• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kendi bebeğini başka bebekle kıyaslama
herkesin farklı oluyor
sen pekmez ye muz ye hergün
hep soluna dönüp yat
bol bol meyve ye
stres yapma

sağol canım ya denicem bunları birde sana bişey sorucam bende sezeryan düşünüyorum senin kaçıncı haftada alıcaklar dr.bana 6 eylülde olur dedi ama sonra bayram tatili var dr bulamazsan diye korkuyorum bende 2 eylül istiyorum 2 eylülde 38+0 oluyo yani sat 10 aralık sizce napmalıym 2 eylülde olsa olur muki bazıları 37. haftada bile alıyolar aslında ama hiç karışmasam mı dr.işine bi yandan da bayram tatili girerse bişey olursa dr bulamam diye korkuyorum çünkü tam taburcu olcam Allahın izniyle bayram tatiline giricekler bana yol gösterin kızlar..

kızlar belki komik olcak ama dr bana sakın ishal olma yediklerine dikkat et ishal olursan mutlaka haber ver demişti , ben sabah 1 defa az önce bi defa afedersiniz ishal oldum. bunun belli bi sayısı olmuyordur dimi yani günde 5 defa çıkınca ishal sayılır gibi :asigim:

sağol canım ya denicem bunları birde sana bişey sorucam bende sezeryan düşünüyorum senin kaçıncı haftada alıcaklar dr.bana 6 eylülde olur dedi ama sonra bayram tatili var dr bulamazsan diye korkuyorum bende 2 eylül istiyorum 2 eylülde 38+0 oluyo yani sat 10 aralık sizce napmalıym 2 eylülde olsa olur muki bazıları 37. haftada bile alıyolar aslında ama hiç karışmasam mı dr.işine bi yandan da bayram tatili girerse bişey olursa dr bulamam diye korkuyorum çünkü tam taburcu olcam Allahın izniyle bayram tatiline giricekler bana yol gösterin kızlar..

Bence dr işine karışma o daha iyi bilir.Gelişimine göre karar veriyorlar zaten.Ve mümkün oldugunca gün anne karnında kalması gerekir diye biliyorum en iyi küvöz anne karnı.

Slm herkese,ben çok zor bi gece geçirdim.Sancılandım çok fena sabah olsunda dr gideyim diye sancı çekip durdum.Sabaha hafifledi biraz ama hala adet sancısı gibi ağrım var.Ben bu doğum sancısı olayını nasıl anlıyacam cok merak ediyorum.Evde doğururum böle giderse. Ağrı belimden kasığıma doğru bir ağrıydı.Bide dedikleri gibi dakika tutulabilecek bişeydi.Sancı tam geçiyor oh geçti galiba diyorum hadi bidaha. ÇOk yorulmuşum.Sabaha kadar kıvrandım sabahta hafifleyince bu saate kadar uyudum.

bencede dr git canım nst ye girersin ağrın çıkar ne farkederki 1 gün önce gitmiş olursun dr randevun nasılsa yarınmış bencede git

ay bende pekmeze başlasam kilo alırmı ki bugun başlıyım muz falan inş.kilo alır birde dr her hafta nst ye çağırdı dün gitttiğimizde bebeğim hiç yerinde durmadı yarım saat uğraştılar çekemediler bölük börçük oldu dediler:1::1: ama hareketli olması iyi dedi

canım ben hiç pekmez felan yemedim yemiyorumda okdar yiyeceğime dikkat etmiyorum bende pazartesi gitim dr 2k 800 gr mış doğana kadar 3 olur heralde fazla kilolu olması iyi değil benim düşüncem

Bence dr işine karışma o daha iyi bilir.Gelişimine göre karar veriyorlar zaten.Ve mümkün oldugunca gün anne karnında kalması gerekir diye biliyorum en iyi küvöz anne karnı.

doğru söylüyosun aslında ama ya bayram tatilindeyken bebeğimde sarılık çıkarsa diye korkuyorum saonuçta nöbetçi dr.burda pratisyenler kalıyo galiba yada her bölümden kalmıyo tam bilmiyorum ama korkum o aslında

arkadaşlar siz magnezyumu kullanıyormusunuz benim bitti dr da söylemedim siz hala devam ediyormusunuz içmeye

bencede dr git canım nst ye girersin ağrın çıkar ne farkederki 1 gün önce gitmiş olursun dr randevun nasılsa yarınmış bencede git

canım ben hiç pekmez felan yemedim yemiyorumda okdar yiyeceğime dikkat etmiyorum bende pazartesi gitim dr 2k 800 gr mış doğana kadar 3 olur heralde fazla kilolu olması iyi değil benim düşüncem

maşallah senin ki çok iyi biraz kilolu olsunlar ele gelirler benim ilk bebeğim olucak küçük olusa bi yerini incitirim diye korkarım zaten çok pimpirikli bir insanım o yüzden biraz tombiş olsun istiyorum birde bana eşinde kireçlenme var dedi ama bu gebeliğin sonuna yaklaştığını gösterir dedi acaba ondan mı az kilo aldı ki geçen haftalarda 2 haftada 600 gr almıştı şimdi 2 haftada 300 gr almış :((

