2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kuzuna canım,,herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
saol pınarcım
Maşallah kaç haftalık olduki, Hadi bakalım sağlıkla gelsin güzel bebek... Yine de zamanında gelsin...
35+3 deyız canım evet ınsallah zamanında gelır
geçmiş olsun güllesu
saol bozo
opuyorumnanaktanCanım tarihinde gelsın meleğin maşallahh
amın canım
nst de sancısı çıkmış yarın 1 de alınıyor sağlıkla gelsın yavrumuz...
dualarım onunla sağlıcakla kucagına alır ınsallah
ayşecim ilk olarak senınle tanıştıgıma cok sevındım gercı cok konusamadık ama olsun . maşallah canım kuzuna sağlıklı sıhhatlı gelır ınsallah .evet dr cok ıyı yaa baya ılgılendı her ne kadar sesı az cıksada anlasabıldıkkaydirigubbakcemile3

nagihancım sıkma canını senin sinir ve stresin bebeğede yansır hiç değmez boşver nasıl olsa çekip gedecek sen rahat ol o gıcık olsun senin rahatsız olduğunu görünce hoşuna gider sen keyfine bak yorabildiğin kadar yor onu bak nu fırsatlar ele geçmez bir daha iş yaptıramazsın nazın geçiyorken yaptır onuda bıktırmış olursun ay bende kötü kadın müzeyyen oldum valla aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.Ayşeye hayırlı doğumlar diliyorum.bugün garip bişey geldi.kan pıhtısına benzer.toplu iğne başından biraz küçük.doktora gitmedim.inşallah önemli bişey değildir.bu ara biraz canım sıkkın.belki ondandır.hamileliktende iyice sıkıldım:çok üzgünüm:

canım keşkegitseydin son zamanlarımız riske atmmamak lazım hem bebişini görmüş olurdun canın niye sıkıldı hamileleiği hayatımızda kaç kere yaşıycazki bence tadını çıkar :CüvCüv:

ya eşimle beni yanlız bırakmıyor hiç nereye gitsem arkamda yatak odama kadar giriyor ama birdaha yapsın eşimin yanında kızacağım yeter artık

oooooooooooofffffffffffffffffffffffffff

ya kızlar benimde yarın misafirim var çok yorulucam çok yemeklerimi sayayım başlangıç : mercimek çorbası ,içli köfte (tabiki hazı alcaz)Ana yemek : kürdan kebabı ,garnitürlü pilav ara sıcaklar :mantı,soslanmışbiber ve patlıcan közlemesi ,yaprak sarması , salata tatlı : oda misafire klamış güllaç gelirse güzel olur kaydirigubbakcemile3 ay yemekteyiz gibi oldu

ya arkadaşlar ben çok su içiyorum ama çok soğuk içiyorum zararı olurmuki dr size soğuk su hakkında bişey dedimi korkuyorum hasta olurum diye ama sıcak da içilmiyor

ya arkadaşlar ben çok su içiyorum ama çok soğuk içiyorum zararı olurmuki dr size soğuk su hakkında bişey dedimi korkuyorum hasta olurum diye ama sıcak da içilmiyor

ay sorma canım bende öyleyim ama iyi olmadığını söylüyolar hatta yan komşum çk soğuk içen birinin bebeğinin doğduğunda zatürre geçirdiğini söyledi tabi inandırıcı gelmedi ama her ihtimale karşı çok souğuk içmemek engüzeli

sekep pembemi melekmi buteterflyimizmi derken ayse atak yapmis sasirdim allah yardimcisi olsun bir solukta saglikla bebegiyle evine donsun insallahhhh darisi bize :)

canim bende yanlizim burda uzulme benim ailem turkiyede esim calisiyo tum gun kedilerimle birlikteyim aksam esim geliyoda canim daha az sikiliyo ama annem yok ailem yok siz benden daha sanslisiniz uzulmeyin:)

kızlar baktım ben hamilelikte kimseye naz yapmadım başladım bağırıp çağırmaya işten gelince...annem diyoki ne bağırıyosun dedim bağırmadım,ben gelsem seni azarlasam olurmu durup dururken diyo,valla hamile olan benim kaprisi siz yapıyosunuz oda iyi...şimdide eşimin telefonlarına bakmıycam:)deli olmaya karar verdim:)

madecim berrakada vardı ya bizim diğer topikten bugün doğuma girecekti ama haber alamadım ağustos topiğinden onun adına çok heyecanlandım dün umarım herşey yolunda gider...

bende aynı durumdayım canım.hamile benmiyim onlar mı anlamadımbilmiyorumkismileeşim üç gündür surat yapıyor.kayınvalidem doğuma gelemem dedi.kırılmaya bile hakkım yok eşime göre.benim yanımda olması gerekirken..Artık ne erkeemdekileri:bbo:kleri anlayabiliyorum,ne kendimi ne çevr

ayşecim ilk olarak senınle tanıştıgıma cok sevındım gercı cok konusamadık ama olsun . maşallah canım kuzuna sağlıklı sıhhatlı gelır ınsallah .evet dr cok ıyı yaa baya ılgılendı her ne kadar sesı az cıksada anlasabıldıkkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ben de tanıştığımıza çok memnun oldum. ilk zamanlar benimde sesini açasım geliyodu kulağını filan çevirerekbilmiyorumkismiledelikafadulden ama şimdi bana da sakinlik sukünet veriyor. demek ki strese girmeyip onun gibi olmam gerekiyor diyorum. baya stresimi alıyor. terapi gibi geliyor bana :)

doktoruma ; bebeğin fazla hareket etmesi oksijeni yeterli alamamasından mı kaynaklanır, diye sordum.
dedi ki ; çok fazla okuma ,seni strese sokar. bebeğin oksijen alamasa ben sana söylerim ve doğumu gerçekleştiririz dedi. artık yaşam kabiliyeti var dedi .

slm kızlar nasılsınız ?

Bu sıcaklar biz hamileleri öldürcek valla Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. net e bile giremiyorum halim yok. lila ve züleyha dan başka doğum yapan varmı ? Ayşemiz de yarın doğuma gidiyormuş Allah bir avazda kurtarsın darısı başımıza:)))
Kızlar benim elim ayağım çok uyuşuyor sizde de varmı ?

selam kızlar nasılsınız..
ya benim bebeğimin bikaç gündür hareketleri azaldı normalmi acaba??? normalde her oturduğumda karnımı bi o tarafa bi bu tarafa ittirip dururdu bikaç gündür yanlızca sabah bi 10 dk hareketli sonra çok az hareket ediyo. gerçi hareketleri gün içinde 10 u çok rtahat geçiyo ama ne bilim korkuyorum. sizde nasıl durumlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…