyor... bu nes saçamalıktır ya....
farkeden varmı?

melekcim hoşgeldin nasılsın ağrılar devammı inş kısa sürede geçer canım yaa

sabaa cım valla bana iki taraftanda anneler karışamaz biliyorlar huyumu, hehe derim ama bildiğimi okurum :))) benimde bankadan bölge müdürüm grup müdürüm kesin gelecek ama çokta tınn ben düşmüşüm canımın derdine, bebeğe bakmaya gelecekler onlara şık gösteremicem kendimi çokta tın sempatiksalakcinni

canm caminin azi bebe mağzası var suvari falan aziz bebenin yan tarfı mağazanın ismine hiç dikkat etmedi gittiğin görürsün önce oaraya bi uğra daha sonra boynere gidersin

bende dediğin yere bir bakayım. ne de olsa şirinevler bana yakın. bahçelievlerdeyim bende.
sağol, bu faydalı bilgi için.

kızlar merhaba ,

delirmek üzereyim yaaa benim doktor çekip gitmiş.Tatilde sanıyodum meğersem gitme hazırlıkları yapıyomuş adam. Bunun yerine bakan doktor mu desem bilmiyorum bebeğiminkafasının küçük olduğunu söyler gibi laflar gevelemişti ama hiç ciddiye almadım çünkü kapıdan içeri girdiğimde sen hamilemisin diye sordu koca karnıma rağmen ayağımda alçı vardı ya o zaman. dediki hamile seker mi lafa bak neden sekmesin dedim neyse ama kafam karıştı nasıl küçük kafası diye. dedim doktorumu bekelyım o gelsın bide ona gideyim bugün randevu almak için yerini aradım kimse açmaz cebini aradım kimse acmaz en sonund açalıştığı hastaneyi aradım gitti dediler sinir ,şok herşey bir arada yaşadım ben şimdi bu saatten sonra güvenceğim doktoru nerden bulucam

yaa kusura bakmayın sizide böyle konularla rahatsız ediyorum. eşimde diyo ne var sanki başka bir doktora gidersin tabii dedim senın ıcın kolay bu normal doğum değil ki sezeryan insan doktoruna güvenmek istiyoo yaa ben mi yanlış düşünüyorum ,abartıyormuyum bilmiyorum sinirim bozuldu yaaa

başka bir doktora gittim kızımın hiçbirşeyi yokmuş 2500 gr olmuş doktor çok iyiydi ama çookk yaşlııı elleri titriyodu adamın ama belli çok tecrübeliiii bide nst ye bağladı sancım vardı aslında suan yatırmam lazım ama bıraz daha bekleyelım dedı .bide kanım çok düşük ılaçta alıyorum ama dahada dusuyo kırmızı ette yiyorum başka ne yapabılrım sizce

off kızlar ben şimdi ne düşünüp nasıl hareket etmeliyim kafam durdu yaaa .Eşimin kuzenide araştırma hastanesinde cerrah eşimde ona güveniyo orda onun önerdiği dr a gidelim diyo ama ben o doktoru gördüm ne bileyim çok soğuktu off offf

Canım yaa sen hiç merak etme. O zamana kadar bulursun birini. O ne sorumsuz doktormuş?? İnsan gün öncesi haber verir. Paraları alırken iyiboshayallersmile

bende hızmete gıdıyorum ama en son NTS için 21/07 de bı kadın gırmştı 30 TL demişti.acaba arttımı? muayene ne kadar ? yıne en son 57 idi...
bu arada bişi farkettınızmı kızlar..ssk için özel hastaneden 12.tl katkı payı alınıyodu, 3.tl si de eczanaede kesılıyordu..artık eczaneler 8 tl kesıyor... bu nes saçamalıktır ya....
farkeden varmı?

doktorun meltem hanım mı sait bey mi?
demek ki artmış heroine, çünkü benden 41-42 aldılar. muayene aynı, 57 değişiklik yok.

Canım yaa sen hiç merak etme. O zamana kadar bulursun birini. O ne sorumsuz doktormuş?? İnsan gün öncesi haber verir. Paraları alırken iyiboshayallersmile

evet melekcım yaaa bide bana 5 eylule sezeryan gunu verdı .ben boyle bısey görmedım. bıde hastalarımı kacırmayım dıye hıcbısey demıyo son gune kadar yuh ki ne yuh

bence biz b.evler şirinevler güneşli tarafı bi toplansak 10 kişiden fazlayız :)))

güllesu başka bir doktor araştır cnm diğeride yaşlıydı eli titriyor diyorsun adam neticede sezaryan yapacak daha dinç biri olsa iyi olur sanki

evet çikolata bakıcam artık ama gerçekten su son günlerimde strese soktu benı yaa nedesem az yanı .bebişim iyi yaa tek moralım düzelten o oldu

melekcim hoşgeldin nasılsın ağrılar devammı inş kısa sürede geçer canım yaa

sabaa cım valla bana iki taraftanda anneler karışamaz biliyorlar huyumu, hehe derim ama bildiğimi okurum :))) benimde bankadan bölge müdürüm grup müdürüm kesin gelecek ama çokta tınn ben düşmüşüm canımın derdine, bebeğe bakmaya gelecekler onlara şık gösteremicem kendimi çokta tın sempatiksalakcinni

Sağol çikom, artık geçeceğine inanmıyorum zaten, bununla yaşamayı öğreniyorum :))

Dün kendime sabahlıklı bi gecelik aldım lila rengi. 100 tl. Burası çok pahalı. Eminim orda çok fazla çeşit çok uygun fiyatdır Kısmetim...

Melek benim kuzen antepte
bura adanadan ucuz dedi
Sanırım bebek yatağı vs kastetti... textil adanada uygun diye biliyorum gerçi

kızlar merhaba ,

bu ne sorumsuzluktur böyle yaaa.ne biçim dr bu böyle hastasını yüz üstü bırakıp gidiyor.bir de etik kurallardan bahsederler.inşallah bulursun canım yeni bir dr en kısa zamanda sıkma canını olan olmuş

Back
X