Sadoşum burdasın, canım benim paketini aldım. Dün çok sevinmiştim yaaa. Teşekkür ederiz kızım ve ben. O minicik elbiseye var ya aklımız gitti. Babaannesi "bunu giydirip bana getirin kızımı." diyor.
Bu arada cumartesi doktorda herşey belli olcak. Doğum tarihim, doğum şekli,m falan. Misafirim olduğu için pek giremiyorum. Herkse sevgiler :))

arkadaşlar siz magnezyumu kullanıyormusunuz benim bitti dr da söylemedim siz hala devam ediyormusunuz içmeye

nagihancım ben dün gittim bırak falan demedi ama burda bi arkadaş 35.haftadan sonra faydası yok birde kasılmaları hissettirmiyomuş demişti bilmiyorum artık ne kadar doğru bi dr.sor bence

maşallah senin ki çok iyi biraz kilolu olsunlar ele gelirler benim ilk bebeğim olucak küçük olusa bi yerini incitirim diye korkarım zaten çok pimpirikli bir insanım o yüzden biraz tombiş olsun istiyorum birde bana eşinde kireçlenme var dedi ama bu gebeliğin sonuna yaklaştığını gösterir dedi acaba ondan mı az kilo aldı ki geçen haftalarda 2 haftada 600 gr almıştı şimdi 2 haftada 300 gr almış :((

benimde ilk bebeğim canım hemde yıllardır istiyordum
ama bebeğin doğduktan sonra gelişmesi daha iyiymiş kilolu bebekler okdar iyi bişey değil
ben eşime herzaman diyordum fazla kilo almasın 3 kilo felan olsun derdim doğuramam hep daha kilolusunu normal düşünüyorum doğumu aksilik çıkmassa inşallah doğumda kolay olur hem
takma kafana bukadar daha vaktimiz var alır daha bebeğin kilo

offf ya benim ki o zaman gerçekten çok düşük dün gittim 2200 gr dedi bana

CANIM BENİM BEN NE YAPTIM BİLMİYORUM AMA ÇOK ŞÜKÜR TABİ AMA ÇOK KORKUYORUM OĞLUM KİLOLU OLUCAK DİYE. HER HAFTA 150 GR ALSA 3500 ÜZERİNDE DOĞUYOR O ZAMAN HERŞEYİN HAYIRLISI ama umarım normal doğum tehlikeye girmez.

nagihancım ben dün gittim bırak falan demedi ama burda bi arkadaş 35.haftadan sonra faydası yok birde kasılmaları hissettirmiyomuş demişti bilmiyorum artık ne kadar doğru bi dr.sor bence

bende kasılam olmuyor maşallah ama bacağımda bir ağrı var 2 aylık hamileyken girdi hala var gitmiyor yataktta çok rahatsız ediyor ama bacağıma kırap girmiyor
dr gittiğimde söylerim ama daha 2 haftam var gitmeye

benimde ilk bebeğim canım hemde yıllardır istiyordum
ama bebeğin doğduktan sonra gelişmesi daha iyiymiş kilolu bebekler okdar iyi bişey değil
ben eşime herzaman diyordum fazla kilo almasın 3 kilo felan olsun derdim doğuramam hep daha kilolusunu normal düşünüyorum doğumu aksilik çıkmassa inşallah doğumda kolay olur hem
takma kafana bukadar daha vaktimiz var alır daha bebeğin kilo

ben sezeryan düşünüyorum kızlar çünkü çok korkuyorum hatta vajinal muayeneye bile zor giriyorum bazende girmiyodum o yüzden epidural sezeryan istedim dr. dan inş.herşey yolunda gider hepimiz için herşey bebişleerimiz için onların sağlıkları yerinde olsun diğerleri teferruat...........

kızlar belki komik olcak ama dr bana sakın ishal olma yediklerine dikkat et ishal olursan mutlaka haber ver demişti , ben sabah 1 defa az önce bi defa afedersiniz ishal oldum. bunun belli bi sayısı olmuyordur dimi yani günde 5 defa çıkınca ishal sayılır gibi :asigim:

canım neden ishal olma olursan da haber ver dedi ???????????????????????

Back
X